5

Анонимен

преди 2 години

Защо и във Варна децата ще са присъствено, ЗАЩО?? В пика на вълната сме, пускайте гимназиите онлайн за две седмици, хайде стига сте ги заразявали насила , колко пъти ще го карат този вирус, оляхте се вече, неадекватни сте!!

4

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат не върши никаква работа. Един такъв със зелен сертификат и бустери зарази 5 семейства и сега хората се чудят с какво и как да се лекуват. Казвах им да не го допускат до себе си ама те викаха ама този има зелен сертификат и бустер. Е сега видеха и зелен сертификат и бустер.

3

Анонимен

преди 2 години

Сършиви цирка *** незабавно да се върнат всичи ученици в клас и то без сертификати и тестове иначе ви чака бесилото на вас проклети убийци няма да ви минат номерата

2

Анонимен

преди 2 години

Единствената логика е, че 48% от Софианци са ваксинирани - друга логика на това яко разхлабване в София не виждам. Или пък са изчислили, че голяма част от потенциалните инатести вече са го изкарали?

1

Г-жа Ачмонек

преди 2 години

Защо трябва нещата да се случват по трудния начин? Защо непрекъснато решенията са продиктувани от това да се угоди на някого? Можеше скоро нещата да приключат, а те правят всичко възможно да продължат още дълго.