191

Анонимен

преди 2 години

Подкупоратурата е ОПГ!

190

ПотъванетоПродължава

преди 2 години

А целият народ иска да се махне това правителство -потъването продължава

189

Анонимен

преди 2 години

Ако половината от бюджета за последните 20 години на ДАИ, прокуратурата, съдилищата, бяха дадени за образовение и наука, за да си запазим умните хората в страната, сега щяхме да се на средно европейско ниво по стандарт на живот.

188

Българин

преди 2 години

Гербетски сайт,мутропитека плаща добре, но идва видов ден.

187

Анонимен

преди 2 години

Браво на Петков. За първи път в историята си да имаме умен премиер. Браво. Прокурорите така и така не работят. Да им съкратят бюджета на половина даже, да ги дадат на учените.

186

Анонимен

преди 2 години

А вашето ниво какво е, Кире? Ще компенсирате частично държавните служители за инфлацията, но хората от частния бизнес какво да правят - тока ли да си плащат, или да увеличават заплатите? Заслужавате вашите заплати в МС и агенциите да се намалят с размера на инфлацията - това отразява правилно вашето ниво според резултатите, но вие всъщност вече си ги повишихте.

185

Анонимен

преди 2 години

Махнете ВМРО от политиката, те са от една партия с Ердоган, но не го знаят, убиват и хора в България, не хората от ВМРО, те не подозират това, а тези, които стоят зад тях!

184

анонимен

преди 2 години

Изумително е,че подкрепата към това некадърно правителство е цели 35% докато неодобрение е само 21%.Какво да кажа-явно си заслужаваме цените и на тока,и на газта,и на краставиците,и на кашкавалите щом все още се намират слепи и глухи индивиди,които харесват тези Харвардски некадърни аматьори.

183

Анонимен

преди 2 години

Все дърти комунисти дърпат конците на промяната.

182

Майна

преди 2 години

Ако заплатите на Куролациите трябва ДА ОТГОВАРЯТ НА ПОСТИЖЕНИЯТА - ЩЕ СА ОТРИЦАТЕЛНО ЧИСЛО. КАТО ИЗПРАЗНЕНИТЕ НИ СПЕСТОВНИ СМЕТКИ.

181

Вицът

преди 2 години

На годината! АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НА МИНИСТРИТЕ СА МНООООГО НАД ТЕХНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ! ПОЗОР! КУХИ *** , МИНАЛИ ПОКРАЙ ХАРВАРД, НИ ВОДЯТ ЗА НОСА. ТИЯ СА ЗА 3 МЕС. ТОЧНО И КРАДАТ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО! УСКОРЕНО. ПО ХАРВАРДСКИ.

180

Държавата

преди 2 години

СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РАШКОВ ЧРЕЗ " ПЕГАСУС". ТУК НЕ СМЕЯТ ДА ПУСНАТ НИЩО ПРОТИВ РАШКОВ - УПРАВИТЕЛЯТ НА ПРОМЯНАТА Е НА БЛИЗО 70 ГОД. ВЪЗРАСТ!!! МОЛОДЕЦ!

179

Гацо Бацо

преди 2 години

Ня армията нивото да не би да е по-високо ,че им увеличавате парите?Или ще им върнете столовата безплатна храна ,която ББ им спря?

178

Анонимен

преди 2 години

Кики е прав, че прокуратурата не си върши работата. Ако си я вършеше този отдавна щеше да е арестуван за измама, измяна и антидържавна дейност.И между другото - към Харвард има училище за бавноразвиващи се ли?

177

Браво на Кирчовите

преди 2 години

избраници.Много позитивни.Всички са против сертификатите,но не става да ги махнат.Всички са за евтин ток,но не става да го поевтинят.Всички са за евтини горива, но не става да свалят цените.Всички са срещу бруталната скъпотия и двуцифрена инфлация.Всички са за високи пенсии,ама ги намаляват.Е,Кико,освен да вземате тежки кредити и да насъсквате хората срещу прокуратурата,да ходите по чужбина и да плямпате там глупости,какво друго правите?А.сменяте служители със свои хора и лъжете по ТВ

176

Пирамиди фараони

преди 2 години

Лъжеца с небългарско гражданство каза арестувайте крадците!Назначи осъден в Лондон престъпник с влязла в сила присъда за кражба за финансов министър.Евреин за иноватор.Следовател без едно разкрито убийство за МВРШев.Селенка от Крушовица ограбила куп предприятия Зам. Опука над 6 млд лв запас до края на 2021.Още 6 млд лв заложило за заеми горкото фалиралото няколко офшорни фирми Пишман комунистче Кокорче ,а Цар Кир вече рапна и съда.Justitia..fundamentum regnorum.Песента на Володя Стоянов ...

175

Сатир

преди 2 години

Имаме просто кире което се взема за гопод кире. Та това объркване в съзнанието води др. Сербезова. Линейката бързо на адреса!

174

Анонимен

преди 2 години

Така се лови лисица окопала се дълбоко. Просто и спираш въздуха (парите) и тя сама илиза навън ( подава оставка). Румен Радев е опитен ловец.

173

Анонимен

преди 2 години

Като им спрат парите на прокуратурата... Накрая сами ще изгонят Гешев!! Каскета унищожи цялата съдебна система в България!!

172

Анонимен

преди 2 години

Никаква промяна няма няма и да има.Тея само се карат в парламента понеже много ги е грижа за населението за бедността и България ОСТАВКА. Не не ревем от Герб *** ЗЛОБЕН,КАЗВАМЕ ВИ ИСТИНАТА! АЗ,КАТО ГРАЖДАНИН НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАВЪРШИЛА ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ ПРЕДИ 20 години. И в лицето ти мога да ти кажа ,че дъражвата е унищожена отдавна от комунистите.А тези поставени лица които са част от тях НЕ СА ПРОМЯНАТА НА БЪЛГАРИЯ !И ВИ ПРАВЯТ ОЩЕ ПО БЕДНИ ОСВЕН ВАШАТА ДУХОВНА БЕДНОСТ.:)