73

Арест за БАЙДЪН

преди 2 години

ЦЕлта на наркоманите от САЩ провеждащи исключително мръснa предварително обявена диверсия срещу Европа,Европейския съюз,страните членки на НАТО и техните важни съседи вкл Беларусия,Украйна,Русия е ЯСНА. НАнасяне на максимални щети на вече тежко поразените държави от най мръсната диверсия срещу човечестовoто рекламирана като COVID 19..Окупирането на КИЕВ и Украйна 2014 година е най жестоката рана в Русия от десети век.

72

Анонимен

преди 2 години

Пребоядисаната Червена счетоводителка разбира от ЕНЕРГЕТИКА, ОТ МЕДИЦИНА, ОТ ПОЛИТИКА итн. ----- О, времена, о, нрави!!!!-------По-точно - на всяка манджа - Мерудия!

71

Няма акъл и пари

преди 2 години

От напрежението печелят най-много Русия и САЩ. Руският газ е с най-високата историческа цена. Високата цена на руския газ е изгодна и за Щатите, защото те пренасочиха експорта си на втечнен газ към Европа. А лузърите в Европарламента само нагнетяват още повече конфликта, за да се покажат достойни членове на НАТО.

70

Анонимен

преди 2 години

Закриха блоковете в АЕЦ, не искаха Южен поток, и откъде ще дойде ток и газ, остава от задния ауспух. На тия манипулации няма кой да се хване, а трябва бърза присъда за виновниците. Унгарците се договориха с Русия и си решиха проблема с години напред, но нали бако Г.а.н.чо е много велик и голям патреотар, сега ще мръзне.

69

ДДРОнег

преди 2 години

А, не според тулупа, цените се повишават само и само заради новото правителство на България !?!?!?___Интересното е, че има много 80%-ви, които му вярват ?!

68

Анонимен

преди 2 години

Сталинка може да е станала КриСТАЛИНа, но няма как да избяга от болшевишкото си минало.

67

Анонимен

преди 2 години

До 82 АнонименАнн нн иииии ! Да се надрусаш посред нощ ! Е това мислех за невъзможно но ти, един софиискиГендар си го постигнал бе !

66

бкп

преди 2 години

Истинското и име е сталинка Георгиев така е записана в акта си за раждане.Рожба на бкп

65

ГОСПОЖА

преди 2 години

ЛЪЖА

64

Анонимен

преди 2 години

Тука има едни платени Путински тролчета, които защитават Русия така както майка си не биха защитавали, за няколко въшливи рубли, но е добре да знаят, че когато часа удари предателите на Майка България ще заминат първи и не си мислете, че сте анонимни.

63

Анонимен

преди 2 години

До Ей хора Закриване на производство и доставки заедно с махане на ценовия контрол водят до хиперинфлация. България го получава в последните 33 г. като закри АЕЦ и пусна западни ВЕИ но на много високи цени изгодни за печалба на ЕС банките и МВФ. Населението става просяци.

62

Ей хора

преди 2 години

Прочетете внимателно всичко ! Много добре е обяснила ситуацията, но дали ще има кой да я чуе, е друг въпрос ! Специално за Байдън и Путин много се съмнявам !

61

Анонимен

преди 2 години

Много е умна но Украйна приватизираха газопроводите и ги подарика на сина на Байдан по съвет на МВФ и световните банки и така спря руската гас.

60

Щирлиц

преди 2 години

Напрежението го създаде западът,със майдана и насилственото покачване цените на ел.енергия,чрез измисления"свободен пазар".

59

Анонимен

преди 2 години

Звучи като повод да се вдигат цените. Не всичко е на газ че да ми обясняват как цената трябвало да се вдигне. Някои хора се възползват от ситуацията с измислената пандемия за да спечелят.

58

Анонимен

преди 2 години

колкото да се натягатена ес и сащ повече от една баничка и боза няма да получавате

57

Анонимен

преди 2 години

да казвате украйнския народ а че страда а донбас даже не ви интересува те са руские жалки европейски и американски демократи по,дл,оло,ги как мога да уважавам наща допломация

56

Анонимен

преди 2 години

Идеална е за тежки удари ,с кеф да я удряш с чук !

55

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите в Русия не плащат ток и парно!! Да ви е пестит Евросъюза..

54

Анонимен

преди 2 години

Извадете от нафталина Мегленаа Кунева, дето затри реакторите на АЕЦ-а и я пратете в зандана за държавна измяна и слугинаж в полза на чужди държави.