37

В.

преди 2 години

Скъпият ток природно явление ли е. Няма ли Прокуратура в страната. Няма ли велик прокурор на ЕС. Или са се снишили. Кой е отговорен за провала в производството на електроенергия. Грета Тумбетг ли? Кой я лансираше? Кой е вземал решения за затваряне на централи? Кой е гласувал правилата за безмислени фотоволтаични централи? Има ли депутати с такива централи в ЕП в БП?

36

До 36

преди 2 години

Само дето сме в ГРЕШНАТА посока...

35

Въпрос

преди 2 години

Разбра ли някой, какви "кранчета" на ГЕРБ са затворили тези ? По-скоро обраха всички пари и ги профукаха, и те кранчетата сами пресъхнаха! Някой даде ли изобщо обяснение, къде потънаха 9 милиарда за декември? Докато се взираха дали щели да фалират ГЕРБ , те опоскаха цялата държава!

34

фен(бивш)

преди 2 години

БОГАТА,ДЪРЖАВА,сме и туй-то.А МОЖЕХА,ПОМОЩИТЕ,ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ,ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ.

33

Зозо

преди 2 години

Кога? А бюджета за 2022 коя година ще го приемат? Да не стане като с "помощта" за фирмите? Накрая ги карат да връщат пари с лихва.

32

Анонимен

преди 2 години

До До 21 - Тук ща памарят яко...

31

Анонимен

преди 2 години

Много е важно парите да отиват по предназначение за най -нуждаещите.В мен се събужда едно подозрения,че ония които са били облагодетелствани най много ,днес не могат да се примерят, че парите отиват при нуждаещите се,а не в техния джоб.И крясъците им са най силни.

30

Анонимен

преди 2 години

Промяната е : инфлация, скъп ток, тъмни улици, нови 250 милиона лв за ваксини, сертификати, Македонии, нови 8 F16 на хартия за 3 млрд, фалити, карантини, маски, глоби, фалшиви тестове, ограничения, умрели пред болниците, кадруване по службите, скъпа Гражданска отговорност, 75лв за бустери за възрастни, по-ниски пенсии, 9 млрд изчезняха за Декември, нови 7 млрд изтеглиха, 9.5 още ще теглят, безработица и ходене при Херо и Брюксел на отчет с вазелин и наколенки.

29

Анонимен

преди 2 години

Не мисля че трябва да компенсират училища, които сами не се усещат да намалят разходите. Първо, че са в безкрайни ваканции, до мен училището денем и нощем му светят 4-5 прожектора от фасадите. Никой не се сеща да ги спре през деня. Говоря не за лампи , а за прожектори. Само от това харчат по 1000лв на месец, сигурен съм. И защо такива трябва да ги компенсират?

28

До 21

преди 2 години

Аз питам, какво право на избор имам, между всичките, като към тях са се прикачил и другите прекупвачи по веригата, какви условия създадоха Гербавите. В Англия до колкото знам, си купуваш карта за електромера, ако не ти харесва сменяш доставчика, а тук как е

27

*_*

преди 2 години

Тва е една огромна пародия. Вместо да работят по самата цена на тока, те ше наливат пари от тия безкрайни заеми. И кой ще ги плаща? Кирето лично??

26

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката ще фалира България, както фалира собствената си фирма. Това е най некадърният финансов министър в България досега.

25

1

преди 2 години

До Анонимен-23 интересно ми е,тиквата как ти изглежда,смачкана или радостна.

24

101

преди 2 години

Само на Спецов оная работа му е в главата

23

Анонимен

преди 2 години

КОКОРЧО МИ ИЗГЛЕЖДА ПОВЕЧЕ ОКОКОРЕН...

22

Анонимен

преди 2 години

ЗНАЧИ ПЛАЩАМЕ ОТ БЮДЖЕТА ДАЛАВЕРАТА НА СПЕКУЛАНТИТЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА БОРСА! НО ТАКА БИЛО ЗАРАДИ ЕС? АЙДЕ, НЕМА НУЖДА...

21

Да бе,

преди 2 години

..първо, Борисов не е пуснал ЧЕЗ! Даже искаше да ги разкара! Второ, Борисов и да е пуснал свободния пазар ,той го е пуснал при други цени ! И трето...за спекулата в енергийния пазар търсете мастити заслужили "другари", като Кадиев, Ковачки, Р.Овч.! Енергетиката отдавна е в ръцете на комунистите....

20

да знаете

преди 2 години

Борето ни насади на пачи яйца.

19

Анонимен

преди 2 години

И в други държави тока е на сводният пазар, но имат избор, аз да питам Бойко Борисов, като ни пусна там, аз какъв избор имам, между чез и пак чез, защото други няма тук

18

Надблюдател

преди 2 години

Ами ГЕРБ не управляват от април миналата година бе, Асенчо? Вие какво направихте? Или бяхте заети да "чегъртате"! Една година ще стане, все с тях ли ще си оправдавате собствената си некадърност?