44

Анонимен

преди 2 години

Защо спасяват икономиката, като Асен Василев отчете РЪСТ на икономиката?

43

Анонимен

преди 2 години

може с едно действие - върнете заграбено от т.нар приватизация на заврения зет

42

Чудя се

преди 2 години

Тя дьржавата фалира какво спасяваВсичко е в фалит

41

Почитател

преди 2 години

Поздравления за Нинова, че има търпението , куража, доблестта да отстоява позициите на болшинството членове на БСП. Такова.търпение , спокойствие и разум през годините , въпреки предателствата, кариеристите , нападките , заплахите., заслужават уважение. Има смисъл от присъствието й в управлението на държавата, за да отстоява интересите на болшинството хора, част от които дори не го осъзнават.А минусите, които ще се струпат под този коментар, ще са на платени герберски драскачи и техните подлог

40

Анонимен

преди 2 години

Ninova nishto ne govori za Atomnata Ulektotsentrala Belene!? Zashto taka,pri tozi Energien Kolaps ili Väprosa e reshen ot Vashington!!

39

Иванова

преди 2 години

Корнито е факир-с 4 мерки и взе мярката на промишлеността!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Нинова, сега сте на ход, подновете Белене и ЮП, поне Белене с държавно участие постройте, реакторите са купени, че ще изпаднем в енергиен колапс и крайно високи цени за всичко в цялата страна.

37

Анонимен

преди 2 години

Успех на БСП и да продължат да участват в управлението на страната, те имат качествени хора.

36

Електра

преди 2 години

Комуниста спасява икономиката, като я източи ограби и фалира. Психо левите, както и психо десните от Дай България, това правят вече повече от 30 години...

35

Анонимен

преди 2 години

Как се пъха слон в хладилник -с 3 действия. Отваряме хладилника, пъхаме слона, затваряме хладилника

34

Румен

преди 2 години

Нинова е секси!

33

Анонимен

преди 2 години

Ниночка ще гледа да додрапа до евродепутат, че ще остане без прехрана накрая.

32

Анонимен

преди 2 години

Пита се дали може г-жа Нинова вече да влезе в един пенсионерски клуб и да я попитат пенсионерите къде са средните 12.5 % увеличение на пенсиите? А след юли с колко % ще са с намаление след като се премахне добавката от 60 лв. или ще стане по сценария за м. декември.

31

Анонимен

преди 2 години

Приватизирахте и съсипахте всичко, сега ваште лични предприятия ли да "спасяваме"?

30

Анонимен

преди 2 години

Щ я спасите като напуснете коалицията, преди да ви обявим фалит на теб и на Про100 Кирчо. Успех Корни за решението за чао, ЧАО...

29

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Нинова взе да говори като Баце за икономика.Каква икономика в счупена и корумпирана държава?Нито един от крадците на България като се почне от кредитните милионери и до сега не е в пандиза. Как да ви повярват хората.Празни приказки за подържане на тонуса на актива на БСП.

28

До Анонимен 27

преди 2 години

И какво точно се случва? Аз по-многобройни и нагли лъжи от мутрата-престъпник и мародер Тиквуний Борисов не съм слушал никога. Да не говорим за постоянно нарастващия му ламтеж за власт и пари. Просто Мутрата си повярва, че както в САЩ управляват 500 фамилии, така и той ще построи новата частна комунистическа държава , която ще управлява заедно с още 20 фамилии и родът му ще иляди. Да, ама не е познал. Заради мерзостта си Господ издига нови управници. След сегашните ще има други, наистина милеещи

27

Анонимен

преди 2 години

Толкова съм беден, че вечер спя с шапка. Едно нещо ми прави впечатление. Така наречената ни икономика се спасява по един особен начин. Взимат се пари от бедните и се дават на богатите. Срещу 500 лева можеше да ти изготвят проект за кандидатстване за 10000 лева, а с тях си правиш каквото там искаш, кола, екскурзия, но не и увеличение на доход, плащане на заплати. Сега гледам и фотоволтаиците, предлагат 10 години гаранция, но само ако платиш най-скъпата сглобка, можеш да си изплатиш парите за 8г.

26

Анонимен

преди 2 години

Корни, не може хем социализъм хем капитализъм, няма такова животно.

25

Анонимен

преди 2 години

Нинова,не разбра ли,че БСП няма място на тази психодясна глобалистка русофобска седянка.Имаш максимум месец да го разбереш.После ще е твърде късно за столетницата и за тебе.