33

коно

преди 2 години

само за информация литър 95 бензин в Русия струва 1,28лева

32

Анонимен

преди 2 години

Нереалистично е да се приложи зелената програма без Русия. Накратко, Русия притежава най-богатите "зелени" ресурси, които Западът няма. Русия обаче започна да изпълнява екологични (а не зелени) проекти. Подкрепяйки загрижеността за околната среда, Путин насочи усилията си към решаване на реални, а не митични проблеми които съществуват с екологията в Русия.

31

Анонимен

преди 2 години

Пак Путин е виновен, че ви управляват крадливи евреи.

30

Анонимен

преди 2 години

Дори цяла Африка да покрият със соларни панели и вятърни мелници, произведената енергия пак няма да стигне дори само за промишлеността на Германия. Слънцето грее колкото грее, вятърът дyxa колкото дyxa, толкова, колкото и да се напъват в Брюксел.

29

до май аз съм тъп

преди 2 години

не пишат истината защото ще ги изритат на улицата по добре е да лъжат и мажат и да промиват мозъци на бедните хорица е вкрайна сметка и те имат семейства за хранене а иначе си 1000%прав

28

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа и САЩ без нови пазари умират, САЩ без военна доминация е нищо. Европа има силна икономика и развити технологии за производство, но няма ресурси и енергия за заводите, няма територия да разположи нужното количество вятърни мелници и соларните панели за промишлеността. Тоест няма лебенсраум! А без лебенсраум няма лебен!

27

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен разкри пред CNN, че Европейският съюз обсъжда възможността да замрази Северен поток 2 за да сдържа Русия.

26

ЕС и Украйна

преди 2 години

Две сестри по енергийно нищение.

25

Май аз съм тъп

преди 2 години

Американците ще навлязат в редица държави, защото руснаците имали собствени войски в Русия? Предлога е че американците искат увеличение на цените на енергоносителите като газ и нефт който основно добиват. Някой май спомена за Украйна но не уточни защо

24

Анонимен

преди 2 години

Цените на енергетиката не се повишават в Русия. Повишават се в ЕС. Цените на енергетиката ще се повишават в ЕС, защото ЕС няма енергоизточници, нямат енергии.

23

Възраждане на СССР

преди 2 години

Тази женица е известна с това колко много е постигнала за господарите си световните управници и кукловоди. А също колко дълбоко е закопала родината си ... Нейното място е да виси на стълб пред Терминал 2. За назидание за всички заминавищи Българи!!

22

Анонимен

преди 2 години

Цените на енергетиката ги повишава неадекватната политика на ЕС. Гражданите на ЕС ртябва да са доста неуки за да не го виждат това. ЕС се бори срещу адекватната ниска цена на ехергията от поне десетилетие и половина. Ама няма роблем, гражданите на ЕС са богати и могат да си го позволят ;)))До вчера извиваха ръцете на производителите на енергоресурси с дела и ополитически решения и сега се чудят защо никой не желае да им спасъ промишлеността...Дори Катар отказа да им доставя...

21

Анонимен

преди 2 години

Уууууу,колко противна е тая комунистка!Едно такова угодничаво,мазно,неприятно изображение на лицето!как не можаха да я махнат от тоя пост!!

20

Анонимен

преди 2 години

Енергията през 2022 г. - кризата на запад ще се превърне в катастрофа, подгответе се за удара. Цените смазват цялата икономика на ЕС и Великобритания.

19

Анонимен

преди 2 години

Председателят на Китайската комунистическа партия другарят Си Цзипин обяви, че договорът за газопровода Силата на Сибир 2 (който минава през Казахстан) е окончателно подписан и започва изграждането му. Русия доставя 170-180 милиарда куб/м газ в Европа. В следващите години около 110 милиарда куб/м от този обем ще бъдат насочени към Китай, по газопровода Силата на Сибир 2, който минава през Казахстан. През това време Европа трябва да намери начин да осигури намалените количества от други източници ако иска да избегне пълен крах на икономиката си.

18

Анонимен

преди 2 години

нищо общо , кажи истината сталинке , идеята за борсата на ес , празните украински тръби на байдан и тн

17

СТАЛИНКА

преди 2 години

ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА. ТА ТОВА ГО ЗНАЯТ И ПЪРВОЛАЦИТЕ. КОЛКО Е ***....

16

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо са избрали толкова глупава жена за шеф на МВФ. Защото глупавите хора не осъзнават какво става.

15

Бахтийй

преди 2 години

Бахтий колко умна била нашата Красталина!Виж какви неща знаела..човек сам едва ли ще се сети за тях!А впрочем защо не е в затвора още!?

14

Анонимен

преди 2 години

Този дърт лешояд е протеже на Джордж Сорос..