20

Асан

преди 2 години

Къдя изхвърля канализацията у морето ли Гледам хотела е насред морето :)))

19

Анонимен

преди 2 години

Поредната "сензация". Измислили са перпетум мобиле и после ще се окаже че работи на нафта. :D

18

Ясно е!

преди 2 години

До Хох- Нека аз обясня, защото наистина статията не обясбява. Хотела работи с огромни китайски батерии. Като свършат батериите ги пращат обратно в Китай и там ги зареждат използваики въглища като енергия, които пък купуват от Русия, която пък ги вади от новопризнатите автономни републики.

17

Хох

преди 2 години

До умника 23- Ами обясни де, че наистина не става ясно. Какво само плюеш. И какво ти е професията, че си толкова ербап. По какво си специалист, освен по плюене?

16

Българин от чужбина

преди 2 години

Правим ел. инсталациите на нови апартаментни комплекси в Лондон, и досега на 100% всички сгради се отопляват на газ. От този репортаж изобщо не става ясно как се отоплява тази сграда, с какво, и колко е ефективно.

15

123

преди 2 години

Ареев и наште "хотелиери" да вземат пример, а не само да реват за пари! 200 лева една стая на ввчер и реват за помощи, да яхват пeдалите на колелото и да си произвеждат ток сами!

14

Анонимен

преди 2 години

Всъщност човекът е направил хотел със 100 стаи. Не са 10 легла. Ангажирал маса консултанти в проекта си. Да е жив и здрав!

13

До 10

преди 2 години

Богатият човек може да отиде по всяко време в която иска топла държава, а ти ще му прислугваш, и тъй като си беден, няма да можеш да си позволиш и да почиваш 2 дни в годината. Парите дават това, което човек без пари не може да разбере. Човекът без пари е винаги в депресия, и винаги болен. Такъв човек, не може да се наслаждявя на нищо, защото е притиснат от безпаричие, дори да се намира в рая.

12

Пепи

преди 2 години

До АнонименАбсолютно . Че и даже няма една качествена камера ами ползва уеб камера . Че и това е новина . Накрая да не се окаже че хотела бил на самообслужване а това било чистача .

11

Асан

преди 2 години

Точат нефт и са опаричили преди бяха бедни ескимоси :)))

10

Анонимен

преди 2 години

До 6. Нека да са богати! С тозо климат могат само да завиждат на нашия стандарт на живот. Ако още не си схванал, пароте от един момент не са от такова значение.

9

Асан

преди 2 години

Генератора е на водка Слънце нема на ледника :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа една новина! Кемпер вече 10 години сам си произвежда тока и директор на този кемпер е бължарин. 100 % от тока! хахах

7

Сократис

преди 2 години

И как ще си произвежда тока от ледника?А ние тука първо ледници трябва да си произведем че чак тогаз от тях ток и да сме емергомезависими!Може и да стане...след10-20 хиляди години!Мухаха!

6

До 4

преди 2 години

Не се притеснявай, особено за Норвегия. Гледай си в празния джоб. Норвегия е най-богатата и прогресивна страна в света. Макар да е малка държава, е един технологичен гигант.

5

наблюдател

преди 2 години

В Африка колиби отдавна имат слънчеви панели,сателитна телевизия и интернет.Не може да ни учудиш.

4

преди 2 години

Добре де какво правят когато не дуга вятър и не пече слънце ?Чакат ?

3

Анонимен

преди 2 години

Дрън дрън пълни глупости колкото електрокарите кво стана батерията като нова дават я 500км да изминава но при минус няколко градуса и пада наполовина пробега да дадеш за една кола 70 бона и да, я караш само лятото

2

Асан

преди 2 години

Хотел на ледник произвежда ток от слънчеви батерии на полюса ? :)))

1

Асан

преди 2 години

Хотел на ледник за ескимоси ли е ? :)))