67

Каракольо

преди 2 години

Дано да ѝ дадат на бедната женица! Ех доживяхме канадец да иска бг гражданство. Ах кога ще но стигнат канадците?

66

Кирето какво я чека?

преди 2 години

Тук има бълДЪрки на редичка: ... Ааа,... бес имена..., самода сидаде 5-жи мобифона...

65

Петнайсе гОдин лутах

преди 2 години

по свето! Девет, доцент, в Мароканското кралство... Три, преди това, при Алжирски ислямисти, шест месеци при Чехски пивовари...при Германци, при Финландци ...обичам всички , нооо... напоследък и комшиите Сърби... мнного са яки ! Свалят "невидими" самолети !

64

Само да се фметна...

преди 2 години

...Английския на другаря Бойко е перфектния,...Шес пъти е чел "Винету", в оригуенала...

63

Плащам, на...

преди 2 години

...Моно-партийна Герберастия... Пет лева... Кеш !!

62

Анонимен

преди 2 години

До КфкдкВ момента всеки използваш английски думи докато говори на български се смята за интелигентен спрямо бг стандартите

61

Кфкдк

преди 2 години

Айде стига сте дрънкали глупости. Че като гледам в медиите колко английски думи се ползват скоро всички ще забравим българския. Направо ще го форгетнем

60

Анонимен

преди 2 години

До анонименКирчо е завършил харвард.Според мен е забравил част от бг думите и ги е заменил с английските думи.Може в канада да е бил с индиици.

59

анонимен

преди 2 години

Леле-мале!Ако е учила български от съпруга си Киро,то не е учудващо,че в поста само една българска дума се мъдри.Той горкият също бая заваля и използва в побългарен вариант типично английски думи и изрази,макар че и английският му е трагичен.Асенчо днес в парламента също няколко пъти каза,че Пеевски е в някакът лист,демек списък на български.Боже,ще cърба тяхната попара народа,щом акъла му е бъл толкова да ги избере да управляват.

58

Анонимен

преди 2 години

Семейството на Линда май е от Украйна. Доста канаци са всъщност украйнски и полски евреи.

57

Ботьо

преди 2 години

Тя вече е Български гражданин.Нали е направила своето волеизлеяние!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Като не й харесва да си ходи, никой не ги е канил нито нея нито Кирчо

55

Сори

преди 2 години

не мотал, а морал

54

понаучила

преди 2 години

Нещо българско май, да минава по втория начин. Защото с тоя пост хич не ме убеждава, че говори български. Явно Киро и дал интифа как стават нещата. Новия мотал, хаххахаххахахаххахаххахахаххаххахахха

53

Анонимен

преди 2 години

Киро язовиро намери на хляба мекото и довлачи целия си катун тук. Само че не си два сметка, че на следващите избори на лято е вън като мръсно kуче!

52

Анонимен

преди 2 години

Навремето беше престижно да си потомък на работници или селяни за да се издигнеш, сега вече се тачи канадския произход. Ей , ко не беше Канада още тук щеше да се ходи с фесове и потури , както навсякъде пишат руските ***.

51

некой

преди 2 години

А сега Линда да ни разкаже на Български език какво става в момента в Канада! Цялата страна се е вдигнала против 'мерките' - стотици хиляди - за Свобода! А тук ни занимават с канадската булка на Кирчо...

50

Анонимен

преди 2 години

Издадения документ на Линда е гавра с всички чужди граждани, които реално полагат усилия да покрият критериите за българско гражданство: владеене на български език, българска граматика и българска история! Срам, срам, срам и *** наглост!

49

Ха ха!!!

преди 2 години

Линда се 'опитва' да вземе Българско гражданство, Кирчо се 'опитва' да се откаже от Канадското...

48

Анонимен

преди 2 години

До Вьзмутен//// Значи на теб да благодарим за променящите харварди, фигурантските копринки, цените на ток, вода, храна, лекарства, бензин, газ и т.н???? Благодаря на целият ти род, особено от женски пол, многократно!