14

Krom

преди 2 години

До Анонимен 4 - дрън, дрън! Достъп имаш, стига да има политически топки! Кой те е спрял да вложиш пари и да купиш лиценз - примерно за смесени производства на дронове и противотанкови комплекси? Било с Израел - защото са най добрите? Никой не уважава просяци с протегната ръчица. Нашите "политици" дават повече пари за коли на Парламента. И нямат визия какво да правят. Защото основната движеща сила при тях е бакшиша - комисионната която ще лапнат от "сделката". Това ни е проблема, не друго.

13

Анонимен

преди 2 години

шаламанов рабти в нато , колко унизително васалска е тази работа . договорите за амер бази не трябва да се подновяват

12

D:

преди 2 години

Първо трябва да имаме армия пък после да се обучава

11

Анонимен

преди 2 години

А защо да не възродим икономиката си чрез военна индустрия? Ние сме добри в това и опит имаме. Едва ли ще можем да сглобяване самолети, но можем да се справим с по-малки машини. А имаме и страхотна шивашка индустрия, която едно време бълваше в огромни количества доста добра продукция за нашата армия, че и за съюзническата. Тъкахме платове със страхотно качество. Тук традиция имаме от 1вата световна още. Защо да не възобновим това производство? Машини, шиене, работа за мъже и жени!

10

Ямболски цървул

преди 2 години

Първо трябва да възродим икономиката си,а след това военната СИ индустрия.Не може да стане с вълшебна пръчка.Ще минат поне двадесет години.

9

Анонимен

преди 2 години

Имахме 2500 танка и 300 самолета. Сега имаме 80 танка и 4 самолета. САЩ не искат да плащаме с български стоки в САЩ.

8

Анонимен

преди 2 години

Цялата наша армия е абсолютно излишна! Не става за ник'къв ...! Само се наливат едни народни кървави пари в тия нищоправци!

7

Щирлиц

преди 2 години

Техниката,от която иска да се откаже този умник,все още е някаква гаранция за националната ни полу-сигурност.Ако иска да я заменим със бракувани бойни кораби и изтребители,създадени преди последната модификация на МИГ-21 да постъпи на въоръжение в БНА,значи му се ще комисиона от ...сделката.

6

SS

преди 2 години

Късно е чадо мандалото хлопна !

5

Анонимен

преди 2 години

Може би на две, три години за около седмица чета новини от България и все едно и също, ще, трябва, да направим за да станем нещо и т.н. и т.н. когато казвам довиждане на новините от България винаги съм с чувството, че говорещите куклички не могат да си намерят з.....ка. дори и да го търсят с две ръце? Жалко и тъжно състояние, което явно е прието за нормално. До скоро и ви стискам палци.

4

Анонимен

преди 2 години

Бла, Бла!В Варшавския договор, имахме достъп до технологии за военните ни заводи. От тази база дори и собствени разработки.Нещо от НАТО да са ни предложили да усвояваме и развиваме?Варшавския е минало, но новите ни другари нещо стиснати ми се струват.

3

Човек за реализации

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер държава и българската нация да не бъди поробена, тогава се запознайте с мен ! Няма да бъда лош ! Аз ще бъда себе си !България е лъв, а лъвът е орисан по природа да бъди цар на животните !

2

Анонимен

преди 2 години

Като за начало 30 дена запас за Шаламанов. Звездец примерно.

1

Виждате ли го тоя?

преди 2 години

Ей тоя грантаджия наряза самолетите, ракетите и оръдията, разформирова частите и захвърли военнослужещите на произвола на съдбата...