9

Кико

преди 2 години

"Жената на Боян Петров отново влюбена". Почивай в мир Бояне! Радослава не може да те прежали!!!

8

Анонимен

преди 2 години

тия екстремални адреналиновци какво правят по това време по жлеба , имат ли планински застраховки? никакви герои не са ами им хлопа дъската

7

Оффф до 4

преди 2 години

Доброволци са ама в някоя паралелна вселена! Баш са си платени ПСС и то доста добре. Още помним случая като бяха тръгнали да спасяват едит Тодор от Русе, че 6-ти ден ПСС се бяха запили с хижяра , пък се появил Тодор и помолил за един чай. Че измръзнал докато чака да го спасят.

6

Дзивко

преди 2 години

По добре пожарникари и спасители, бърза помощ, тия дето са на терен да са добре платени и да нямат работа... Имам познат пожарникар, след кат почна работа побеля за две години, споделял е, че най мрази катастрофите, когато опрат до тях в катастрофа, ситуацията е страшна

5

Социално дистанциран

преди 2 години

Ясно, но защо сте сложили снимка от Витоша?

4

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Най-вероятно без застраховка. Сега е добре да си плати разходите по спасяването. Никой не е длъжен да плаща за чужд кеф.

3

Подхлъзнал се

преди 2 години

И счупил крак.

2

Анонимен

преди 2 години

Тази година на мода е да се трепят в Пирин. Миналата бе връх Ботев в Стара планина. Аз също съм планинар, но зимата единствено си позволям Черни връх.

1

Анонимен

преди 2 години

До АсанАсанчо мамин, да те светна, че планинските спасители са доброволци в извънработно време по основната си работа. Днес са на работа в основното си работно място като повечето хора. А за пожарникарите да те светна, че момчетата с пълно снаряжение взеха разстоянието от първи, до осмия етаж за нормартив, преодоляващи по стъбището складирани мебели, саксии и каквото още се сетиш. Не плюи труда на хора,дето може да ти потрябват. А, аз съм счетоводител, не съм нито спасител, нито пожарникар.