9

Анонимен

преди 2 години

Отново Алекс от квартал Лагера. Хич не се и учудвам, че е сред замесените.

8

Анонимен

преди 2 години

Отличниците, непълнолетни ли са или малолетни?

7

Цъ

преди 2 години

Кой филм са гледали? Те са им модел за поведение.

6

Обективно

преди 2 години

Много повърхностна статия. За всяко нещо си има причина. Насилниците може да имат такъв модел вкъщи. Или друго нещо да е в основата на това деяние. Трябва по- дълбок анализ. Не е нормално. Може и наистина да пушат марихуана.

5

Сосидж

преди 2 години

Не е задължително да са от определен етнос, както някой е написал в коментарите. Аз бях (и още съм) по- нисък и мълчалив и ме подмятаха зад салона. Веднъж ме затиснаха зад една врата и блъскаха с юмруци и ритници, докато аз бях зад нея. Вече съм на 31 и не ми влияе и само си спомням. Ама някои родители гледат на това като геройство. Да- родители.

4

Бачи Кико

преди 2 години

До 5Наистина ли ви се ще с такива думи да се успокоявате? Щото българските деца видиш ли са добрички, кротички и ученолюбиви? Наистина ли още в Ганьовина мислят, че малцинствата са им проблема? Абе вие си знаете.

3

Анонимен

преди 2 години

Родители и етноси (ромски и турски) са извън контрол .Неоспорим факт.А като погледнете катастрофите на младите ще разберете и тяхното развитие (вижте ги от 1995г насам)Образованието на младите е слабо и само вразкарите успяват.

2

Анонимен

преди 2 години

И сега ще излезе , че насилниците се нуждаят от помощ повече от пострадлото дете. Жалко, че няма ТВУ. Сега ще има ауууу ама те са малолетни не носят никаква отговорност. Ауууу ама те са жертва на компютърни игри и филми, от там са видяли. Действително трябва да се установи причината за такова поведение, но в повечето случаи е пълна липса на възпитание и контрол от родителите.

1

Анонимен

преди 2 години

Две години не ходят на училище само обикалят площадки , няма и безплатни спортни клубове