34

Анонимен

преди 2 години

Лидерът, трите му жени и шестте му деца са били убити при ювелирна операция в Сирия.

33

Анонимен

преди 2 години

САЩ унищожават цели родове идилци, идилки и идилчета. За да не пораснат и да мъстят за бащите си. А нашите менте евроатлантици ръкопляскат на геноцида.

32

ДРУГО ВПЕЧАТЛЯВА

преди 2 години

В кои държави и при кои политически режими има тероризъм, убийства и разрушения? Ами навсякъде по света , където има феодализъм /комунизмът е най-висшата форма на феодализма/,там са убийствата, разрушенията и тероризма на феодалните тирани, подкрепяни от Кремъл. И това са все неща, които нямат нищо общо със Свободния свят. А кремълските тр.олове нека лаят, толкова им е морала...

31

Евала

преди 2 години

Ех, все тия деца! Голяма пропаганда в рез.ашките медии. А смелите герои от Палестина, Ислямска държава или други джухадисти все се крият сред жени и деца. Нямат доблест за истинско сражение, мъж срещу мъж, оръжие срещу оръжие! Това им е смелостта!

30

Байдън задейсвай се

преди 2 години

Крайно време е Джо Байдън да обяви Русия за спонсор на тероризма с всички произтичащи от това санкции за Русия. Не е справедливо Иран да е спонсор на тероризма, а Русия която спонсорира Иран да не бъде спонсор на тероризма.

29

Анонимен

преди 2 години

Големите руски успехи срещу тероризма в Сирия са 90 болници и 500 училища и детски заведения разрушени от руските бомби и сринати до земята.

28

Ха!!!!!

преди 2 години

Съветвам медиите да не избързват с такива новини. Все пак става дума за Джо Байдън. Помните как го хвалихте че с дрон е взривил терорист, а се оказа че е взривил разносвач на вода от хуманитарна организация и цяло многолюдно семейство с деца. И никой не му потърси сметка за това.

27

Обективен

преди 2 години

На един чужд новинарски сайт пише,че са загинали 6 деца и 4 жени,а 8 деца са били изведени невредими. Тия "командоси" май са взривили детска градина,а официално се твърди,че ислямистът се е самовзривил.

26

Анонимен

преди 2 години

Лидерът на Ислямска държава е убит от САЩ заради неефективната си борба и война срещу Русия и Асад.

25

Анонимен

преди 2 години

САЩ сменят властта в Ислямска държава. Това е една по-строга "Цветна революция" за ислямска държава.

24

Анонимен

преди 2 години

"Един ще падне с жените и децата си, друг ще ги смени - и толкоз."

23

SS

преди 2 години

Убили го ,убили го ! Друг ще дойде на неговото място ! А може вече е избран щом мястото вече е овакантено !

22

Анонимен

преди 2 години

Дааа, цру на нашите американски партньори замазва следите от съдрудничеството си с идил.

21

Анонимен

преди 2 години

Аллах да го прости!

20

Анонимен

преди 2 години

Менте евроатланиците не помнят, че САЩ бомбардираха България през ВСВ. Защото властите не са били фашисти, не са обявили война на САЩ и Великобритания, не са сключили съюз с Хитлер и Мусолини, не са убивали антифашисти в България. На първи февруари 1945 година фашистите по света са живи и здрави и воюват срещу САЩ и Великобритания, все още убиват евреи, а нашите менте евроатлантици вече защитават осъдените фашистки власти в България.

19

Анонимен

преди 2 години

Убит е, за да не го заловят руските специални части и да направи самопризнания за общи бойни дейтвия срещу Русия на Ислямска държава и САЩ в Сирия.

18

Inatut

преди 2 години

Жалят съветските *** за джихадистите от идил. Да бяхте заминали и вие за Сирия, да се опаковате в динамит.

17

Въй!!!

преди 2 години

"...ние елиминирахме от бойното поле Абу Ибрахим ал Хашими ал Курайши - лидера на ИД" Ако плевнята дет' се е взривил с жените и децата наричате бойно поле начи ГОУЕМ успех имате, ама нещо не ви вЕрвам! Ама самореклама да си направите... в това нямате равни...

16

Като в Афганистан

преди 2 години

По стара традиция, американците убиват двайсетима цивилни и някой случайно присъстващ терорист, и това го разгласяват като "голяма победа. Като в Афганистан.

15

Краварска далавера

преди 2 години

Сами ги ги развъждат, сами ги жънат, а от това страда сирийския народ!