15

Учител

преди 2 години

Началникът на Регионално Управление на Образованието в Ловеч Еленко Начев какъв е? Беше учител по математика. Психичните му отклонения са необратими. Обаче заплатата му върви.

14

Аптекар

преди 2 години

Отново стрес за малките деца. Ужасна гледка. Ако тази жена беше затворена в лудница, нямаше да се самоубие. Мястото на психопатите не е в свободното общество, защото са опасни. Имала е основателна причина, за да се хвърли от моста. Не е случайно.

13

Бизнесмен

преди 2 години

Публично достояние в Ловеч е кои са психично болните.Тези хора се избягват.Двете дъщери и внуците на психиатърката Магдалена Петракиева са невменяеми, синът на психоложката Мила Димитрова е луд, Петко, синът на психиатърката Цветомира Петкова Стоянова е поразен от страшна лудост. Синовете на психиатъра Димитър Василев Казаков също са известни психари с тежки ментални разстройства. Родителите им не могат да ги излекуват и явно ще умрат в лудница, защото лудостта им ескалира. Те са бити карти.

12

Зъболекар от Ловеч

преди 2 години

Ясно е, че трупът е на *** жена.Шефът на лудницата в Ловеч Митко Стоянов Митев е известен психопат садист и му личи.За пари е готов на всякаква мерзост. Пише фалшиви епикризи и е много заможен.Мед. сестра от II Женско остро Петя с много дълга черна коса е видима шизофреничка.Психо заболяването им няма как да се скрие. Работя от 30 г. и луди зъболекари в Ловеч не познавам. Градът е малък и всичко се знае. Тайните на града не могат да се скрият.

11

А. А.

преди 2 години

В психиатричната болница в Ловеч работят шантави мед. сестри, които от години са невменяеми, но не ги освидетелстват нарочно, защото са с връзки.Виолета Даринова Радева - Петкова е жена на психиатъра Сергей Петков и затова не може да бъде освидетелствана. Тя е за изолатор в Раднево. Друга луда е Таня от II Женско остро, Калинка Стойнева от I Женско остро. Санитарката Мая с патешката походка от II Женско остро е с тежки ментални разстройства. Недопустимо е такива прозрачни психопати да работят.

10

100 % е луда

преди 2 години

Само луда жена може да се хвърли от мост. Има луди съдийки в Ловеч, може и те да са, не бих се учудил. Става въпрос за Йорданка Христова Вутова и Мария Димова Шолекова от Районния съд. Прокурорката Павлинка Кръстинова е също откачалка. На тези психопатки как им дават заплати, като са със сериозни мозъчни увреждания?На тях никой им няма никакво доверие, защото са луди за връзване.

9

От с.Кирчево ли е?

преди 2 години

Директорката на училището в с. Кирчево, община Угърчин, област Ловеч Невена Колева Нейчева е пълна откачалка и да не би да е тя?Живее в с. Лесидрен и от доста години се лекува от шизофрения, но без успех. Как се явява пред малолетни деца, не ми е ясно?Нейната лудост е страшна, видима и необратима. Директор на училище няма право да е невменяем, защото ще стресира и побърка малките деца. Нейният мъж също е луд, ходи като побъркан из улиците и говори само глупости.

8

Луда от Лесидрен?

преди 2 години

Жената да не е от с. Лесидрен, община Угърчин, област Ловеч, защото там има много луди, които скачат от мостове, когато са в пристъп. През 2010 г. секретарката на читалището в селото Павлина Динова Райкова скочи от моста в Ловеч, защото е опасно луда просекиня. Счупи си прешлени и беше в гипсово корито няколко месеца. Съседи я гледаха, защото е самотна. После искаше да се дави в язовир Сопот, но се отказа. Кметът Борис Нешев и секретарката Тинка Калчева са също много луди и ***.

7

Аз да ви обадя

преди 2 години

Ех този Бойко, не се спря да подлага крак на промяната

6

Анонимен

преди 2 години

Над 60 убийства за 60 дена назад. Това е промяната на Киро. Едно време през 90-те години новините започваха с труп и завършваха с труп. ПП Продължаваме Потъването ни върнаха в 90-те години.

5

Боже

преди 2 години

Някаква жена паднала и се спънала или получила инфаркт- Киро и Радев са виновни...Ловеч между другото никога не е бил престъпен град.

4

Анонимен

преди 2 години

Някой от ГЕРБ я е претрепал.

3

Анонимен

преди 2 години

Продължава Пропадането, браво Кире, браво Рашков!

2

Доктор Уотсън

преди 2 години

Радево време сър...

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя гр. Ловеч постоянно с тежки престъпления. От времето на тоталитаризма държеше първо место /1982 - 1989/