33

Анонимен

преди 1 година

На изборите Костя ще получи инфаркт. От неприятни изненади.

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Е, няма да е новият Хитлер я. Заври си костадинката където слънце не изгрява.

31

Танев

преди 2 години

С тия измамни пенсии, това правителство трябва да си отиде. Неможе на едни пенсионери да нарастват с 12 до 12,5 процента, на други със 7 процента. Илеи сложете НОИ на местото им или си ходете.

30

Истукан

преди 2 години

Пука ми, не съм гласувам хич.

29

Анонимен

преди 2 години

И спечелиха десет пъти по толко.Така че не са се минали.Балъците нека си гласуват.

28

Анонимен

преди 2 години

Да се готвят за нови в които Пинокио и Слави ще тръгнат по пътя на мутрите а именно вън от парламента недостойни сте за него и неграмотни като онзи там адвоката от мутрите.

27

Анонимен

преди 2 години

да има нов Закон - всяка партия, НПО или каквато и да е организация ДА СЕ ИЗДЪРЖА САМО ОТ ЧЛЕНСКИЯ СИ ВНОС , включително и тъй неречените Синдикати !

26

Анонимен

преди 2 години

Правилното заглавие би трябвало да е "Народът плати 7 милиона на партиите"

25

Гиб Мелсън

преди 2 години

Буря в чаша вода. Изхарчени 7 милиона лева. Парите преминали от джоба на партиите в джоба на други българи, работещи в медии и рекламни агеници. Парите са пак в България. Това не е загуба. Загуба е да видиш как сто хиляди държавни служители харчат по хиляда евро на почивка в Гърция. Това си е чиста загуба от 200 милиона лева за държавата. Трябва да забранят на държавните ни служители да ходят на почивка в чужбина. Така няма да обедняваме.

24

1

преди 2 години

Дрън - дрън.Черепа,прокопиев,цв.василев,миню карнобатски,ветко и маринела,банев и още няколко олигарси купиха всички медии, с изключение на няколко дребни и две години облъчват хората,само и само да вземат властта.Е взеха я, но 7 милиона ще извинявате-дори и 700 са малко.Във всички случаи са над милиард.Сега остава да свалят и Гешев,да разрушат прокуратурата и ще си възвърнат инвестицията многократно. А БГ електората да *** мухи.

23

Анонимен

преди 2 години

А колко ще струва един референдум по важни въпроси?

22

Анонимен

преди 2 години

Не партиите! Ние ги похарчихме, това са нашите пари. Тая практика трябва да се спре, за какво са й на 6 милионна България толкова партии? Абсолютни търттеи, само харчат.

21

Анонимен

преди 2 години

Но пък иначе са "честни" и с настървение търсят от къде новите управляващи, не съм им фен , имат за харчене- 7 милиона, доста деца,със здравословни проблеми , щяха да имат шанс за ново начало , без държавната "инджекциа" , "факсина" къде щяха да са милите депутати? Ако се спре кранчето само ДПС има шанс да си събере членския внос ,другите файтони и 7000 не могат събра НЕ ме Трийте никого не обиждам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

радеФ & co

преди 2 години

цените били високи а доходите ниски , айде моля ви се !!!

19

пияница мистик

преди 2 години

Да харчат бе, даже са малко. Не е луд тоя де яде зелника, а този който му го дава :))))))))

18

Анонимен

преди 2 години

при девет милиарда откраднати само за декември, тия пари са нищо!

17

да 24

преди 2 години

Така е! А за онези 228 плюс 150 машини (по- късно открити в друг склад) с нелицензиран софтуер колко се изръсиха? А за онези 28 кашона флашки на летището? Една машина за гласуване струва над 5000 лева. Три милиона и половина са минимум машините менте. Кой ги плати?

16

Копейкин

преди 2 години

Субсидийте да отпаднат.

15

Тоест

преди 2 години

3 избори са издухали парите на спешна помощ за половин година.

14

ауууу

преди 2 години

Бойкикевската партия много дащна бее.Прокопиев не се стиска.