52

До 64

преди 2 години

Ми кой те е карал да се жениш и правиш деца! Най-лесно се правят, ама после ще береш дерт! Особено като пораснат! С 5000 лв. заплата няма да им задоволиш претенциите

51

Филмара

преди 2 години

До До 35 - филмара. Не знам защо ме наричаш филмара, но става. Ако си мислиш, че умееш да упраляваш бюджет щото си успял да си купиш адидаски на промоция си в заблуда. Малко по-млад си от мен, но на твоите години, аз имах жена и дете и кола и сам си се справях с всичко, имаше и за подаръци и почивки. Със сметките с които си тръгнал не знам каква цел си поставил, но мисли за дом и семейство. И към оня момент около преди 10 години 600 лв не ми стигаха и като за ерген.

50

Анонимен

преди 2 години

И 1чтия по замърсяване на въздуха в свеъа

49

До 55 - модерния

преди 2 години

Дори и в малко по-скъпите магазини в моловете като Celio тениска, риза плюс панталон са под 150лв. Маратонки - 2 чифта адидас 150лв, а за 10 години вече имам ужасно много дрехи и даже подарявам. Това са пари, които един разхождащ се до работа и обратно с автомобил човек харчи за месец. Да не говорим, че топ клас яке на Норт Фейс струва 500 кинта и изкарва по 4 години без да си смени цвета - пари, които пушещия цигари издумква за 3 месеца.

48

Програмист

преди 2 години

Той горкия Програмист не може да докара заплата колкото на чистача в сградата в която работя в центъра в Сидней и си мисли че зимал пари, хаха. Аве брат ано не ми беше казал че зимаш заплата щях да мисля че си на сицЯл. Заобиколен от индуси сигурно се мисли за цар с тия трохи дето му подфърляме на дъното на хранителната верига. И още не знае как го хакам горкия Програмист! Поздрави колега!

47

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересува. И без това нито един нормален човек вече не иска да живее в тази гадна котловина.

46

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тия програмисти бе. На.***.хте се вече с тва програмиране. Вие ше карате на приложения и програми, ние ше караме на храна, става ли? Или ше ни изпрограмирате едни смарт-мета-домати или пък някоя смарт-мотика? До гуша да му дойде на човек от тва техно-статукво. Самозабравихте се.

45

Всичко живо у Софето

преди 2 години

София със сигурност е един от най-мръсните столици в Европа. А беше кандидат за културна столица на Европа. Шопите са доста високомерни. Ходете в Прага или Виена и вижте въпрос за какво въпрос. Чистота и зеленина.

44

Анонимен

преди 2 години

До До 35 - филмара "А дрехите, на 31 съм, гардероба ми е пълен, пазарувам си насила - 300 на година са предостатъчти." Леко :))) Колко качествени дрехи ще си купиш с 300 лева на година? :)

43

Жана

преди 2 години

Е, такива програмисти, които излизат от Техническите университети, са си пишман програмисти! Най-доброто място е ФМИ! Особено с такива преподавали като Евгения Великова, Азнив Каспарян и др.

42

Анонимен

преди 2 години

"Москва, която дълго време беше един от най-скъпите градове в света, сега е едва 11-та в този списък поради възхода на руската икономика." Поевтиняващите цени на имотите и наемите са признак за възход на икономиката? :)))))

41

Анонимен

преди 2 години

Полага им се на софиянци да е най-скъпо... Там са събрани всички тарикати...

40

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми навремето - Вълчо Лукоземов, беше партиен секретар и кмет на нашето село, имахме и много овце, пасеше ги, и крава имахме, и кокошки, кози. Идвам в София студент и ме пита професора- ти на кой си бе? Викам от еди кое си село на Лукоземов внук, аааааа казва, кво прави Бай Вълчо, Еми кво, кво, пасе си овцете, гледа си партийните задължения и така! А, ми нека дойде в София, специално за него и апартамент ще му дадем- викам, не, не, той на село ше си умре

39

Анонимен

преди 2 години

Недоумявам защо като показатели са заложили цената на бирата, колата, таксиметровите услуги и наемите на жилища. Това е класация за хипстъри с по един ноутбук, чифт слушалки в ушите и два чифта дрехи в раницата- модерните скитници на света, не за мнозинството жители на съответните градове. Дайте сравнение на цените на тока, водата, отоплението, ниво на заплати/пенсии, основни хранителни продукти, цени на ремонт, на битова техника, на бензин, или градски транспорт, ей такива дребни неща...

38

До 35 - филмара

преди 2 години

С дюнерите дадох образен пример. В момента си сготвих една тенджера супа топчета за 4 лева с възможно най-скъпата кайма и пюре от картофи за под 2лв и пържоли пилешки - кило 10лв. 16лв храна да 2 дни - 3 човека. Всичко от риба до месо е до 15лв за кило редовно си боцкам сьомга с пюре и дори и с този тип хранене влизам в 300лв на месец. Не е хубаво да се правиш на по-беден от колкото си. А дрехите, на 31 съм, гардероба ми е пълен, пазарувам си насила - 300 на година са предостатъчти.

37

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистАко изключим твоята "компетенция" да пишеш код със съмнително качество едва ли умееш нещо друго. Вероятно по висша математика едва си изкарал ако изобщо си учил де.

36

Програмист

преди 2 години

На който му е скъпо в Софи може да се върне на село, там живота е по евтин и спокоен,както казваше Бойко да се върнат на село и да пасът овце.

35

a

преди 2 години

Да го дуxaт бедните!!!

34

Жана

преди 2 години

Програмисте, вашата сфера западна! Вече на никой не му трябват услугите ви, следователно и заплащането ви е доста ниско.

33

Анонимен

преди 2 години

Нищо не съм усетил да е поскъпнало. Сигурно защото нищо не пазарувам от магазините. По времето на бай Тошо накупих крави прасета кокошки отглеждам зеленчуци и плодове. Садя пшеница от оная на бай Тошо не от новата с ГМО-то. Правя си сирене кашкавал масло. От прасето и телето е месото. От кокошките яйцата. Научих и децата да работят и да си правят всичко сами. Защо да работят за други и да им пълнят гушата като могат сами да си произвеждат храна. Имат ли храна нищо друго ни.е им трява.