65

Гейданка Фелациъкова

преди 2 години

Разрешени са само гей проявите, всичко останало ще бъде забранено!

64

данъкоплагдц

преди 2 години

Стриктно следи за Луков марш,ама хич не я интересува дали някой мете улиците,а камо ли да ги мие.Оттам са фините прахови частици, а не от колите.Днес се разбра,че в договорите на фирмите е заложено дезинфекция на контейнерите,което се случва чак сега и то само в центъра.Защо бе г-жо досега не се е правила тази процедура щом се е плащало?Нашата улица /общ.Младост/се мете един път в месеца,а я мият два пъти в годината.Звучи ли ви европейско?Фандъкова беше добра,ама да съберем камъни за изпроводяк!

63

Анонимен

преди 2 години

и след изявление на израелското , тя има награди оттам и е масон членува в някаква ложа

62

Анонимен

преди 2 години

Тая дава разрешения само на гейовете явно в общината ги има

61

Да ама не.

преди 2 години

Но. Той се проведе !

60

5

преди 2 години

Фандъчката издаде заповедта след изявление от американското посолство против фашисткия марш!

59

Гашо

преди 2 години

До АнонименУ Белин бе, не в Самоков :)

58

Striker

преди 2 години

Генерал Луков е бил прочут български военен. Имал е своит езаслуги и място в историята. Това, че в 21 век шепа п..ерасти са решили да го забранят, не означава, че хората ще го забравят. Абсурдно е да забраняваш почитането на паметта и делото му, но да разрешаваш гей-парад?! Малоумние!

57

хахахах

преди 2 години

кой па я брои таа грен_ясала мекица ? Га трее да гледаме пен_делЕ може , а ? Ваща вера , мър_шиии !

56

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

ФАНДЪКОВА, ГЕЙ ПАРАДИТЕ ВСИЧКИ СА АПОЛИТИЧНИ,НЯМА ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ И РЕЛИГИОЗНИ УБЕЖДЕНИЯ, НО ИМА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ,КОЕТО Е В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ДОБРИТЕ НРАВИ И НАЦИОНАЛНИ ЦЕННОСТИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЦЪРКВАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ ТОЛЕРИРАТ !!! ПОЗОР,АМАН ОТ ОБРАТНИ !!!!

55

Анонимен

преди 2 години

Марш у Самоков, *** крадло!

54

Анонимен

преди 2 години

Левски,Ботев,Гоце Делчев,Яне Сандански са с точно обратната идеология от тази на Луков.Луков избива всички наследници на Гоце Делчев,а именно ВМРО.Настоящето ВМРО са нацисти и фашисти,които са откраднали името на националните герои на България и Македония.

53

Анонимен

преди 2 години

Луков е бил нацист и фашист.Неговата фашистка организация е създадена малко преди тази на Мусолини.Това е причината да е отстранен.И благодарение на Българските герои земята се освободила от това петно на Българската история.

52

Анонимен

преди 2 години

На гей парада няма паравоенни,няма фашисти и нацисти.Гей оарада е за любов,а тези тук са хора с отклонения облечени като военни, с флагове на нацистка инфашистка организация.

51

Неочаквано тъп

преди 2 години

Требва да има неофашисти в България. Тия ци....... ни да се разстрелват в името на народа

50

Анонимен

преди 2 години

А Гей парада ще го забрани ли?

49

Анонимен

преди 2 години

Ама защо има праид фест а луков марш да няма?

48

Тодор

преди 2 години

До Вижда сеНе ми споменавай за "народе" съд, когато съдиите не са българи. Няма как да е нещо българско със съдии евреи. Този съд, изби цветът на нацията и цялата интелигенция. А съдът над вас е всекидневен. Дето ви срешнем ви наказваме и при нашия съд обжалването със сълзи и сополи не помага. Щом си безродник, щом си национален предател, милост към такива няма! И нито миг покой за антифашистката ***!

47

Тодор

преди 2 години

До Крис СмолянВиждам, че ни си запознат. Запомни!!! Фашизъм и фашисти е имало само и единствено в Италия от 1928 - 1944г. Избий си от главата, българи, при това патриоти, са били когато и да е фашисти, нацисти, космонавти и ако щеш, зелени човечета! Слаб 2 ти пиша по история!

46

Фашист

преди 2 години

Ще се проведе Луков марш няма да се отменя както се произнесаха столична община че го отменят разрешен е щом вие си почитате геройте на България Вазов /Левски /Ботев и ние ще си го почитаме също