9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12Какъв край на годината? Американците ще вдигнат лихвите на 15 март. Въпросът е дали да е с 0,25 или направо с 0,5. До края на годината ще имат поне 4 увеличения. Ама ЕЦБ още се ослушва и както винаги чакат да видят какво ще направят американците и те като кудуци след тяхх.

8

пфу

преди 2 години

Еми за това идват на евтини български студентки ...

7

Анонимен

преди 2 години

Това е пряка последица от безконтролното печатане на пари, с цел да се раздават на хората, за да не работят по време на Ковид. Което пък е последица от локдауните. За да се овладее инфлацията, трябва да се вдигнат доста лихвите на банките, но малцина политици биха го направили. Но така или иначе нещата отиват в тази посока. До края на годината първо американците, а после и ЕС ще започне плавно повишаване на основните лихви.

6

До деления банан

преди 2 години

А узрей па тогваз скачай в касетката.А то някой макак ще те.. )

5

Зелен Демократ

преди 2 години

Маляки, ваксвайте се и мълчание! Квото ни пуснат от Юръпа, тва е , за нас много, за вас някой банан

4

ДДРОнег

преди 2 години

А, не е вярно, според ту***лупа поскъпването е само в България заради управлението на ПП , наввсякъде другаде по света стоките поевтиняват ... :)

3

Анонимен

преди 2 години

Като им раздаваха пачки на калпак, не реваха. Сега им паднаха стотинките, че парите не се ядат, а храната трябва някой да я произвежда И да има смисъл да го прави / достойни цени на произведеното/, а не само прекупвачите да печелят. Тепърва поляа инфлацията на всичко.

2

преди 2 години

То на гърците им е лесно: ЩЕ запалят Атина, ще вземат заеми и ще се оправят ами ние да му мислим.

1

Анонимен

преди 2 години

Недоволството на гърците расте и както винаги българинчо си ърае и наляга парцалите! Необходими са още 500 години!