48

Анонимен

преди 2 години

е коминтерновците с Г Димитров ги измислят тези работи 46-48 г Добре че Сталин ги спира /великобритания протестира защото искат да правят Балканска федерация с Тито , но федерация на комунистически държави , но и не те ги измислят а още от началото на века Коминтерна има внедрени агени /на които плаща /във ВМРО обединена които после остават в Македония и и досега властват

47

Анонимен

преди 2 години

Неразрешими въпроси няма. Просто всички преговарящи от българска страна са меки Марии - евроатлантическите господари ги натискат отвън за вдигане на ветото и съответно приемане на ФИРОМ в ЕС и НАТО. Това е от полза за американците и техните европейски пионки, защото консолидира позициите на краварите на Балканите. Кирчо и компания трябва да тропнат с крак на макетата и да им кажат в прав текст, че ни крадат историята, защото своя реално нямат. Просто нямат топки за това и изпълняват инструкции.

46

да ама не

преди 2 години

Трудно продолимия проблем е че РСМ се управлява от сръбски гестаповци и че два милиона македонски българи търпят съдбата им да се опроделя от 30 хиляди сърби и техни агенти. Гоце е борец не само срещу турската тирания , но и срещу сръбските асимилатори.

45

Българин

преди 2 години

До всички пишещи родоотстъпници! Разбирам , че ви плащат да защитавате "македонизма", но така само влошавате нещата. Огромната част от българският народ е наясно със ситуацията, а историческите документи са безспорни! Въпросът тук не е толкова какъв е Гоце Делчев, а дали ще позволим изобщо да ни бъде отнета историята, да бъдем заличени като нация! Едни братски държави работят усилено за това! Тукашните мекерета им пригласят. Начело с К.Петков.В България винаги е имало предатели, сребролюбци

44

Срам и глад!

преди 2 години

Какво ни интересува Македония, Гоце Делчев и на Линда кексовете!Тия извлекоа баснословни суми от държавата, заеми, заеми, заеми....... ПотресСпите българи, спите и ви обладават за години наппред!!!!!!!!!!!!!!!

43

Дуло

преди 2 години

Макетата от РСМ си търсят белята с България и накрая ще си я намерят, с или без НАТО.

42

aa1830

преди 2 години

Големия проблем е, че да македонизма е основан въхру антибългарисъм. Ако няма България, нямаше да има какво да мразят, нямаше и те да съществуват.

41

АНОНИМЕН

преди 2 години

Казуса Македония - България, се влияе изцяло от външни интереси, които са в пълен разрив с нашите.

40

Петъръ

преди 2 години

Хората в Канада и Австралия не са инати. Те са ангели в човешки образи. Добре, че не си ходил там

39

Само питам...

преди 2 години

След като Александър Македонски се оказа ГРЪК, роден в гръцка провинция, с учители гърци и говорил гръцки цял живот, а Самуил през целия си живот е бил Цар на българите , което е подкрепено с исторически документи от негово време .... сега Гоце Делчев ли е наред да "оспорваме" със Северномакедонците ? Ей, тия не се отказват. Скоро очаквам и спор на северномакетата с Ийлон Мъск за правото да се ходи на Луната .....

38

анонимен

преди 2 години

Всички хора на Балканите са инати,като магаре на мост.

37

Дуло

преди 2 години

Ganjo, един турчин правещ се на българин и плюещ чуждата му страна България. От хора страдащи от раздвоение на личността и говорещи на развален български език нямаме потребност да ни дават съвети.

36

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има това?

35

Петъръ

преди 2 години

Тук е пълно с некви чужденци, правещи се на българи и плюещи по България. Айде мерси. На мнозинството Българи сега македонците са антипатични. Гнус ни е от тях. Това е само тяхна заслуга, защото са им много дебели главите. С такива хора ние в никакви съюзи заедно не искаме да сме.

34

НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА

преди 2 години

Македония си е Македония. България си е България. Нека всяка жяба да си знае гьола и да не се меси дето не и е работа. Македония е много по-древна държава, просто са се отделили от Османската Империя по-късно от България и сега българите се тарикатят и обясняват как нямало Македония. Което не е истина, стига човек да знае история поне малко.

33

АЛО НЕО,

преди 2 години

ЗНАЕМ ЧЕ СИ *** ПОДСТРЕКАВАЩ, Е ОБОРОТНОЕ ТЕ ИЗДАДЕ! АБЕ ОПРАВЕТЕ ГИ ТИЯ НЕЩА В ПЕТЕРБУРГСКАТА ФЕРМА ЗА *** НАЙ НАКРАЯ БЕ! РЕШЕТНИКОВ, ЩЕ СЕ СВОЛНЯВАМЕ...

32

Нео

преди 2 години

Какэв е този народ, който разравя гроба на един от най-великите си синове, отрича се от националността му и предава костите му на чужда държава? Такъв народ няма бъдеще!

31

Анонимен

преди 2 години

Да съществува Македония е все едно Видин да е отделна държава.

30

Анонимен

преди 2 години

КАКВО НИ ГИ ПИШЕТЕ, ДАЙТЕ ГО ТОЗИ МАТРЯЛ В ЕС, ДА ВИДЯТ! ТЯХ ТРЯБВА ДА УБЕЖДАВАТЕ, И МАКЕДОНЦИТЕ, НЕ НАС!

29

Асан

преди 2 години

Македонците са си македонци и турците са си турци имат си прапрародина като Мустафата от Дупесе :)))