123

Анонимен

преди 2 години

не ни трябва инстраграм и фейса по добре хората да се събират по домовете да се събират както беше преди

122

Анонимен

преди 2 години

daj Boje!

121

Супер

преди 2 години

Закривай! Да ги спират всичките. Тези мрежи са Асоциални, защото вместо хората да се вижда и да си говорят очи в очи, само се пишат тъпотии и се убива социалното на човешкия вид, а именно общуването.

120

Анонимен

преди 2 години

Друга готина алтернатива е ФБ и инстаграм да станат платени с месечен абонамент, да видим как милиони потребители ще отпаднат.И да има данъци за инфлуенсърите, за мен са просто хора, които само щракат снимки, не правят нищо. А одеве навън видях една баба и един дядо, явно семейство бъркаха в кофата и вадеха хвърлени зеленчуци и плодове от близкия плод зеленчук и си ги събраха. Какъв контраст с хора, които пътуват и се снимат пОказно. А тези пенсионери са бачкали, не са си снимали з.ците

119

Анонимен

преди 2 години

За добрите страни на Фейсбук. Преди около 10 години имах възможността да се свържа с мои приятели от детството, съученици от основното и средното училище, състуденти и бивши колеги. Да видя хора, с които не съм се виждал от десетилетия. Разбрах една истина за мен - с тези хора, с които живота ме е разделил, се оказа, че просто е трябвало да бъдем разделени. Не коментирам изобщо за излишното позьорство, клюкарство и всичко друго, което си е загуба на време с тези платформи.

118

Анонимен

преди 2 години

Айде де, от кога го чакам тоя клюкарник да спре.

117

Анонимен

преди 2 години

Споко пичове, ЦРУ и ФБР ще се погрижат това да не се случи.

116

Анонимен

преди 2 години

Малиииии, спре ли Фейса, край. Животът ни буквално губи всякакъв смисъл!

115

до 120

преди 2 години

Напротив, така ще спре пропагандата на либерастите дето пропагандират еднополова любов, бракове и сякакви други нетрадиционни ценности.

114

дфтй

преди 2 години

Без Инстаграм , Александра Петканова и Лудия репортер няма да имат пари да си правят нови операции по мутрите!!! Кво ше прайм сега?!?!

113

dsrg

преди 2 години

Това ще е най-хубавото нещо, което може да се случи в последните 20 години!!! Така ще се спре и пропагандата на путлерастите, основно ползват точно ФБ!! Дано да се свърши с тоя фейс, ама надали...

112

...

преди 2 години

Закривай!

111

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има пълна забрана да заемат управленски постове хора имаши чуждо образование. Хора завършили каквото и да е училище, колеж, университет, военна академия или каквото и да е там чуждо НЕ ТРЯБВА да управляват.

110

Началото на края

преди 2 години

А дано ама надали....

109

Анонимен

преди 2 години

Да ги спрат, екстра. А инстаграм - ще е интересно инфлуенсърите или просто фръцлите - да видим какво ще правят, как ще си показват живота? ужас. А фейса е голяма помия, отдавна не ползвам и не ми липсва грам.

108

София

преди 2 години

Некак си грам не ме интересува. Има достатъчно други социалки и платформи, където човек може да комуникира с близки и роднини. Като толкова иска - да го спира, е--- съм го в чи---- спле-----.

107

Анонимен

преди 2 години

ква мета кви 5 лв ?

106

Мира

преди 2 години

Най-голямата загуба за човечеството през 21 век.

105

Анонимен

преди 2 години

Не се подвеждайте, това са номера от селcки вечеринки. Зукърбърг е замесен много сериозно в световното задкулисие. Той играе точно определена роля. Познава се много добре с всички ръководни фактори в Европа, световния икономически форум и други подобни. Не ви ли прави впечатление че това се появява в момент когато целия бизнес е поставен на колене заради измислената пандемия и изкуствената криза за горива и електричество. Целта сега е да се ударят и интернет продажбите на дребните търговци.

104

Анонимен

преди 2 години

Ах каква невиждана драма!!! Не, това е трагедия. Толкова народ ще изпадне в ступор. Как може?! Какво ще държат кифлите в нежните си нищо не пипнали и не правили ръчички? Може би най после ще намерят време да свършат поне една полезна работа.