7

Анонимен

преди 1 година

Заради отровите и заразите, които насила Световното Заразно Зло разпространява чрез лабораториите по света си загинаха 5.5 милиона души.

6

Анонимен

преди 1 година

От Омикрон или с Омикрон? Какво казват аутопсиите? Ау, забравих че такива не се правят.

5

От Берлин

преди 1 година

Лъжи... Подготвят новото стъпало на,, Пандемията"...!!! Не им вярвайте... Могат по всяко време да изкарват каквито си искат цифри- никой няма да ги пита за нищо...?! Това се подготвя от години, и стартира с ВирусО...

4

баба мара

преди 1 година

малко са световният безмозъчен тръст друго мислеше редуциране на човечествотона макс след тези щамове идват следващите със съответните ваксини така четрябва да се строят крематориуми

3

Диабет

преди 1 година

А колко хора починаха за една година от диабет, рак на матката, рак на простата, рак на белия дроб, рак на мозъка ...? Колко? Колко хора починаха коствено от това, че някои до тях пуши цигари? Колко? А колко хора починаха от СПИН, а може би той не е толкова актуален защото хората вече не правят любов, нали?

2

СЗО

преди 1 година

Вечно затваряне, локдаун и локуп, маски, каски и при огладняване да си ручаме ония неща!

1

Анонимен

преди 1 година

Когато постъпи някаква информация умния човек я анализира по пътя на логиката и сам си прави заключения,и от другата страна на барикадата са другите които се съмнявам че използват и 1% от мозъка си!!