590

ЮГОСЛАВИЯ/УКРАЙНА?

преди 2 години

Война в Европа, казвате? Да, ама Русия не хвърля бомби по цивилни обекти, както САЩ безнаказано правиха години наред в Югославия.. а и на други места май. Даже си спомням от новините, че една "приятелска бомба" беше ударила и разрушила къща в България...

589

Пастирка-Президент-П

преди 2 години

Хибридната война с платени от Мустафата безродни *** почна горящи танкове пленени руснаци хаахахаххха са само в мечтите на сенилното бабе в Белият дом и евро лидерите с различна сексуалност хахахахахах. Укрите са използвани за пушечно месо от демократичен САЩ =*** и купувайте оръжие за да дестабилизирате икономиката на Европа! И нашият ЧЕХАЛ-Пастирка на заплата при Мустафата веднага ревна! СРАМ и позор за това ***!

588

МАЛКО ПО-СЛОЖНО

преди 2 години

Военнослужещите от 57-а мотострелкова бригада на Въоръжените сили на Украйна доброволно сложиха оръжие и преминаха на страната на ЛНР. След приключване на военните действия те ще бъдат освободени у дома , се казва в изявлението на Народната милиция на ЛНР. Във видео, публикувано в канала Telegram на военното ведомство на републиката, украинските военни напускат позициите си с бели знамена.Т.Е. НЯМА ДОБРИ И ЛОШИ, НЕЩАТА СА МАЛКО ПО-СЛОЖНИ ОТКОЛКОТО НИ ГИ ПРЕДСТАВЯТ. УКРАЙНА Е РАЗДВОЕНА, ЕС СЪЩО

587

Анонимен

преди 2 години

Политиците са най-големите лъжци (да не употребя нецензурна дума) . Ако някой направи анкета (спокойно никой няма да позволи) ще се окаже, че в БГ над 70% подкрепят Русия 10% са неутрални или не знаят за какво говорим и под 20% подкрепят Украйна. Но ако някой чете пресата (без коментариите и подкрепата за коментариите) ще реши че 101% от народа подкрепя режима в Украйна.Самият "украински" народ реално също е около 50 на 50, но не смее да го афишира поради страх.

586

Анонимен

преди 2 години

Войната не е тук, но в момента ако не сте наясно света се намира в криза и този господин Путин я задълбочи още повече, в момента всичко се срива на световните пазари и не е само криптото. Послдествията от това ще са най-големи за руснаците след това сме ние и целия ЕС.

585

Джордже Ганьович

преди 2 години

Евала на руските! Украинец предател Бандера, како се вика као македонците. Киев у Русия, Охрид у България! Епа тако требе да е. Евала Србско, евала Бугарско!

584

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Войната не е добро нещо, но е крайно време България с референдум да излезе от НАТО или Путин да пуска ракетите на запада да ги приключва тия държавици или просто да и спре газа и да ги видим тогава как ще стоят без газ тия натовски смешници, отворковци и тем подобни слаби държави

583

Украйна=ГОМОР

преди 2 години

Дръжте се руснаци, ние всички сме с вас.

582

Анонимен

преди 2 години

Привет, днес не намирам информация за боя на заразени и хоспитализирани от ковид.

581

С

преди 2 години

Ковид днес пак изчезна.

580

Анонимен

преди 2 години

Много ефектно горят падащите руски самолети. Пътищата към Харков са осеяни с разбити руски танкове и БТР-и. Появиха се първите видеа в Туитър и Ютуб.

579

Анонимен

преди 2 години

Тотална икономическа блокада на Коччината. Да си живеят откъснати от цивилизования свят като цвете в саксия.

578

Бандеровската измет

преди 2 години

ще си получи заслуженото !!! Защо западните гадове не се възмутиха когато бандеровската измммееет обстрелваше Донецк и Луганск !!!??? Какво очакват третополовите - бандеровците да избиват руснаци в Донецк и Луганск а Русия да гледа !!!???

577

Анонимен

преди 2 години

Питам българските *** - вие какви коли карате? На какви печки готвите, с какви климатици охлаждате/топлите домовете си, на какви телевизори гледате "гаварить МАсква", на какви компютри/таблети/смартфони четете опорките на Путин? Толкова големи безкнижници ли сте, че не знаете, че и Раковски, и Левски са категорични противници на руско влияние в България?Или и те са "фашисти" и "джен_дъри"? Кой предпочете Левски да е обесен, вместо да го спаси? Кой уби Стамболов? Кой отрови Захарий Стоянов?

576

комунист

преди 2 години

Няма да нападаме Украйна.Ние само си правим учение,даже изтегляме войските.Честна кагебейска.

575

Метро 2022

преди 2 години

Дано бомбите ви заварят в метрото. Не збаравяйте да носите *** за развъдник, че какво ще се яде там докато се разнесе радиацията след 100 години.

574

Анонимен

преди 2 години

руснаците, с триста зора, ще си върнат Украйна... комунизма обаче им нанесе непоправими щети.

573

Гост

преди 2 години

На някой друг да са спрели руските телевизионни канали?

572

колективната

преди 2 години

отбрана на НАТО, се спихна

571

Трезвен

преди 2 години

като марширувате към Киев да освобождавате да се спазва социална дистанция!!!!