115

Анонимен

преди 2 години

Софиянците да си знаят.Като докараме от провинцията всичките ни велможи ковидясали да се лечат в столичните болници място за нито един столичанин няма да има!Става въпрос за големи началници.Още от римско време са казали,че е по добре да си пръв на село отколкото втори в Рим.И сега така-от провинцията кой пръднал,кой кихнал направо в обетованите столични болници го приемат.Шефа протестиращите от нашата област като ковидяса направо за него линейка от ВМА дойде!

114

Дин Дзън

преди 2 години

То от антивакс пacминaтaa трудно ще се уредиш с легло за съжаление

113

до 119

преди 2 години

За правоимащи е! Ние простосмъртните ако ще пред ВМА да се гътнем - няма да ни приемат!Преди време гледах репортаж ка имали клиника за изглаждане на бръчки!!!!

112

до 124

преди 2 години

Най честата причина е зле лекуваното високо кръвно! Хората не си пият редовно лекарствата.Имало го е преди ковида и ще го има и след ковида!

111

до 123

преди 2 години

Понеже работя в ЦСМП да ти кажа,че тази система действително я има,само че не знам как се въвеждат данните в нея.Може би има закъснение.Защото преди няколко месеца ме запитаха дали има в болницата свободни ковид легла и в системата излязоха 5.А като попитах по телефона в ковид отделението-нито едно!

110

Анонимен

преди 2 години

Аз бях тийнейджър по времето на Т. Живков и помня, че тогава да те приемат да следваш медицина, трябваше да,лягаш и ставаш над учебниците!-------за да те приемат да следваш медицина трябваше да имаш най-малко баща окръжен партиен секретар , "врагове" на партията и случайни хора не приемаха .

109

Да, инсулт

преди 2 години

Инсулт и мозъчен кръвоизлив в следствие на еврейска ваксина, сгъстяваща кръвта.

108

Системата

преди 2 години

Имаше направена система за болнични легла които линейките да гледат. БЕЗПЛАТНО. Но болниците не искат да я ползват, че ще лъснат далаверите - легла има много само на хартия, за да се плащат от здравната каса. А малкото легла които има реално се пазят за "наши хора".

107

Lina

преди 2 години

Голям провал са Подмяната. Сер.бежова отдавна е закъсняла с оставката си - може да е най - добрата аптекарка , но след като линейка обикаля на " такси " 4 часа, возейки откровено спешен случай, и в крайна сметка я приемат след обаждане "от горе" във ВМА , където уж нямало места - е убийство. Защото всичко е клоВиййй. 6 - спешни реанимационни легла са леко малко. Но пък има за клозий . Малшанс. А можеше система да има, ама нямаОставка за сербе.жова и министър джиндъра на културата за вчера!

106

Анонимен

преди 2 години

Вярно е,че антиваксърите са голям проблем.Преди няколко дни чухот личната ми докторка,че от нейните 4000 пациента 2000 били ваксинирани с бустерна доза и нито един не се е разболял.А познавам такива дето не се ваксинираха и два пъти в болници влизаха!Е,може ли в Израел с 9 милиона население да имат 1229 в болница,а у нас при 6 милиона население над 6000 са в болница? Заради тях няма места по болниците за другите болни!

105

Анонимен

преди 2 години

Аз бях тийнейджър по времето на Т. Живков и помня, че тогава да те приемат да следваш медицина, трябваше да,лягаш и ставаш над учебниците! Пълен отличник. А за да се дипломираш, вече беше съизмеримо с полагане на къртовски труд за всеки изпит! Колко иначе кадърни студенти, бяха късани и започваха отначало....Затова тогава имаше истински лекари и ги поздравяваха по радиото с песни поръчани от благодарни пациенти! Сега имам чувството, че да вземеш диплома по медицина, е като да си напазаруваш

104

Анонимен

преди 2 години

Как така във ВМА е нямало място? За тези от парламента само някой да почувства "неразположение" веднага се намира място.... Да е "под наблюдение". Или там не е за простосмъртни.

103

Анонимен

преди 2 години

Здравните министър и обкръжението му са отговорни за организацията на здравеопазването. В повечето държави се изисква 20% от интензивните легла да са чисти, без ковид, за другите болни. В България поради масовото неваксиниране, ингензимните са пълни на 100%. трябва да отказват лечение на коронясан или да отказват лечение на други пациенти. Или според вас, изключваш наличните пациенти от апаратите и включваш новите. И после следващия......

102

В.

преди 2 години

В болница на 16 етажа няма легла за получили инсулт, инфаркт, перфорирана язва, обострен апандисит, бъбречна криза. Това е АБВ на здравеопазването. Ако това го няма, да ви пекая на Ковида измишльотините

101

Анонимен

преди 2 години

Като няма места заради ковид болните, къде да я сложат, на стълбите ли?

100

Анонимен

преди 2 години

Отново заради неваксинираните ковид болни не могат да се лекуват другите пациенти. Антиваксърите са убийци!

99

Анонимен

преди 2 години

Ало, статистичката, колко народ умря за две години поради отказ от лечение, понеже не е ковид? Направи една статистика да видим.

98

До Ескимос

преди 2 години

А трябва ли да умре жената, защото сте направили всички отделения за ковид, още повече че ковидът е грип.? Продадени мъртви души. Всичко се връща.

97

ескимос

преди 2 години

Лекарите не са виновни, че няма места в болниците, и че се управляват по този начин. Те са работници в тези сгради! Трябва ли да изключат някой от реанимационното легло за да сложат тази жена!? Здравеопазването е политика - каквито си ги надробим, такива ще ги сърбаме!

96

Анонимен

преди 2 години

В другите болници и да е имало места, са били чакащи за някой от ковид. Ако трябва ще я сложат на някой лекар в кабинета. Що за о.репки пишат тука ...