231

Анонимен

преди 2 години

Сега простокиретата ще пробват без пари- може пък така да се оправи прокуратурата и да заработи! А може и да почнат да си заработват парите директно- без да минават през държавата... Акъл няма тоя човек- да намаляваш пари е най- опасното нещо! Един ден добри адвокати ще му трябват! Не ленчета разни, а нещо по- добре платено!

230

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно да продължаваме да търпим тоя очевиден некадърник, слyга и шут. Всичко свързано с тоя е просто един огромен фарс. Вече и децата го подиграват, цитират него вместо Божинката. Окраде ни и ограби като Виденов. Цял живот бъхтиш да спестиш някой лев за да може тая нагла смешка да се появи от нищото, да ни окраде и да се изнесе все едно ни лук ял, ни лук мирисал. В сряда този крадец и престъпник трябва да бъде заловен!

229

Dinosaurus

преди 2 години

На тебе арогантността и некадърността са ти големи за поста ти, даже България ти е тясна за голямата лакония, марш обратно в кръчмата в Канада или на жена си в пекарната

228

пияница мистик

преди 2 години

До долния 0лигофрен=== В Англия няма никакви протести за цените, защото нищо не е увеличено и думата инфлация дори не знаят англичаните какво означава. Бях при бившата си първа съпруга преди седмица и цените в пъбовете и магазините са им като през 2009 по време на световната криза. По-скоро имат нужда от работна ръка, така че не лъжи другарю, за да си мислят слабоумните като теб, че е така по целия свят. Всъщност хиперинфлация има само в БГ, заради некадърниците като този на снимката и Фигуранта

227

Анонимен

преди 2 години

За инфлацията се обърнете, към великите сили, които сега в Украйна предизвикват поредната криза. Протести за цените има и в Англия.

226

Анонимен

преди 2 години

Кой ни пусна на пазара на тока Баце, кой крадеше като луд пак Баце, ай стига ние си заслужава ме съдбата, като 30 г си траем като бити гъ... ве

225

Смилян

преди 2 години

И кой го казва това ?! Един малък човек,който си мисли,че да се управлява държава е като да си пиеш бирата на маса и да бръщолевиш знаеш или не знаеш...Айде,омитайте се,за кратко време натрупахте много повече негативи , отколкото който и да е друг досега !!!

224

Случаен минувач

преди 2 години

Докога ще се баткате с газовата връзка с Гърция? Направете я най-после!

223

Случаен минувач

преди 2 години

Вместо да се занимавате с ужасната инфлация и как да бъде овладяна, вие, управляващите, сте се вторачили в пъпа си и повтаряте: Оставка на Гешев! Отклонявате вниманието на хората от ужасните цени, от които 90% страдат.

222

Случаен минувач

преди 2 години

Добре, чисто хипотетично. Да допуснем, че го смените. Новият прокурор вкарва в затвора бате Гойко и компания. Всички управляващи ръкопляскат. След което засегнатите, вкараните в затвора, просто ще осъдят държавата в Страсбург за големи суми. И нашата държава (всички ние) ще трябва да им плати и да им се извини. Сега не сме 1945 година, когато са избивали без съд и присъди!

221

Случаен минувач

преди 2 години

Пак питам: с какво Гешев ви бърка в rъзa, управляващи? Чудите се какво да измислите. Имал бил хладилник, който охлаждал виното до някакви градуси... По голяма тъ по тия не бях чувал... Да бяхте го обвинили за това, че няма коса!

220

Случаен минувач

преди 2 години

Гешев да подаде оставка... Картаген трябва да бъде разрушен... През цялата човешка история е имало хора, които са повтаряли едно и също хиляди пъти...

219

Въпрос

преди 2 години

Втори месец получавам фактура за ток без показанията на електромера и ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНА за мен по скорео е КРАЖБА -прокуратурата да се самосезира .

218

Анонимен

преди 2 години

До 253 ТИ човече си толкова заблуден и какво като свалят Гешев Много важно ШАРАНИ като теб заслепени Какво получиха от Подмяната НИЩО ИМАТЕ ЛИ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ ХОРА МИСЛЕТЕ

217

Анонимен

преди 2 години

До 251 В България живеят БЪЛГАРИ ЧОВЕКО НА ПОДМЯНАТА И СЛУЖЕБНИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ КАКВИ НЕБИВАЛИЦИ ПИШЕШ ВСИЧКИ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ

216

Анонимен

преди 2 години

Исусов гущер :)))

215

Анонимен

преди 2 години

Защо Бойко Борисов продължава да е жалък, а прокуратурата все по-смешна в т.н. Барселонагейт. Казус, който впрочем е пр ост и ясен, но е свързан с толкова много про сташки постъпки от замесените в него, че няма накъдеИвайла Бакалова: Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси?

214

Анонимен

преди 2 години

До Tони с тиквата сте за една килия !

213

Анонимен

преди 2 години

Браво Петков, мачкайте ДПС/ГЕРБ докато са в агония.

212

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си изпълнят обещанията дадени на Божков и да го върнат на бял кон