10

Процедура

преди 2 години

Процедура по начина на водене! Господин председател, защо позволявате да ме наричат Кунг Фу Панда? - реален случай с депутат от ГЕРБ, онзи ден LMAO

9

Путин и Си

преди 2 години

Путин и Си се договориха за създаване на независима финансова система на която други страни няма да могат да влияят. Вече имаше намеци, нори САЩ намекнаха, но сега е казано ясно. Каква ще бъде тази система - това е отделен въпрос.

8

До Програмист

преди 2 години

тя и сега така е известна, щото това си е югозападна България... ;)

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли Ви още доказателства,че ИТН и ГЕРБ са едно и също.ГЕРБ=ИТН=ДПС="патриоти"="възраждане"=Нинова.БСП може да се спаси от Нинова ,ако иска партията да остане.Тояа са хората създатели на корупционния модел в България.Търсят теми с които да Ви манипулират за да се докопат до власт.

6

КОЛКО СА ТЪПИ И

преди 2 години

ЖАЛКИ ГЕПАДЖИИ ТЕ ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ. ПЕТ ГОДИНИ ПАДИШАХА- ТУЛУПЧЕТО СЕ БАЦКАШЕ СЪС ТЯХ. ДАВАХА ИМ ГОЛЕМИТЕ СОФРИ. И НИЩО НЕ НАПРАВИХА. СЕГА ЗА ДВА МЕСЕЦА ИСКАТ ВСИЧКО ДА СЕ УПРАВИ. ГОЛЕМИ МАЗНИЦИ И ПОПУЛИСТТИ СА.

5

То е ясно

преди 2 години

То е ясно, че Бългрия ще клекне и ще изпълни условията на Македония защото така искат САЩ и Брюксел. А това е много изгодно сега за управляващите да раздухват тази истерия, цените скачат, населението обеднява, икономиката е разрушена, милиарди нови дългове - но сега всички се палят и пенят - Македония, българската история, български език. България хем ще клекне, хем после българите ще ядат и ще се греят с история и език.

4

Зaпознат

преди 2 години

Радев и Киро са предатели

3

Анонимен

преди 2 години

До Мустафа Русия създаде Македония на основата на анти-българизма, какъв "САЩ" бълнуваш?

2

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 "Жалкия фигурант и шaйкaта му ви продадоха историята бе сeляни!!!" Ами, нали трябва да се нареди достойно в пантеона на партията си, редом до такива "изтъкнати" фигури като Гошо Тарабата (Георги Димитров, за неучилите историята на Комунистическия Интенационал).

1

Анонимен

преди 2 години

Жалкия фигурант и шaйкaта му ви продадоха историята бе сeляни!!!