36

Анонимен

преди 2 години

Прокопиев е по опасен и от Пеевски

35

Марин

преди 2 години

Ще повярвам в правосъдната ни система и борбата с корупцията едниствено, когато производните на ДС Прокопиев и Пеевски бъдат осъдени.

34

Анонимен

преди 2 години

До Кривондел Поначало не са имали нито критичност нито обективност. Дългата подготовка на компромата с кюлчетата (над 5 години между две от снимките) показва, че ДС дълго се е готвило и е чакало да скочи да превзема държавата: просто се възползва от слабите места на Борисов и поначало на законодателството ни. Прокопиев просто е вършил неговата работа възложена от ДС: умерена опозиция за приспиване на врага. Сега вече господарите му дойдоха на власт и няма нужда да се крие.

33

Анонимен

преди 2 години

Цялата работа е едните срещу другите лобита и олигарси. Естествено това е за сметка на интересите на хората в България. Изключвам приближените фирми и кръгове.

32

Анонимен

преди 2 години

Къде какво стане в тази държава и изведнъж се чува Прокопиев е виновен.Каква е тая работа аз не мога да разбера?

31

Кривондел

преди 2 години

Прокопиев стои зад медиите, които не пееха в хора повече от десетилетие. Да е жив и здрав за което! Добре е обаче да внимава - че напоследък - от революционен плам ли, от мириса на власт ли, са започнали да губят и критичност, и обективност.

30

Майора

преди 2 години

Както винаги Прокопиев не е виновен! Той не фигурира в разследванията на Запад , той не приватизира "Каолин" и други предприятия , той е света вода ненапита! Той не помага на ДБ, която е неговата рожба , Найденова не му "изпълнява" заръката, Съда му запорира 280 млн лв , всичко му е чисто , не притежава "Капитал" и другите медии! Жалко невинен като дете!

29

Анонимен

преди 2 години

Някой от нахъсаните русофили, които съскат за ГЕРБ-ДПС може ли да ми каже с кой си партираше ДПС преди да си партнира с ГЕРБ и да обясни как е станало това в контекста на "историческото противопоставяне" между Русия и Турция. Според тях и техните обяснения това би трябвало да е невъзможно. Или ДПС не е това, за което те я представят?

28

ЖОСИ Е НА ТАТИ

преди 2 години

До края на другата седмица Пеевски,Гешев,Цацата,и най тъпияяяя банкянскиии боклукккк няма да са в България ,ще избягат .

27

Анонимен

преди 2 години

На тоя кое точно е негово(медии и т.н.) и с какво се занимава, че така го плюят от ГЕРБ?

26

Анонимен

преди 2 години

Навремето Бойко като взе властта пак Прокопи беше виновен.Сега пак той.Абе има нещо гнило тук!Последно кой разпределя порциите в тази държава,Доган или Прокопи?

25

До 18

преди 2 години

ДПС е проруска партия. В политиката всичко е пари и интереси.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Ами влакът на Буново сигурно е бил руски така ли?" Атентатът беше активно мероприятие за "оправдаване" на Възродителния процес, а все повече се налага мнението, че самия Възродителен процес е внимателно запланувана от ДС операция, която да послужи за обезпечаването на бъдещата ДПС като партия след като "дойде демокрацията" (което на този етап е било ясно, че ще се случи).

23

Анонимен

преди 2 години

До Мале страх Виж коментар 22, за да се ориентираш каква е ситуацията.

22

Анонимен

преди 2 години

19-- Ами влакът на Буново сигурно е бил руски така ли?-ДПС и ГЕРБ заедно унищожаваха българското.дори със тероризъм.

21

Мале страх

преди 2 години

Сега го закъса Ивчо. Трудничко ще му бъде и срещу руските и турските тайни служби. Пиши го бегал.

20

Анонимен

преди 2 години

И сега кой е раздавал паспорти така и не разбрах?Прокопи или Пеев?

19

Анонимен

преди 2 години

До 18/19 "Сгрешил си? ДПС е руска прокси партияне и турска" Както обкновено, истината е някъде посредата: ДПС е детето на взимодействието на руските и турските служби за прокарването на ОБЩИЯ им интерес в България. У нас въпросните държави имат общи интереси и интереси, които се различават. ДПС обслужва ОБЩИТЕ им интереси, чрез нея те си партнират у нас, а понякога и се надиграват едни други за превес. ТОВА е истината, облечена с етнорелигиозен образ.

18

Анонимен

преди 2 години

ЗЛАТНИТЕ ПАСПОРТИ СА КЪМ ОСТА ТУРЦИЯ, МАКЕДОНИЯ И АЛБАНИЯ.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 "Движи си бизнеса без да е купувал главния прокурор, службите и останалите силови стеуктури." Хихихи. Прокопиев е КАСИЧКА на "силовите структури" и под силови структури имам предвид ИСТИНСКИТЕ силови структури в България - ДС. Представата ти за света и конкретно за България е обърната надолу с главата. Не си наясно кой кой е!