39

Изрода

преди 2 години

Ей такива "експерти" най ги обичам. За ковида също казваха как е невъзможно да дойде в България 😂

38

Анонимен

преди 2 години

Ще ги спрът,за да не гледаме клипове от протестите,срещу ваксините,някой му е приготвил толкова пари за спиране,за определен период от време и ще му даде милиярди,равняващи се поне на 2 пъти повече от печалбата,от реклами.Европа остава без лайфове и постове със анти ваксърски прояви,протести и разкрития.Искат да ни морят без да има гласност и споделяне,за повече гласност,ще ни тровят във тишина.

37

Анонимен

преди 2 години

А откъде.ще изкарва пари нали изкарва от нас пари тия мрежи тия услуги кои ще ги поеме

36

Martinez M

преди 2 години

Не слушайте Бай *** не спирайте социалните мрежи нека светът се развива към все по нови и нови неща защо да сме назад винаги?

35

анонимен

преди 2 години

Да спират всички подобни ***-никаква полза от тях.

34

нула интерес

преди 2 години

Не ме интересуват, не ги ползвам и не съм загубил от това

33

Анонимен

преди 2 години

за съжаление кетапа е творение на щатските cлужби, а те със сигурност няма да допуснат това

32

Анонимен

преди 2 години

Тръгнал да плаши куче с кокал. Ако спре фейса в ЕС губи 400 000 000 потребителя които не може да продава на рекламодателите, а ЕС има пари не е Африка. На всичкото отгоре в ЕС има над 25 000 ИТ фирми които само чакат да се отвори някъде пролука в пазара за да налазят. Ако спре фейса само за 1 седмица ще изникнат 5 други платформи в ЕС които ще му вземат мястото и после и да се върне ще е черта.

31

хахахаха

преди 2 години

На цукера му заминаха над 200 милиарда след срива на акциите и сега джафка като пале, дано някой му се върже, ама надали...

30

Анонимен

преди 2 години

Не ги ползвам и двете, и никога няма да ги ползвам.

29

115

преди 2 години

Ми спирай го, то и без това за нищо не става, фалшиви новини, притоплени стари манджи и прочее.

28

Дядо ви

преди 2 години

Хората ще започнат:1. Да работят2. Да си говорят на вечеря3. Няма да си купуват толкова често нови телефони4. Ще прочетат някоя книжка5. И още безброй други

27

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е тези социални мрежи да бъдат заменени с нови конкурентни по-добри и усъвършенствани

26

Канадският Швестер К

преди 2 години

Зубъра и faKebook да се закрият, защото събират личните данни : телефони, снимки и данни от личните документи плюс тотална ЦЕБЗУРА !... Ако имахме свестни управници щяха да ги блокират за България .

25

цон кай хой

преди 2 години

дано ги спрат тия простотии... хората забравиха да си живеят живота и да четат книги от висене в сайтове и щракане на снимки

24

Случаен

преди 2 години

Дано ама надали ...

23

СС

преди 2 години

Фейса е пълен с хора без социални контакти и личен живот ,които от сутрин до вечер постват какво са яли,пили,коментари на реалити формати и турски сериали и да не забравяме котката и кучето ...

22

bb

преди 2 години

Като го спрат тъкмо ще намалеят фалшивите новини. Днес почти всеки, който влиза във фейсбук, се смята за експерт по всичко.

21

Бонго Бацил

преди 2 години

Като ги спрат нищо съществено няма да се случи. Тоя плаши куче с кокал!

20

Анонимен

преди 2 години

Аха.."експерт"!Заради "експертите"сме на такъв хал...та тоя пааалячо да пита китайците,дали е нереалистично :) *** код от 3 реда,флашнат към рутерите и приключвате с тая шитня,те самите го направиха преди месец от некомпетентност! експерт...майко мила!!