8

до анонимен 5

преди 2 години

Живота става по-хубав само ако си го направиш такъв. Ако чакаш някой да дойде и да ти го направи.... има да чакаш. Ако пък си мислиш, че Турция ще те оправи значи си бая зле.

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Английските варвари май немат наглостта за нищо. Заради всичкото зло,което извършиха на Китай и Китайците можеха поне да си заврат по един *** в устите и да замълчат. А, що се отнася до Украина,да,има разлика. Украина е част от общият сбор Тракийски земи,където Българите,след като биват превзети от евреите Данайско -гърците основават ВОЛГ ГАЛИЯ. Последната е заемала едновременно и днешни руски и днешни украински земи. Значението на БЪЛГАРИЯ е именно Волжка Галия !

6

Към НАТО

преди 2 години

А Косово какво е ?

5

Анонимен

преди 2 години

до 1 чулта господ, това ако стане живота в бг ще е много по добър от сега

4

Taню

преди 2 години

Логичната съдба е специален протекторат, с малко по-стриктен режим от този с Хонг Конг. Тайпе кинезите нямат нищо общо с чипа на мейнленд зoмбитатa. Жалко е, че само един неголям остров насред океан, макар и икономически доста проспериращи...

3

Demonaz

преди 2 години

Тайван не е чайника. Вън маотисти от Украйна също. Успех имате само в пропаднали латино коптори.

2

Край

преди 2 години

Тайван не е държава а остров - държавата е Република Китай. Като държава е призната само от 18 държави и е въпрос на времи Китай да си я прибере.

1

Анонимен

преди 2 години

Кеба си утре и Турция ще каже че съм от нейната история и ще ни завладеят.