21

Анонимен

преди 2 години

Законът за задължителна ваксинация важи само за хората над 65 години и за медицинските служители. Естествено им бе дадено достатъчно време, за да се ваксинират. За ваксиниране на дете в началото на Януари се чакаше Март месец. Ако се поразмислиш малко логично, ще разбереш, че не може милиони хора да се ваксинират в един ден.

20

до 16

преди 2 години

"За да се ваксинираш,трябва да запазиш час в електронна платформа и обикновено чакаш около месец да ти дойде редът".Ти верно си злечовече.Обясни с прости думи за глупостта,която си писал.Как така при толкова "разумни и съвестни хора,които уважават и слушат лекарите,чакат месец да им дойде реда",има закон за задължителна ваксинация?Това не се ли прави там,където хората НЕ ИСКАТ?Затова ли повечето лекари ги изгониха от работа,защото не искат да се боцкат?Въобще наясно ли си какви глупости си писал

19

В.

преди 2 години

Нали бяха предпазени бе?

18

Анонимен

преди 2 години

Бустери веднага хахаха

17

Анонимен

преди 2 години

Що тъй бе глобите за пенсионерите не уплашиха ли вирусо?

16

До 14

преди 2 години

Ама верно ли мислиш, че на гърците им пукало за семейство, роднини и пр.измишюьотини.Яко са затънали в кредити и на всички е ясно, че нито могат, нито имат намерение да ги връщат.И затова изпълняват без хък-мък нарежданията на господарите.Иначе вироглаво племе, ама мързеливо и добре се насадиха и сега вече няма мърдане

15

Анонимен

преди 2 години

А! И още нещо. Ваксинират се, защото ги е грижа за здравето им. Вярват на лекарите си и ценят труда им. Лекарската професия е най-уважаваната. За да се ваксинираш, трябва да запазиш час в електронна платформа и обикновено чакаш около месец да ти дойде редът. В мнозинството си неваксинираните се страхуват от ваксините, като от всяко ново нещо. За това и задължиха хората над 65 години.

14

Анонимен

преди 2 години

почва да има ръст на умрелите при спад на заразените .Вече ваксините почват да набират инерция и да работят по предназначение .А именно масов мор сред ваксинираното население ,скоро ще дойде цунами от трупове и мъртъвци ,да видим как ще се оправдават тогава.

13

Анонимен

преди 2 години

Има и още една разлика. На гърците им пука. Грижа ги е да не заразят семейството си, приятелите си. Пазят възрастните си родители. Когато някой се зарази, сам се изолира и предупреждава контактите си. Без да са задължени. Съвестно тестват себе си и децата си, въпреки че е лесно да не го направи. С много малко изключения.

12

Анонимен

преди 2 години

Гърция 2033 починали от новия на 1 милион души, България 4919. Тази е разликата.

11

алоо

преди 2 години

А тея гърчоци,вече 2 години живеят под обсада,лишения,уволнения на здравни работници и невероятен тормоз над обикновените хора за това защо не искат да се боцкат(над 70% са напъно боцнати),не могат да съберат 1 и 1 ли?Да правиш едно и също нещо цяла година,да се увериш че не работи,но да продължаваш да првиш същото с надежда за различен резултат.........Всичките учени на света,подкрепащи препаратите да се съберат и да обяснят къде е елемнтарната логика,защото здравна категорично НЯМА...

10

Анонимен

преди 2 години

За какви пари говорите.Бойко плати за ваксини за две години напред.Който е спечелил вече е спечелил.Но не смятам тук да обвинявам никой за тази покупка,защото тя не беше с цел да се печели,а обратното.Но си пишете каквото искате не пречите на никой

9

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са отдавна купени и платени.Акомнякой трябвало да печели отдавна е спечелил.От това някой да Ви ваксинира не печели пряко никой.Но какво значение има правете каквото си искате и мислете каквото си искате,тук си е анархия.

8

Оппппаа

преди 2 години

И тия съсипаха с ваксите относително здравото си население и вече добрата им медицина е безсилна.

7

Перниканец

преди 2 години

Правителствата не се интересуват колко са новите случаи, нито колко са починали.Важното е ваксинацията да върви и парата да вали.

6

ехееее

преди 2 години

Голяма пара се харчи за тестове от които 10% са на заразени. Ами ако спрат да харчат толкова за тестване и тестват само симптоми ще се нормализират нещата. От тези 11000 вероятно в болница са 500. Другите са на узо с чай по домовете.

5

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече ваксинирани, толкова повече заразени. Най тоталитарния вирус в историята. Следваща стъпка - ямите за "прокажени"

4

Анонимен

преди 2 години

Много лесно се подвеждате,понеже не четете внимателно.От статията може да видите колко теста са направени.Става въпрос за общо над 500 хиляди теста за два дни.У нас такива се правят за една седмица.Процента на заразени е под 10% .У нас се правят 10 пъти по-малко тестове.У нас процента е около 25% заразени.Но при тези обстоятелства нещата,няма как да се сравняват.Но като заключение процентите там са по-добре.Много тестове там се правят,защото законите се спазват.У нас не се спазва нищо.

3

Анонимен

преди 2 години

Мерките не помагат, а само тотален локдаун. Нищо друго не може да намали заразяването. Китай го доказаха многократно...

2

Анонимен

преди 2 години

А онзи ден имаше статия, че туристическия сезон щял да бъде много силен и от сега повечето от местата били резервирани.