39

Whitestar

преди 2 години

Истински цинизъм и вулгарно потъпкване на олимпийските принципи от страна на Русия! Русия със своя фанатизъм за печелене на медали при тези състезания и с поведението си на военен агресор грубо погази олимпийските ценности за спортсменство и миротворство!!! Това основно кредо заложено в същността на всички олимпийски игри! Срам и позор, господа!

38

Aimpestese

преди 2 години

https://eelouniversity.org/community/profile/superbet-7551/https://ramblerides/community/profile/clubslots-8522/https://palipreschool.org/alumni/profile/topplay-4200/https://liveviewsports/community/profile/supergame-1559/https://coldwarexperience/community/profile/superslots-6816/https://stefaniabarbot.net/it/community/profile/maxslots-1345/https://maou93.ru/community/profile/topslot-6796/https://m-34.ru/community/profile/onlinebet-3293/https://pandariders.my/forum/profile/topplay-3555/https://scienceofspeed.org/edgeforum/profile/webslots-7584/https

37

Анонимен

преди 2 години

5 милиона норвежци vs 333 милиона кравари (16:8 олимпийски титли).

36

4444

преди 2 години

Кво се смейте на ушанките. Я се вижте на кое място сте бе български ***.

35

ХА ХА ХА

преди 2 години

Ох, и Финландия ги отнесе току що на хокея - любимият спорт на Вова

34

ХА ХА ХА

преди 2 години

Колхозниците пък взеха най-мнного бронзови медали

33

сиромах

преди 2 години

До25:Нищо чудно,те взеха парите на Афганистан ей така за обезщетение за загиналите при срутването от самите тях на кулите близнаци при доказано,че саудити са терористите,та няма да разпоредят да се отнемат медалите на рускините!Нали затова се стремят към световна хегемония и шерифство,да казват кой,кога,с кого ,какво и т.н.Ето затова трябва обединение на целият свят срещу тях!

32

сиромах

преди 2 години

Направо не мога да повярвам.Как така страната с най-много астматици спортисти се състезава на нормални състезания,а не на такива за хора с ограничени възможности и спечели толкова много медали?!А представяте ли си ако бяха здрави хора какви резултати щяха да имат?

31

Анонимен

преди 2 години

На зимни олимпийски игри нормално ,щях да се очудя ако беше Конго

30

ХА ХА ХА

преди 2 години

5 милиона Викинги vs 145 милиона ушaнки (15:5 олимпийски титли)

29

До Масква

преди 2 години

"На калпав танцьор - топките му пречат"(Народна поговорка)

28

До Масква

преди 2 години

"На калпав водолаз - водораслите му пречат"(Народна поговорка)

27

До Масква

преди 2 години

"На калпав космоновт - ракетата му крива"(Народна поговорка)

26

До Масква

преди 2 години

"Високото грозде - кисело"(Народна поговорка)

25

Анонимен

преди 2 години

Норгите-асматици спечелиха класирането по медали, но Олимпийски Цар на Зимните олимпийски игри в Пекин стана трикратния Олимпийски Шампион, руснакът Александр Большунов.

24

Ма как бе

преди 2 години

Не са ли мкитайските другари.... ужасс !

23

Коста

преди 2 години

САЩ ще вземат от РОК златото от отборното състезание по фигурно пързаляне заради Камила Валиева и ще заемат тре място в крайното класиране пред Китай.

22

Хе хе

преди 2 години

До Анонимен От 15 златни медала на Норвегия , 9 са на асматици и инвалиди пенсионери !

21

Анонимен

преди 2 години

Тия от РОК не ги ли накараха да връщат медалите от Сочи?Валидни ли да към днешна дата?

20

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всеки отбор може да се оправдае с нещо. Какво означава резервни играчи за държава като САЩ? Та те имат сигурно сто играчи на едно и също ниво и всеки един от тях може да участва. Просто това им е нивото и на резервните и на нерезервните. Това което видях досега Финландия и Русия са най-силни и неслучайно стигнаха до финал.