29

Анонимен

преди 2 години

За каквото и да било посегателство срещу личността- физическо, психическо и т.н., трябва да има строги наказания, както е навсякъде в цивилизованите държави! СТРОГИ НАКАЗАНИЯ! А ако някой евентуално се опита да прикрие подобно деяние- по закон се счита за съучастник!!

28

Анонимен

преди 2 години

госпожата българка казва, че било много просто, че уж бащата говорил така на майката на 5-годишното дете у дома. 50/50 можем да предположим и обратното - майката е казала на бащата цитираната фраза и детето я запомнило.

27

Анонимен

преди 2 години

Детска педагогическа стая щяла изнесе беседа за агресията. Да наредят покрай стената плюшените мечета. Няма как либерстките заклинания да не помогнат.

26

отличниците

преди 2 години

Предварително се определяха по заслуги на родителите и бяха недостижими...

25

имало е и ще има!!!!

преди 2 години

Децата на шумкарите посещаваха елитни езикови гимнации с предимство.

24

по домовете

преди 2 години

изпращаха слаби ученици заедно да се учат с напреднали деца.За една седмица се обираше цялото имущество и покъщнина.Ако се оплачеш на учителя - нямаше да завършиш срока....Гладни ученици изяждаха закуските на децата и бягаха от час. Чакаха пред домовете

23

Анонимен

преди 2 години

Такива хулигани и побойници винаги е имало. Какво се правите че преди не е имало? Имаше такива и нормалните деца страдаха от невъзпитаните побойници.

22

в класните стаи

преди 2 години

Сред учениците се внедряваха доносчици и всичко се научаваше по адрес на дирекцията

21

Учител

преди 2 години

Забранихте боя като възпитателно средство и ето ви го сега резултата. Едно време децата не смееха да се правят на бабаити, защото знаеха, че има реални наказания. А сегашните ги милвате с перце и те си правят каквото си искат.

20

милицията

преди 2 години

До през соцаНа улицата спираха и биеха за назидание невинни деца и така сплашваха виновнитеЦял клас се наказваше ако не открият виновника.По домовете учителите проверяваха и винаги гледаха да закачат нещо за училището.

19

през соца

преди 2 години

Още от ранна детска въздраст сред децата се практикуваше побоя и насилието.ТВУ гара Бойчиновци на практика по 20 души се нахвърляха срущу едно дете.Учителите ползваха показалките си за удряне на децата по черепите им.Сред учениците имаше и безпризорни деца, които вечно налитаха на бой.

18

Анонимен

преди 2 години

Изнасяйте, изнасяйте беседи. Те двайсетимата, които са участвали, насърчавали или просто гледали сеир, ей така, от само себе си ще станат хора. С беседи, без никакво родителско и учителско внимание и възпитание. С телефони, да могат да снимат бой, а не с игри, четене и човешко общуване.

17

българка

преди 2 години

Преди много години в детската градина, в групата на сина ми едно 5-годишно дете казало на госпожата - Затваряй си мръсната човка!Представяте ли си ?!? На 5 години и си позволява да говори така на възрастен, на учител. Откъде е чул това?Ами много просто - бащата говори така на майката у дома ! Полудях - ходих при директорката, направих панаир. НЕ МОЖЕ едно 5-годишно дете да говори така на възрастен и другите деца да слушат, а учитлката да е с вързани ръце.Извикаха родителтие и нещата се промениха

16

деградация

преди 2 години

Деца от нефункционални семейства където се слуша само чалга и се говори само за пари.

15

Анонимен

преди 2 години

Какво значи, бащата и майката работели, а детето било беззащитно. Та детето отива на училище, което е държавна институция, не в гето, за да има риск от малтретиране. Строги закони и правила трябват и да се спазват!! Май вече вместо психолог, по-добре по един полицай да назначават по училищата.

14

майката в чужбина

преди 2 години

бащата работи от мрак до мрак естествено че ще го бият децата надушват беззащитните и могат да бъдат много жестоки

13

Анонимен

преди 2 години

Какви беседи, какви разговори?????, та това са криминални деяния- глоби за родителите и връщане на ТВУтата трябва, строги правила по училищата-да ги изключват, иначе няма оправия и абсолютно никакво замитане на агресията, вече е масово явление под различни форми!! Заради невъзпитани хулигани и агресивни бабаитчета страдат интелигентните и свестни деца, а това е недопустимо!!

12

дааа

преди 2 години

бития бит,е...ния,е..н.И на никой не му дреме,щото се случва на обикновени деца,а не на мамини синчета от управляващите...

11

Анонимен

преди 2 години

Трябва наказания за малилетните престъпници , не разговори, кога ще се осъзнаете тези в народното събрание !

10

аз

преди 2 години

ТВУ?