35

БАНко

преди 2 години

2 500 000 000 НАШИ ПАРИ ДАДЕ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА КНИЖНИТЕ ХАМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ !!! ВКАРАЙТЕ ГО В ЗАТВОР МОМЧЕТА !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Василев се изкара твърде беден. Тези декларации най-вероятно не включват всичко, което може да се нарече имотно състояние. Не видях някой да е декларирал акции.

33

Анонимен

преди 2 години

Купиха американски самолети защото се очаква купуващите някой ден да живеят в САЩ. Освен самолети си купуват и хипотетична протекция. Можеше да се купят европейски самолети, които щяха вече да са произведени и доставени. Американската мечта обаче е по-примамлива мухоловка от европейските предложения. Не трябва да се разсърдва "Чичо Сам", иначе може да задейства закона "Магнитски". Ха сега да чакаме 2025 година.

32

Аза

преди 2 години

Заседание на МС. Кирчо казва на кокорчо - чукам, влизам, то било заключено. Влизам, гледам - няма нищо. Аааааа, тука има нещо.Кокорчо - аз много искам да увелича заплатите на хората, ама нямам желание.Кирчо - и аз имам мнение по въпроса, ама не съм съгласен с него. Ясно. Ситуацията е в много тежка ситуация.И решили: двама техници ще носят бягяйки тренажор за новите F-ки, а пилота вътре ще вика брбрбрбр стреляйки.

31

4epa

преди 2 години

Защо да дадем като можем да ги открадем- то само Борисов даваше !!! Този фигуранта видя че кораба че потъва и като плъх се измъква !!

30

Анонимен

преди 2 години

Те не са ли платени вече?

29

Анонимен

преди 2 години

То май и хартия нямате кви самолети !

28

Анонимен

преди 2 години

То няма детска болница, те самолети ще купуват. След някоя и друга година хора няма да има, кого ще охраняват.

27

Анонимен

преди 2 години

За това пък ще дадеш два пъти повече ,че и комисионни.тъ по парче

26

Анонимен

преди 2 години

Къде е Бойко крдеца?

25

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, има такова понятие- оръжията на слабите.Подводен флот.ПВО.Специални сили,готови да са гръбнак на разгърната партизанска война срещу по- силен окупатор.Учете се от грешките на миналото и не забравяйте стара максима- който отбранява всичко, не защитава нищо

24

Анонимен

преди 2 години

До 26 Стига ръсил бисери - въоръжавали сме се били. С тия 8 бройки от кого можем да си защитим въздушното пространство? Комай само от Македония (ама и то пак българско) или от гларусите от Черно море :-)

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 23 "А като казваш първите, ми те са общо осем, смях. Кой и за какво би им обърнал внимание въобще." Русофилите се скъсвате да се пенявите. Явно някой е преценил, че има защо да ви активира, нищо, че "будят смях"!!!

22

левскар

преди 2 години

Искаме си Ф-16 блок 70...пък !!! До кога ще ги чакаме!!! Изпренадявахме се вече....Ф-16...Ф-16...Ф-16...оле,оле,оле,оле.......

21

Анонимен

преди 2 години

До До анонимен 19/25 "Ти дай парите предварително и после чакай самолети." НИКАКВИ ПАРИ НЕ СМЕ ДАЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО. Русофилите разпространявате фейк нюз. Парите са в банкова сметка на името на България, и ще бъдат платени едва когато си получим договореното!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "И кво като додат ако въобще додат новичките древни археологии ? Ще ти се подобри ли личния живот ?" Брех, а други неща четях от русофилите, когато обясняваха какво сме щели да правим с 8 бойни самолета, а едно време, ехеееее, имали сме над 300, когато големите руснаци са ни въоръжавали. Та да питам, на теб тогава с какво ти се подобри живота и защо се сещаш да задаваш такива въпроси, само когато се въоръжаваме с "други" самолети?

19

До анонимен 19

преди 2 години

До Анонимен 19 Догодина може да дойдат някакви дървени макети.Децата на пилотите може да ги ползват за игра.Фирмата производител вече каза,че изпълнението на поръчката ще се забави.Ти дай парите предварително и после чакай самолети.

18

Баидъна

преди 2 години

1.Имате мно руски агенти.2.нямате обучени хора3.нямата инфраструктура4.нямата подходящи хангарикво искате бре!!!

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19Недей да разсмиваш с тия новички ф16 - концепция на самолет от 70-те години на миналия век. А като казваш първите, ми те са общо осем, смях. Кой и за какво би им обърнал внимание въобще.

16

Анонимен

преди 2 години

14 Я провери в чичко Гугъл колко бройки са поръчани от Ф16/70 само за Тайван са 70 тина бройки, Румъния ако не се лъжа Унгария, Хърватия и включително Турция ( на която пак и беше отказано от Конгреса!)