53

Анонимен

преди 2 години

Европа е само придатък на голяма Евразия която се владее от Русия. Русия е център на Голяма Евразия. Русия вече не се стреми към Европа. Европа все повече ще затъва.

52

Лъже!

преди 2 години

В Белорусия цените на енергията не се повишават!

51

факт

преди 2 години

До до 51Бензинът в САЩ варира в доста широки граници-от 1.2$ за галон,та до почти 3$,тоест от0.60лв до 1,4лв/л,според местните данъци.

50

Анонимен

преди 2 години

Ако я бяха родили днес, Сталинка щяха да я кръстят Байдънка, Такива са хората конформисти - винаги с властимащите.

49

Анонимен

преди 2 години

Да си внесе емигранти в държавата, където е в момента, че да й докарат приходи и да свалят цените на газта.

48

Анонимен

преди 2 години

Без достъпни ресурси и енергия западната сървис-ориентирана икономика нищо не струва защото тя съществува на базата на реалната. А реалната икономика на Запад умира. На никой не са нужни айфоните и компютрите и Макдоналдс, и гугъл, ако няма достатъчно достъпна енергия и ресури да се развива реалната икономика.

47

Анонимен

преди 2 години

само тая лелка не са беше *** още по Украйна и руското нахлуване което все не нахлуват тия руснаци ей не щат бе ***

46

Българин

преди 2 години

Много ми е жал за Газпром, с 2 милиард дълг как ще си го плаща, как ще се оправи, съжалявам ги просто Газпрам, жал ми е за тях.

45

до ние помним

преди 2 години

и аз помня това време но помня че едни обезомели хора крещяха и махаха двата си пръста изпънати нагоре сигурен съм че сега се бият по ръцете и си хапят пръстите

44

Мишо

преди 2 години

Бабо, цените щяха да са низки ако бяхме енергийно обезпечени и до някъде независими. Няма нито един енергиен проект завършен и осъществен по време на така наречената демокрация. От вашите демократични развития и хубости скоро ще плролазим и ще се върнем в каменната ера!

43

до 51

преди 2 години

то и в Америка вадят нефт ама бензина им е 1.67лева ако следвам твоита логика за Иран

42

ха-ха

преди 2 години

До АнонименГазпром имал 2млрд дълг.Ами и 20 да има-все тая,щото откак почна кризата с газа е припечелил 50млрд. НАД обичайното.И вече си е избил С.Поток 2.Сега даже няма интерес да го пусне веднага,щото цените ще паднат.Колкото до финансирането на троловете-не знам,но при тая суперактивност и от двете страни е логично да се припечелва по нещо.Аз лично си троля на воля,както ми падне,за кеф!Мразя Сор*ос и неговата джендърска армия,подкрепям Путин и Тръмп едновременно.

41

toti

преди 2 години

Абе я да се оправяйте в Америка и на оня свят,не ме грижа,а какво става тук в България...,а се оказа,че нищо не е тревожно ,,на ботуша няма суша ''ха хаааа

40

Анонимен

преди 2 години

До 41само за информация литър 95 бензин в Русия струва 1,28лева////В друга държава под санкции Иран литър бензин е 15 щатски цента!Що така, нали Расия има повече нефт?

39

коко

преди 2 години

как ще се накефя само ако Европа и щатите изключат руснаците от международната платежна система свършено е с Европа ще превозват кервани мулета с пари да си купят газ

38

Хехе

преди 2 години

В Русия вече предлагат торта "Владимир". Това всъщност е торта "Наполеон", но без "яйца" :-))

37

коко

преди 2 години

само инфо киловат час електроенергия за населението е 0,07 български лева да ни е честит евро съюза

36

Анонимен

преди 2 години

А, Миме! Газпром има над 2 милиарда дълг. Официално. Неофициално - кой знае. Нападения над чужди държави са последна надежда касичката да се напълни. Че доста народ храни тя. От депутати до президенти. Медии.. Я вижте колко руски *** има по форумите. С какво мислите живеят те, че да драскат непрекъснато. Пак от тези резерви. Как мислите се налива толкова медийна помия, че някой да повярва, че не Русия напада Украйна, а обратното. Вместо предателите да са по бесилките, те са по форумите.Ойвей

35

Анонимен

преди 2 години

"Ако си решил да дружиш с руснаци,дръж брадва до себе си"..Стара казахска пословица

34

Анонимен

преди 2 години

ей тея са дето бъркат световната каша,вкарват страните в заеми и обират каймака,а щатите са им вярно куче,насъскват европа срещу русия,прокарват си интересите и делят парите.Много добре знаят,че без русия енергийна криза ще обхване европа,страните ще трябва да вземат заеми за енергоизточници,щатите ще продадат втечнен шистов газ прескъпо и ще си делнат пачките с мвф-то,а то ще си събере лихвите после от заемите.