95

Анонимен

преди 2 години

Е нали е приета във ВМА, където е имало легло. В другите болници като няма легла на покрива ли да я сложат!

94

Анонимен

преди 2 години

Абе пишете я с Ковид жената и да се приключва!

93

нямате акъл

преди 2 години

Вместо да обикаля линейката по болниците и да разкарва пациента, да направят една проста система за комуникация между лечебните заведения, Ало караме пациент спешен случай, която болница може се отзовава на момента. Или електронна оффлайн система за известяване и всяка линейка да има информация в реално време къде има места и къде може да закара пациента като заяви това към съответната клиника.

92

Тим

преди 2 години

Съвет към лекарите не всичко е ковид има и други болести който трябва да лекувате вярно че от ковида взимате най много но не всичко е такова

91

Анонимен

преди 2 години

Те така подготвиха болниците откакто я има пандемията. Да няма легла за всички спешни случаи, а само за спешните с Ковид-19.

90

Анонимен

преди 2 години

Всъщност само половината починали от Ковид-19 ги регистрират, че са починали от вируса. Останалите не са тествани и ги пишат починали от нещо друго.

89

Анонимен

преди 2 години

35 000 починаха от хроничните си нелекувани заболявания. В моя вход починаха 20 човека с хронични заболявания които бяха лекувани по телефона от джипитата си. Но ги пишат и се оправдават че починали от КуРона. Докато болниците са Търговски дружества и клиничната пътека за Ковид е най скъпа ще *** като мухи.

88

Анонимен

преди 2 години

Когато видя отказ на 4 болници да приемат депутат и той да умре, ще повярвам на всичките оправдания дето ги изписахте. Га.дни и покварени сте!

87

Анонимен

преди 2 години

На гербавите още дълги години ще им сърбаме попарката.

86

Анонимен

преди 2 години

" На 8 януари жената е намерена от своя зет Николай Стоядинов паднала на пода в дома й. " При такъв случай май няма спасение. Лежи известно време в болницата и умира. Майка ми почина по същия начин.

85

Анонимен

преди 2 години

Затова винаги като стане гаф и всички тези чиновници и институции започват да се оправдават, че са нямали информация! Затова ежедневно стотици граждани се редят на опашки пред стотиците институции за да вземат хиляди документи с информация и да я занесат на други стотици институции! Защото в 21 век българската администрация е на ниво развитие писар в Зигурат от шумерската цивилизация! Единствения прогрес е, че глинените плочки са заменени с хартия!

84

Анонимен

преди 2 години

До 101Вижте, аз не принизявам здравето до салама. Политиците и докторите са го принизили. На мен ми се случи същото като с тази жена преди няколко месеца. Изпитах го на гърба си. Загубих по подобен начин човек. Аз само описвам как очите ми виждат болничното здравеопазване. Не цялото е такова, но една част е много, много, ама много деформирано.

83

Анонимен

преди 2 години

На докторите им се нареждат противохуманни правила, нас ни заключват, плашат и държат в безисходица и без право на избор вече две години и не се вижда светлина в тунела. Ами че то и през робовладелческия строй се е живяло по-добре.А огромния медиен апарат ни обяснява колко сме добре и колко е напреднала медицината в новия цифров свят.Напред към светло бъдеще - това беше и комунистическия призив.

82

Анонимен

преди 2 години

А не да я пратят на адрес, да вземе болния и тогава линейката и болния да тръгнат да издирват къде в целия град има свободен екип или легло! Това е информация която трябва да е налична предварително! Ето там е основния проблем! Че в 21 век в Европа има държава която още е на ниво развитие ранно средновековие! Че потрошиха милиарди, а електронното правителство е на същото ниво като магистралите - красиво нарисувани върху салфетка намерения! Затова и имаме цяла армия чиновници!

81

Анонимен

преди 2 години

В 21 век координационния център към 112 все още обработва данни като телефонистите от 20 век и свързочниците от 20-те години на 20 век! Ето там е проблема! Че няма реална информация в реално време в този център къде, какво има свободно и готово за ползване! Че е по лесно на един редови гражданин да управлява фирма на другия край на планетата отколкото на координационния център да получи информация в същия град! Линейката трябва да знае къде трябва да заведе болния още преди да тръгне към адреса!

80

Анонимен

преди 2 години

Пак почнахте с оправданията. Убийци. Ако беше богат и известен, щяхте да си счупите краката. Т.паци.

79

Анонимен

преди 2 години

Пак четете и пак първосигнално реагирате! Основния проблем е, че в 21 век когато хората от компютър управляват марсоход, а гроб изхарчиха 3 милиарда за електронно правителство, центъра за спешни повиквания няма информация къде, какво става! Линейката звъни на диспечера които почва да звъни на болниците подред за да пита къде има място, а не да има тази информация пред себе и и още като праща линейката да и каже да ходи в болница Х и през това време да запази легло в тази болница Х!

78

До 93

преди 2 години

Дали имат съвест докторите. Разбира се че имат и тя се проявява ежедневно, но не винаги ни харесва. Търгуват със здраве. Здравето е стока като салама и кашкавала---------------------Каква пък ще е тази проява на съвест, която да не се харесва на хората? Да не би да е някакъв нов вид съвест, която се купува с пари???Вие оправдавате търговското отношение към здравето с този коментар, принизявайки го до салама и кашкавала.

77

Анонимен

преди 2 години

Мекотелите пропагандират в момента под статията с некролозите на починалите пенсионери. ***.

76

Анонимен

преди 2 години

Алчността и наглостта им убиват хората! Не са медици, а наемни убийци за пари!