108

Траян

преди 2 години

До Анонимен Другари, Русия е велика. Ленин е изтрепал 10 - 12 - милиона руснаци, Сталин е изтрепал 15- 20 милиона, Путин....не знам. Да живее

107

Учителя

преди 2 години

Гледам много форумци не вярват...защо? Защото Магучая не прави такива неща ли?

106

Галя

преди 2 години

Това е клюка. Една баба на пазара каза... Всички взеха непроверена информация. Защо резултатите от допинг тестовете през декември бяха отрицателни, а сега декемврийските тестове станаха положителни?

105

Анонимен

преди 2 години

Наистина като чуеш руснак и Русия бягай далече.

104

Анонимен

преди 2 години

До 111. Аз изобщо не вярвам, че е открит препарат. Пробата е взета преди началото на игрите. Колко време трае анализа? И дали при друг резултат от фигурното пързаляне този въпрос щеше да бъде повдигнат?

103

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден западна журналистка даде гениалната идея фигурното пързаляне да бъде изключено като дисциплина от олимпийските игри, защото Русия доминирала. Пак се започва.

102

до 111

преди 2 години

Същото лекарство приемаше и Серина,но,за американците нещата стоят по друг начин,защото при нея е било "медицинско изключение".Аре бегай някъде с философските си изказвания,че е ОЧЕВАДНО облагодетелствани са винаги "западняците и американците" за сметка на "лошите" руснаци..

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Лекарството, открито в пробата на Камила Валиева, не допринася за подобряване на спортните постижения и се използва за лечение на кардиологични проблеми." Какви кардиологични проблеми е имала 15 годишната Валиева? Между другото, лекарството открито при Валиева е от групата на мелдониума. Същото, за което изгоря и Шарапова. Тази група от лекарства контролират натоварването на сърцето под стрес, което позволява по-бързо възстановяване, и други предимства.

100

НОМЕР2

преди 2 години

*** пак са назобени!

99

Анонимен

преди 2 години

В Русия спортистите ги помпат с какво ли не. Спортистите абсолютно не знаят с какво. Това там е държавн политика и е държавна тайна. Това си е политика от съвеЦко време, да се демонстрира превъзходството на комунизма.

98

Анонимен

преди 2 години

Лекарството, открито в пробата на Камила Валиева, не допринася за подобряване на спортните постижения и се използва за лечение на кардиологични проблеми. Провокацията се състои в това, че резултатът от този тест е бил известен от по-рано, но е подаден на китайските организатори на игрите едва след като победата на руския отбор стана факт. Целта е медиен взрив за очерняне. Фигуристите никога не са взимали допинг, тъй като при тях липсват върхови физически натоварвания.

97

Анонимен

преди 2 години

Всички рекорди в спорта отдавна са достигнати и счупени, много трудно се постига нов рекорд. Спортът днес е вече пари и залози на пари, отколкото зрелище и възхищение от гледката. Едва ли има и един спортист, който не употребява стимуланти, но при толкова много пари и интереси печалбата за някои е на всяка цена. Дори ако ти де наложи да очерниш комкурента си.

96

Анонимен

преди 2 години

Почерпили са я с някое бонбонче или чайче. Отдавна беше ясно, че тя е най-добрата и ще спечели.Та такива ми ти работи се случват.

95

До 101:

преди 2 години

Това е едно много красиво и жизнерадостно момиче. Натурална красота. Погледни какви прекрасни очи има и каква естествена усмивка. Симетрично лице. Пълен контраст с пошлостта на запад, а и в България.

94

Бивш национал бягане

преди 2 години

Честно казано преди години когато започна кампанията бях повярвал, че руснаците масово ползват допинг. Ставаше въпрос за състезатели, които наистина не им знаех имената, а също отдавна не следя Олимпиадите. В интерес на истината малко ме интересуваше, че хванали някакви си руснаци с допинг. Но, след като удариха по Шарапова, на мен ми стана ясно, че това е пропаганда. За мен образец за деформация на женско тяло в резултат на дълго ползване на допинг е Серина Уилиямс, а в никакъв случай Шарапова.

93

Анонимен

преди 2 години

Русия взе най-много медали досега!

92

Анонимен

преди 2 години

Аз разбирам малко от фармакология! Малко го казвам заради вродената ми скромност! Е, няма вероятност детето да е използвало сърдечно средство с цел допингиране! Най-много да е пило глог-валериан за успокоение и да са останали следи (пикомоли!) от кратемона на глога! Сега за националността на Камила. Камила Валиева е булгарка (татарка от Казан) - народа на Хан Котраг, брат на Хан Аспарух! Наше момиче!

91

Володя Путя

преди 2 години

Спит красавица в гробу, я прокрался и е*бу. Нраветса- не нраветса, спи моя красавица!

90

Анонимен

преди 2 години

Може да пишат и твърдят каквото си искат срещу Русия. Разумните хора са наясно какво стои зад поредната зле скроена кампания. На тяхното няма да стане, колкото да не харесва тази мисъл на стареца с памперс в голямата, бяла къща или на коленопреклонните и ампутирани откъм сиво вещество негови фенове, с десети бустер и кръв, ставаща за мазане вместо мармалад на палачинка.Ще е жалко да отнемат заслужена победа стадо улични кучета, лаещи за няколко долара, но Русия може да понесе и това!

89

до 91

преди 2 години

е що пък с дървени чукове , защо не с нормални железни ?