125

Анонимен

преди 2 години

Какъв ръст какви 5 лв.Долни измамници, всички ще отидете в ада.Как може да гледате хората в очите и да ги лъжете.Вие нямате очи ,а само дупки.Един ден ,а той ще настъпи ще ви се търси отговорност.

124

Анонимен

преди 2 години

Заплатите трябва да са 2000 евро месечно.

123

питане !

преди 2 години

Защо не се намали държавният апарат със 50 % , и без това са калинки , примитивни кадри , ФИГУРАНТИ от герб !

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен....Потънахме и сме под дъното на блатото,за жалост!

121

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер....Да,през годините увеличенията бяха символични,но такова чудо с цените било ли е? Имало ли е 400% увеличение за отопление,кога доматите са били по 4-5 лв през лятото и есета ? Кога олиото е държало цена 4-5 лв с месеци и година ?Кога киселото мляко е било 1,40-1,60 лв ? Кога месото е било 10 лв ? ...Да питам ли още ? Край няма мизерията,която ни докараха !

120

Анонимен

преди 2 години

Ръст на пенсиите ?Че тези 6,1 % са изядени още миналата година,другари!С тези мизерни пенсии не се издържа вече,това живот ли е ?!За да може да си плати сметките възрастният пенсионер живее с парче сирене,по половин кисело мляко и филия хляб на ден ! Нали управниците ни не знаят какво е това да нямаш и за това с тези 6,1 % мислят че ще залъжат старите хора !

119

Анонимен

преди 2 години

МАРТИНЧО, ПИЛЕНЦЕ МАРТИНЧО, ДАЛИ СИ НАЯСНО КАКВО Е КОНКУРЕНЦИЯ ТА НИ БУТАШ ТУКА "КОНКУРЕНЦИЯТА СНИЖАВА ЦЕНИТЕ". НО ТОВА Е САМО ЕДНАТА СТРАНА НА МЕДАЛА - ЗА ШИРОКАТА НЕГРАМОТНА ПУБЛИКА. ДРУГАТА СТРАНА НА МЕДАЛА Е ХИЩНИЧЕСКАТА НАДПРЕВАРА ЗА МАКСИМАЛНИ ПЕЧАЛБИ И ТО НЕ ЗАЩОТО НЯКОЙ Е МРЪСЕН ЗЛОДЕЙ - ПРОСТО ТАКАВА Е СИСТЕМАТА... Я НИ СВЕТНИ ЗА ТАЗИ СТРАНА НА МЕДАЛА!!!

118

Анонимен

преди 2 години

ОНАНИЯТА НАПРИВИ СИ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ЧИ-КИЯ-ТА. ДЖАСТА ПРАСТА НА БЮДЖЕТА ДЯЛКА ДЕФИЦИТ И НИЩО НЕ Е НА КВИТ. 40 ГОДИНИ СЪ НЕЙ НАУЧИЛ И НИВГА НЕ БИЛ СПОЛУЧИЛ, АЛА АКЪЛИ ДАВА С КОФА СЪС АПЛОМБ ЩОТО ТЯ Е СЛОЖНО СЛОЖНА, КАК ДА СЕ КРАДЕ И ГЕРБ ДА Е ДОБРЕ!!!

117

Анонимен

преди 2 години

А кой ще накара братята роми да си плащат осигуровките а не чакат само помощи от чужд гръб

116

ЬЬЬ

преди 2 години

"Прословутото" швейцарско правило осъжда българските пенсионери,особено най-бедните,на мъчителна смърт.То е за богатите държави,защото,тъй нареченото увеличение още преди да е получено е изядено двойно и тройно от инфлацията.

115

проста сметка

преди 2 години

Значи една чистачка взима мин. заплата 710 лв, а Лена Б. взима 14000 лв.Средната заплата е 7355 лв - епа много сме добре, браво на Кирчо

114

Пенсионер

преди 2 години

Пенсиите бяха забравена тема през тодините назад със символични увеличения. Сега се лолучи адекватно нарастване, но от неопитност не може да бъде обяснено. Трябва да се спазват принципите на осигурителния принос и максималната пенсия да расте. В съседна Сърбия, която не е страна член на ЕС максилната пенсия е много над 2000 лв., а тук ни е срам че ще има "богат" пенсионер и спираме с таван до 1500 лв. При високата инфлация всички пенсии трябва да растат и тавана да падне или да стане 2000 поне.

113

Алибито

преди 2 години

IT сектора се размахва само за пушилка. Целта е да не се вдигат осигуровките за висшите държавни чиновници, насадени по бордове и администрации - там са доходите, които така старателно се пазят от облагане. Няма как всички те да минат без таван заедно с "по-равните по конституция".

112

The Priest

преди 2 години

От държава строяща магистрали, зали, булеварди, ремонтираща църкви, читалища и музеи за 1 година се превърнахме в държава живееща на заем за да плаща по 100 лева увеличение на пенсионерите, което вече е изядено от инфлацията, а мутрите си имат цел - как да махнат главния прокурор, който ги натисна.Честита промяна другари чалгари, сами си разбихте държавата.

111

Финансист

преди 2 години

През февруари на 2022 г. депутатите най-после са приели на първо четене някакъв си бюджет. Сигурно през март 2023 г. ще приемат същия този бюджет и на второ четене. Тогава обаче, депутатите в парламента ще са други. Честито на политиците, теххните лидери и финансови експерти. Както и на работещите в БНБ и банките в страната.

110

анонимен

преди 2 години

АКО ПРОМЕНЯТ ПОРОЧНАТА ПРАКТИКА СЕГА ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ ДА ВНАСЯ ОСИГУРОВКИТЕ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, МВР ВОЕННИ,, ДЕПУТАТИ, МИНИСТЕРСТВА, ОБЩИНИ И Т.Н. А ДА ИМ СЕ УДЪРЖАТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ЛИЧНИТЕ ОСИГУРОВКИ И ДА ОТИВАТ В НОИ ТОГАВА НЕЩАГА ЩЕ ПРИДОБИЯТ ДРУГ ОБЛИК. ЩЕ ИМА ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, МАЙЧИНСТВО, БОЛНИЧНИ И Т.Н.

109

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе 12 а 30 години ни крадат.

108

Анонимен

преди 2 години

време беше за кадърни управници, че доста потънахме в блатото - 12 години

107

Анонимен

преди 2 години

Ейй,много пари раздават Герб за да плюете!Няма да ви се получи,колкото и да ревете!СЪСИПАХТЕ НИИИИ!

106

Анонимен

преди 2 години

трагедия и падение