91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109 "колони>й<те." При някои надежда изобщо няма.

90

Анонимен

преди 2 години

До до 101/108 "Виждал си ги "западните държави" през крив макарон, или на тридневна екскурзия?" Живея в западна държава ....

89

Анонимен

преди 2 години

101 Надеждата умира последна. Така е записано в статистиките на колонийте.

88

до 101

преди 2 години

Става ми жал като чета такива коментари. Не за "западните държави" обаче. ..........Виждал си ги "западните държави" през крив макарон, или на тридневна екскурзия? В момента България е в 20-те най-добри за живеене държави в света, изпреварвайки такива като Австрия, Австралия, Канада, Франция... Виж, ако си мияч на чинии, "на запад" си е по-добре. В номинална стойност ще получаваш повече.

87

Анонимен

преди 2 години

Какво не разбрахте за 30+години демокрация?Че тези които я въведоха и техните наследници не живеят в България. Това ли не разбрахте. Е, колко може да е демократична България?

86

Анонимен

преди 2 години

В България никога не е имало демокрация.По скоро има свободния,мутри и мафия.Можеби в последните години със служебното правителство се постига нещо,но заради пандемията се изкривяват нещата.В Сърбия и Македония,бяха правили локдаун повече пъти в сравнение с нас.Обаче в двете държави са по-демокрарични по отношение свободата на словото.Дано да дойде истинската демокрация най-накрая и свободата от олигархичното влияние.

85

Край

преди 2 години

С Референдума от 2016г. над 2.5 млн. народ /демос/ каза че иска да ИЗБИРА представителите си в парламента МАЖОРИТАРНО. Както го правят французи, англичани, до голяма степен и унгарци и мн. други.От Парламента назначените от олигархията казаха че демоса е ***, необразован и глупав за това няма да му го разрешат. Същото го потвърди и мажоритарно избрания Президент. Народа пък се съгласи или примири или и двете. Та така. При нас демокрацията е без да се дава глас на демоса.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "За България все още има някаква надежда. В повечето западни държави вече е наложен "демократичният фашизъм" Става ми жал като чета такива коментари. Не за "западните държави" обаче.

83

Анонимен

преди 2 години

Там където е влезнал Сталин след войната демокрация не търсете.Когато Москва спре да казва кой да е в НАТО и ЕС,когато спре да се бърка във вътрешните ни работи и олигарсите и спрат да перат парите си като строят молове и държат монопола на горивата,може да се каже,че ще започне да има демокрация.Да не забравяме и партиите в парламента с руските пари.Тях трябва да ги няма!

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 "Вижте сега комрадс, да преведа другари, че много селинджър във форума :))) Демокрацията е просто възприятие за простолюдието, иначе си е същото, тоест силния изяжда по-слабия, просто се сменя името и воала......хахахаха :)))" Преди 40 години шефа на Бионтек е бил най-обикновент лаборант докато учи. Днес е един от най-богатите хора на планетата с немалко влияние. Аз бих казал, че си се объркал с "дефинициите си".

81

баба мара

преди 2 години

колко демократична е българия колкото по бързо се трият коментари и за дакоментираш трябва да се регистрираш това е достатъчно като извод

80

Анонимен

преди 2 години

За България все още има някаква надежда. В повечето западни държави вече е наложен "демократичният фашизъм", или познатата от недалечното минало "диктатура на пролетариата", в която малка група хора управляват мнението на изпростялото, изплашено и невежо общество, чрез средствата на пропагандата и с помощта на корумпирани медии, експерти и политици.

79

Истината

преди 2 години

Демокрация има там, където обикновения човек има правото и желанието да НОСИ ОТГОВОРНОСТ за действията си. Българинът е УЖАСЕН от перспективата сам да определя нещо или да носи отговорност. Буквално се ПАНИКЬОСВА, когато се отвори такава възможност.

78

Анонимен

преди 2 години

Демокрация има, под носа ви е, в Гърция. Те гърците са я измислили в Атина и са си живели, като царе всичките. А не да слугуват на всякакви фатмациРапъри, и принцеси от Гриндер.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 "От няколко месеца демокрацията започна да се завръща в България." Мда. Индекса на ЕИУ го показва. През 2019 сме били на 46то място по демократичност, сега сме на 53то. Същото е и с корупцията, между другото, през 2019 сме били на 76то място, сега сме на 78мо. Спете спокойно, деца!

76

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ -ДПС и демокрация не виреят на едно място.

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88 "Мъдрия български народ няма представа какво е това демокрация.Той симпатизира на всички диктатори по света и си иска комунизма.Защото, тогава му било по спокойно и изнасял консерви за СССР." Мда, и на овцете им е по-спокойно в кошарата, а и дават вълна. Кво ще се занимават да са като планинските кози: тия са ненормални, хем рискуват да ги изяде някой снежен леопард, хем гледай къде се катерят да си трошат главите! Не, в кошарата си е най-добре!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Nula demokrazia to v zl.svat njama demokrazia kakto komunisam imasche samo v kitai i pak ima druhoto sa prasni prikadki v bg komunistite ot gerb ne puskat.kokala kato gps bsp i dr podobia vs s rodnini roditeli bkp i samite te kato bb 4len na bkp u4enik na delendura s parvi kl.jivkov i dr zaruli sega dezata im s trandafori i kostumi sa hiljafi imenia v 4ujbina bg i milioni edni i saschzi mladite intel.sa po 4ujbina kato daschterata na zvetanov zazeva ninova na 4engeta ot posolstvata dezata tn

73

Анонимен

преди 2 години

Мъдрия български народ няма представа какво е това демокрация.Той симпатизира на всички диктатори по света и си иска комунизма.Защото, тогава му било по спокойно и изнасял консерви за СССР.

72

Анонимен

преди 2 години

От няколко месеца демокрацията започна да се завръща в България. Преди това 12 години тоталитарно управление на един Диктатор от Банкя!!