28

Анонимен

преди 2 години

Ох, то да ставаше въпрос за територия, ***-дойди, ама не е за територия. Когато една държава няма бъдеще, се хваща за някакви скелети от гардероба, започва да ги вади и размахва с крясъщи колко сме били велики, на три морета, на не знам си какви славни битки. А бъдещето? За бъдещето никой не говори!

27

Голям казус, няма що

преди 2 години

Луно Луно, земьо македонска... се пее в една песен.Пази Боже сляпо да прогледне. , та и македонската е такава. Ааааа, забравих. Найте ли, че барабар с Колумб, на Американският бряг стъпил и македонец. Но не Северно македонец.Богата история имат, богата. Само не зная защо плочата от Битоля не участва в тази конфронтация.

26

Паритет

преди 2 години

Македонците имат Гоце Делчев, но България има също славни воеводи - Каракачанката- Била торбалан и Джамбазката - Ан Джи

25

Анонимен

преди 2 години

Две малки компленсирани нацийки още не могат да еволюират отвъд примитивните си териториално препикаващи инстинкти :(

24

Ужас!

преди 2 години

Гоце Делчев бил комунист! Ами сега какво ще правим?

23

Анонимен

преди 2 години

Е колко пък да е неразрешим този въпрос?! Когато деографската катастрофа помете и двете държави и там стане Албания, а тук първата Ромска държава, проблемът ще отпадне от самосебе си. Иначе се тупайте в гърдите, македонците даже повече се тупат от нас... има още малко време за тупане...

22

Анонимен

преди 2 години

Македония не съществува и няма никаква история. Това е казусът.

21

Cr7

преди 2 години

Nai golemiw Makedonec na vsicki vremena

20

Щ.Младши

преди 2 години

Моля Н.Христова да поправи текста: Гоце не е роден 1 г.след обесването на Левски,а 1 г.преди неговата гибел. Има и други места,където да търсите документи за него- пограничните села,в които Гоце е преспивал и отсядал на път за София и обратно. Подпитайте възрастните хора там- може някой от тях да е запазил интересен спомен от дедите си за него,или дори документ. Друго такова място са архивите на ВМРО,които БКП са продали на Тито за пари (и костите на Гоце са продадени за пари- не се съмнявайте!

19

до 14

преди 2 години

Само да ти припомня "патриоте", ЧЕ ЛЕВСКИ Е БИЛ ПРОТИВ РУСИЯ, РАКОВСКИ също, Каравелов също---но не, ти си патриота, Патриот е душа дава само знайте за парата....

18

272727

преди 2 години

Четох до там, дето Левски е увоиснал на въжето... много ниско ниво на авторката..

17

Петров

преди 2 години

Най-големият герой и любимец в Северна Македония е Йосип Броз Тито щото им дал паспорти да ходят в Корекомите в България.

16

СПОРЕД МЕН,

преди 2 години

Този, който е писал това, не може да смята или не знае, през коя година е обесен Левски. Според автора, Гоце се ражда, ЦИТИРАМ, "само една година, след като Левски увисва на въжето" КРАЙ НА ЦИТАТА! Гоце се ражда през 1872 г., а Левски е обесен през 1873 г. На това място спрях да чета...

15

Анонимен

преди 2 години

А вие българите защо откраднахте Лаурел и Харди от Холивуд?

14

Анонимен

преди 2 години

Като начало не е лошо и двете държави да спрат да го наричат Гоце, а с истинското му име - Георги Делчев. Или и с това няма да бъдат съгласни макетата?

13

До 7

преди 2 години

Македония никога не е била държава. Била е област в древна Елада. Демек Елинска. Затва и надписите открити по различни артефакти не са писани от Кирил и Методий.

12

Асан

преди 2 години

Само Русия може да изгони турците ни Гоце ни Левски

11

Туслев

преди 2 години

Македонците са си македонци от време оно. А българите са се появили много по-късно, след като са геноцидирали траките и славяните живяли по тези земи.

10

Асан

преди 2 години

Защо не пише че България е давала пари на Гоце за македонска наденица :)))

9

Дежа Ву

преди 2 години

Винаги пречката за Македония е била и ще бъде само една---РУСИЯ. Дори и в момента руската агентура в двете страни работи само за да съботира процеса , да настройва хората един срещу друг. На руснаците им е ясно , че процесът е необратим, но те са щастливи ,че хората от двете страни на границата страдат, че няма икономическа активност, че просто живеем по-зле---като самите руснаци.