243

Анонимен

преди 2 години

ДолО маските за грипчето, цирк с 90 починали на ден. Ние сме милиардна страна, 90 починали на ден не са нищо за нас.

242

Aнонимено

преди 2 години

О, да и и стотици умрели от липса на здравни грижи и спрени планови операции

241

1984

преди 2 години

Не на фашистският сертификат

240

Последствията

преди 2 години

Защо не познавам някой с усложнения от ваксина, а познавам вече доста хора, които казват "Носът и гърлото ми не са същите след Ковид-а".Истината е, че Ковид оставя видими и невидими изменения в организма.

239

Антивакс

преди 2 години

О, да и цирк, не само грипче. Цирк с по 90 умрели на ден.

238

Aнонимен

преди 2 години

Тоя цирк с години няма как да продължава само с идеята, че 90 човека умирали на ден, другите да живеят в постоянен затвор и икономически, социален, финансов, паричен и психологически колапс. Уязвимите групи да се ваксинират, да се пазят и да се дистанцира и опазват сами

237

Антивакс

преди 2 години

Грипче, грипче. Едно маааааааалко грипченце

236

Само да вметна

преди 2 години

Че за неваксинирани се смятат и хората с две дози , без бустерна доза !!! Тези пък които си набиха еднократната , само и само да не търпят ограничения ...и ваксинирани и неваксинирани...не ги смятат за хора....

235

Антивакс

преди 2 години

Дай ракия, дай сланина, ха наздраве на мнозина. Набийте лошите лекари и ваксърите, махнете им маските, натупайте министрите, полицията, канадеца. Така се прави с грипчето.

234

Aнонимен

преди 2 години

Не сме се заразили неваксинираните във масово ваксинирана Испания в последната ударна вълна, без локдауни, без затваряне на бизнеса, присъствено обучение, без тестване в училищата и т.н

233

От Казанлък

преди 2 години

Антиваксърите са виновни че пандемията още не е приключила.

232

Антивакс

преди 2 години

Никакви маски. Само на големи тумби навсякъде. Влезте в болницата и махнете маските от лицата на лошите доктори. Всички по кръчми и чашготеки, плюскайте сланина и пукайте ракия, ние сме милиардна страна, нищо не може ни уплаши, камо ли някви си 90 жертви за денонощие. Либерте.

231

до 275 от славянин

преди 2 години

Провери по колко са умирали от грип на ден преди ''пандемията''! Пак по няколко десетки! Но като сложим и далаверата да има по повечко починали от новото грипче, за да върви психозата всичко си идва съвсем точно на мястото!

230

Антивакс

преди 2 години

Нема се плашите от грипчето, ходете без маски, събирайте се на големи тумби да протестирате, какво са 90 жертви за ден, ние сме стотици милиони население.

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 257 --- Дааа не е само от здравната система разликата с Холандия. Другите фактори са качеството на живот, възрастовата структура на населението и най-силния - в коя посока се стъкмява стъкмистиката. Естествено и аз ще пропусна фактори, всичко е много сложно, но 1 е сигурно. Бигфарма си гони печалбите, колективния Бил Хейтс смалява населението.

228

Антивакс

преди 2 години

Едно нищожно грипченце с 90 жертви на ден. Но ние сме голяма страна с многомилионно на селение, какво са за нас 90 жертви на ден.

227

Анонимен

преди 2 години

Още 96 починали по официални данни, а реално са около 200, но половината са регистрирани като починали от нещо друго. За сравнение от грип починалите в България от 2000 година досега да между 0 и 28 човека на година според смъртността от грип на сайта на НСИ.

226

Aнонимен

преди 2 години

Лукашенко е единствения, който нареди да не се изнасилват хората да се ваксинират и, че няма да полудяват като другите на световно равнище, нито, че ще последват световната истерия

225

Антивакс

преди 2 години

Мааааааааааалко грипченце с 90 жертви *** ден

224

Анонимен

преди 2 години

Над 2 милиона ваксинирани в България и още над 2,5 милиона ваксинирани в чужбина от общо 6,5 милиона население на България. Това са близо 70% ваксинирани. Не е толкова зле.