7

Анонимен

преди 2 години

Заради отровите и заразите, които насила Световното Заразно Зло разпространява чрез лабораториите по света си загинаха 5.5 милиона души.

6

Анонимен

преди 2 години

От Омикрон или с Омикрон? Какво казват аутопсиите? Ау, забравих че такива не се правят.

5

От Берлин

преди 2 години

Лъжи... Подготвят новото стъпало на,, Пандемията"...!!! Не им вярвайте... Могат по всяко време да изкарват каквито си искат цифри- никой няма да ги пита за нищо...?! Това се подготвя от години, и стартира с ВирусО...

4

баба мара

преди 2 години

малко са световният безмозъчен тръст друго мислеше редуциране на човечествотона макс след тези щамове идват следващите със съответните ваксини така четрябва да се строят крематориуми

3

Диабет

преди 2 години

А колко хора починаха за една година от диабет, рак на матката, рак на простата, рак на белия дроб, рак на мозъка ...? Колко? Колко хора починаха коствено от това, че някои до тях пуши цигари? Колко? А колко хора починаха от СПИН, а може би той не е толкова актуален защото хората вече не правят любов, нали?

2

СЗО

преди 2 години

Вечно затваряне, локдаун и локуп, маски, каски и при огладняване да си ручаме ония неща!

1

Анонимен

преди 2 години

Когато постъпи някаква информация умния човек я анализира по пътя на логиката и сам си прави заключения,и от другата страна на барикадата са другите които се съмнявам че използват и 1% от мозъка си!!