12

Киро Х

преди 1 година

Спирайте, гоим, антибиотиците и минавайте напълно на ваксини само!

11

Нови супер болести

преди 1 година

В близкото бъдеще се задават нови епидемии от нечувани и невиждани вируси и супер бактерии. Новият свят ще е със страшни мутанти урооди и многополови огранизми и безформени същества.

10

ТАКА Е

преди 2 години

ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ НАПРЕД БЕЗ ХОМЕОПАТИЯТА - ЗА ХОРА, ЖИВОТНИ И РАСТЕНИЯ!!! АЗ ЛИЧНО СЪМ Я ПОЛЗВАЛА С УСПЕХ ДОРИ И ПРИ ПЧЕЛИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА НОЗЕМАТОЗА/ ***/.

9

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете, че във въпросните замърсени с медикаменти води, мъжките риби, жаби и т.н. се превръщат в женски?! Има документални филми по въпроса. Ей от там идва пандемията от същества ТО, бивши момчета, които от малки момиченца знаели какви дами искали да бъдат.

8

Добро Утро !

преди 2 години

Оставете фирмите които изливат тоя *** в реките, пък после няма да има смъртност и пандемии !!! Трябва тези които изхвърлят тази смрад , да бъдат Глобени и спряни от работния им процес , за да не продължи замърсяването !!! Иначе ще стане и по зле ...

7

ФАКТ

преди 2 години

А жалкия фигурант и шaйкaта му вкараха стотици хиляди тонове токсични отnaдаци от цял свят!!!

6

В.

преди 2 години

Най голямото замърсяване е сега с Ковид истерията.С право най-умните са зачеркнали съвременната медицина. Тя е необходима само в спешни случаи - травми, кръвоизливи, възпален апандисит, инсулт, инфаркт. За тях трябва да работи медицинската система. Ако това не е уредено, другото просто няма смисъл

5

Анонимен

преди 2 години

Статията е на Гардиън а в Англия това с реките е проблем от много отдавна и проблемът се състои в това че водоснабдяването на градовете в ниското, пр. Лондон, Бристол и др идва от отходните води на по-високите градове, пр. Бирмингам, Манчестър. Англичаните им свидят стотинки за бутилирана вода и спокойно си пият чешмяната с всичките токсини, които идват от отходната канализачия на по-високите радове. Та това си е техен проблем, да си го решават на местно ниво.

4

Анонимен

преди 2 години

Тия учени май наистина не спят и "бъркат" супер бактерия/вирус за следващата пандемия. Понеже този не свърши задачата според очакванията на световния елит. Първо изполваш антибиотици за щяло и нещяло, създаваш резистентност сред голяма част от населението, после и "супер" бактерия, може да е заради топенето на арктическите ледове. Тъкмо да има и оправдание за климатичните промени и спасяването на света и от тях.

3

Пепи

преди 2 години

Брей тия учени . не спят по цели нощи .

2

Анонимен

преди 2 години

А, значи и "биологично активни съединения, които могат да превръщат мъжките риби в женски"..такава ли била работата? Оттам ли е "новото нормално"? Всичко ще си кажете...ама след дъжд качулка.

1

Анонимен

преди 2 години

И що изобщо ги произвеждат тогава?