251

кико

преди 2 години

тоя шмекер иска да противопостави хората едни срещу други а той да си гледа кефа.прокуратурата няма да ви се даде до края на мандата.радев е свикналкато през комунизма -всичката власт на съветите.

250

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли кое е забавното? Милиционерите подучиха ДС-БАН да мрънкат и да протестират. И в резултат - взеха 20 милки от милиционерите и ги дадоха на ДС-БАН. И сега - милиционерите с пръст в ъ-ъ уста. Хе - хе. Киро ги извъртя много готино.

249

анонимен

преди 2 години

То е бюджетът на парламента е прекалено голям за нивото на депутатите, ама не го режете, даже си вдигат и заплатите!!!!

248

Анонимен

преди 2 години

стоян донякъде е прав но не е това решението да се закрива

247

Кривондел

преди 2 години

Интересен е въпросът кога стигна до тоя извод. Когато първоначално са предложили 20 милиона повече, или когато младите учени възроптаха?!?!

246

Знаещият

преди 2 години

До стоянЗащото сега цар Киро , ще ги вкарва както преди много години дядовците и прадядовците на Кирчо и Кокорчо са правили с интелигенцията на България!!!Чел ли си за Белене и Скравена? Чел ли си или си много млад?Ако е така грешката идва от късата памет на родата!

245

стоян

преди 2 години

Прикриватурата направо трябва да се закрие.30 години да няма вкаран в затвора нито един политик или олигарх е срам и позор.Пред фактите каскета трябва да мълчи.

244

Сатир

преди 2 години

Простото кире си е малко по всички мерки!?!?!? Толкова си може момчето, краденето е друга работ.

243

Ко? Да!

преди 2 години

Заплатата на Кирето е висока спрямо нивото му ..и космическа спрямо свъшеното от него!

242

Сатир

преди 2 години

Простото кире каза За мен науката и иновацията е бъдещето на България." Боже, от какво разбирало момчето, а момето и то ли за. Супер, светлото бъдеще е на хоризонта.

241

A

преди 2 години

Нивото на Лена е на нивото на месечна заплата от около 14 000,00 лв

240

Fena

преди 2 години

До 268. Много сте умни всичките "компетентни" юристи дето не си бъркате в канчето един на друг, за да папкате. Аз вадя зъби и ако си гледам работата като оня с каскета, един пациент нямаше да имам. Къде са осъдените, къде са парите, кой издигна Делянчо? Много сте компетентни, ама само като се защитавате един друг!

239

Айде стига вече

преди 2 години

Това е фрапираща некомпетентност която продължава да демонстрира премиера. Главният прукорор може да сезира КС за това и бюджета да стане противоконституционен и тогава пак ние ще теглим, а прокуратурата в крайна сметка ще си получи парите. Стига сте си мерили разни работи и нека всеки да си върши работата в тази държава. Кога ще разберете че не сте в предизборна кампания, а управлявате

238

Ташунко Сапа

преди 2 години

Прокуратаурата е под нивото...т.е под нулата, под земята, под водата...абе няма прокуратура! Има КРИВОСЪДИЕ, корупция, сфери на влияние, пари под масата, кражби измами и рекет! И става въпрос за мнооого, много пари!

237

шест пет

преди 2 години

До Handel....Извинявай, ама ти сложих минус...защото е трябвало да напишеш 10ст, вместо 1 лв...-;)!

236

Handel

преди 2 години

За "нивото" на прокуратурата и 1 лв е голям бюджет.

235

Анонимен

преди 2 години

Ти си гледай твойта работа,че за нищо не ставаш

234

ПРО-КИРЕ

преди 2 години

Единственото добро ниво в момента е на прокуратурата ! Но понеже им бърка в оная работа на ПКИРП , на РР , на мафита , на руските шпиони , на Божков и сие ... затова им дава трохи от бюджета, да ги откаже . И в тая пиклива държава да няма кой да им пречи. ЧЕРВЕНА МАФИЯ - ВЪН ! КУФАРИТЕ - ГАРАТА- МАГАДАН !

233

МЕЧ

преди 2 години

Толкоз ни е стабилно правителството,че 5000 протестиращи могат да го свалят!!!Кире помниш ли какво каза коя щяла да бъде първата ти заповед като премиер???Защо така се извърташ бе Кире!!!А ясно- направили сте ***..из!!!Смешно страхлива детска работа!!!Дай ми куклите на ти парцалките!!!

232

Анонимен

преди 2 години

Да не се заяжда ,че както са я подкарали да не станат скоро клиенти на Гешев.