128

Solar Power

преди 2 години

До Атанас Велмазов: Е що пък с Русия ? Някой може да искат с ЕС ,САЩ и дори Турция. Кой си ти жал ък пръ дльо ,че да ми казваш да ходя при Русия ?! Ходи ти ! Бях там цели 45 години и ми стигат. Отивай да събираш копейки !

127

Кой подтиква украинц

преди 2 години

Тази сутрин украинците са подложили на обстрелДонецк.Има много загинали мирни жители.Путин вчера се отегли и днес украинците започнаха ,като не спазиха Минското споразомение.

126

Анонимен

преди 2 години

като гледам тези хорица как се радват на празника - все едно са на погребение.Явно ултра фаш а гите бандеристи от от АЗОВ са ги подкарали да празнуват

125

Анонимен

преди 2 години

Всяко тържество за Украйна е cмърт за Русия.

124

Наблюдател

преди 2 години

30 години с напразна надежда чакам един русофил да емигрира от НАТО и да заживее при Господин Путин!

123

Христина

преди 2 години

боже колко са жалки и нещастни ! Руските северномакедонци ! Псевдо държава.....ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ !

122

Атанас Велмазов

преди 2 години

укрите са единствената по-бедна , жалка и мизерна държава в Европа от клетница майка българия, клетна мизерница и нещастница ! Абсолютно измислена и изкуствено създадена държава, дано след като господин Путин я анексира ( нека не се лъжем, само ВЪПРОС НА ВРЕМЕ е ) направи същото и с клетница българия ! Трябва да сме една държава с Русия ! НЕКА ! ЩЕ !

121

Анонимен

преди 2 години

Определено ще им е от полза да обявят ден на разума и да го празнуват поне веднъж седмично, че откакто излязоха от СССР, мразят да мислят, воюват с мозъка си и вървят само надолу хохолите украински :(

120

Анонимен

преди 2 години

Прилича на мероприятие в Северна Корея

119

Володя Путя

преди 2 години

Който умее да воюва - превзема и си анексира бившите собствени територии, и защитава народа и интересите си навсякъде по света.А който не умее - си измисля фалшиви празници, развява байрячета с нежно - сини цветове и скача по площадите :)

118

Да попитам:

преди 2 години

как върви войната днес? Какъв е резултатът?

117

Анонимен

преди 2 години

Хубаво единство! Депутатите и олигарсите се изнесоха своевременно.

116

Т.Шак

преди 2 години

Още не е късно да ги нападнат. Като се напият довечера, две минути преди полунощ почват да ги пукат ;-)

115

Деня на единството

преди 2 години

"Денят на единството" според урките е разтерзаване на голям национален флаг от група подчинени на текущия главатар на празен стадион! Символично!

114

Krom

преди 2 години

Бих препоръчал на "редакцията" която изтри коментара ми по размислите и страстите на "Ако бях на мястото" - очевидно ментално увреден индивид, да помисли за затриване и на неговия "пост". Освен ако не намира за нормално шизофреничното желание на човекоподобен индивид да погледа ядрени удари на няколко стотин километра от тук. Освен, ако не е един от вас - редакторите, разбира се.

113

Алекс

преди 2 години

Пропагандата в Украйна започва да прилича на тази в Северна Корея.Икономически двете държави също са доста сходни.

112

Поредната статия в .

преди 2 години

...която няма и намек за обширно обявените довчера прогнози за началото на руска инвазия в Украйна точно днес, на 16-и! Пълна амнезия!

111

Со кротце и со благо

преди 2 години

Истерията, разгорещена от Запада, оказа силен психологически натиск върху населението на Украйна, но от тях зависи да се справят с това. Всяко рязко движение по линията на съприкосновение в Украйна може да доведе до фатални последици, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова.

110

и що да удря Киев

преди 2 години

кат може да удари Брюксел или направо Лондон.Един удар по острова ще разреши всички проблеми в дългосрочен план

109

Сценарий

преди 2 години

и режисура...За съжаление твърде бездарни