41

Анонимен

преди 2 години

Познавал е този, който го е пребил. Мотивът е личен. Престъплението е от страст, без да има задължително сексуален характер. Търсете в обкръжението на Денди.

40

IQ 3.14

преди 2 години

До Рора новинарите се надпреварват да угодят на началниците си. нормално е да се подменят понятията, щото иначе ще лъсне цялостно картинката за ситуевината, в която се намира "нация техническа"

39

мммм

преди 2 години

Хора като Денди правят живота цветен.Иска се смелост и талант да си различен.Това е факт, независимо от субективизма на харесването и нехаресването.

38

Коментатор

преди 2 години

Имало е спор защо Костадин Костадинов Копейкин не носи маска и са се сбили.

37

До 37 Вввв

преди 2 години

Обир не би обяснил часове побой - не го изключвам но надали е основен мотив. По-скоро предполагам става дума за престъпление на лична основа. Стискаме палци да оцелее човека.

36

анонимен

преди 2 години

Няма осъден убиец у нас. Докога разни хора ще отнемат животи. Ако един убиец е невменяем, също си има решение.

35

Теди

преди 2 години

НА МЕН ТАКА МИ СЕ ЗВЕРИХА НЕПОЗНАТИ ,КОИТО НИКОГА НЕ СА МЕ ВИЖДАЛИ И НЕ ЗНАЯТ МЪЖ ЛИ СЪМ ИЛИ ЖЕНА ВЪВ ФЕЙСБУК - ИМА МНОГО ЗЛОНАМЕРЕНИ ХОРА И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ПАЗИШ, ТОЛКОВА ПО -ДОБРЕ СЪВЕТВАМ И ДРУГИТЕ ХОРА МНОГО ДА СЕ ПАЗЯТ

34

АНОНИМЕН

преди 2 години

Крайно време сериозно да се вземат мерки за битовата престъпност, а не само да си чешат езиците за едни исъщи неща, които хората не ги ИНТЕРЕСУВАТ!!!!!

33

:(

преди 2 години

"Никога не забравяйте, че благовъзпитаността ви може да предизвика агресия" - Денди. Много ми е мъчно за този фин и начетен човек.

32

Вввв

преди 2 години

Говореше се, че Любо Милчев е насъбрал множество украшения и предмети на изкуството, които струват скъпо. Засега никой не казва дали са в наличност. Дано поне човекът се оправи.

31

Анонимен

преди 2 години

До 43 Това не е въпрос на значимост, а факт че някой е пребит до смърт, което вече е ежедневие у нас без тенденция за намаляването му. На всеки може да се случи без значение кой си, идеята е,че вече никой не го е страх от закона и знае, че има задна вратичка за всичко зло което извърши

30

Рора

преди 2 години

Новинарите се надпреварват да го наричат "светски хроникьор", "светски лъв" и пр. Не го наричат писател, ако и да е автор с остро и точно перо, защото убийството на писатели се осъжда от общественото мнение, знае се, че освен посегателство на безценния за всеки човешки живот, то руши и културата. А пък така - някакъв предвзет обитател на салоните, светски хроникьор - речи го кльокар. Много мръснишко отношение към високообразован, интелигентен творец като Любо Милчев.

29

Анонимен

преди 2 години

Може би вече се знае кой и защо е извършил това, София не е толкова голяма, но няма нищо да се съобщи поради деликатността на случая.

28

Анонимен

преди 2 години

Престъпленията остават неразкрити и ненаказани, затова се увеличават.

27

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос 45Ти с какво си полезен за обществото? Не за своите си, защото това е частна полза, нали? Иначе по твоята логика и другите ще се запитат какво значение има твоето и на семейството ти съществуване.

26

Днес

преди 2 години

До Анонимен 33, И това го има, и сте много прав/права. Въпреки това, не е нормално.

25

Име

преди 2 години

Не знам кой е този човек, но това не е нормално.

24

Анонимен

преди 2 години

До 29 - Викаш, трябвяше да лежи почти умрял, че да се зарадваш и ти ... Не той е проблем, а ти, мойето момиченце!!!

23

отвратително

преди 2 години

Коментарите тук доказват защо сме най-простите и най-бедните. И базирано на тях, мога да кажа категотично, че заслужаваме да сме много, много по-зле. Това е нация от *** и вече се надявам някой, който и да е, да ни превзема и да се свърши тоя гнусен народ.

22

Анонимен

преди 2 години

МВР разкрила ли е вече нападателя? Нужна ли е промяна и в борбата с битовата престъпностЍ?