39

Анонимен

преди 2 години

Е Подмяната е на власт не е лошият Борисов Радвайте се и купувайте С Вас съм фигуранта ви каза в предизборната си кампания потърсете го неговите гласоподаватели

38

баба мара

преди 2 години

много просто няма да купуваме скъпите зеленчуци как бързо се отказахме отмаслото яицата и млякото на ред е хляба

37

Анонимен

преди 2 години

Толкова е цената и в Дания ,Копенхаген ,един от най-скъпите градове в света .До там ни докараха ,с цена на краставици колкото в Дания където заплатите са около 4000-5000 лева чисто след данъци,за средни заплати говорим обаче .Това са масови доходи .Благодарете на ЕС ,те ни докараха до тук ,Европейския съюз който чрез ЕЦБ твърди че инфлацията била преходна и щяла да отшуми

36

Анонимен

преди 2 години

Къде през зиматв растат краставици и домати. Щото в моята градина има сняг и не виждам нито краставици нито домати. Или вие ядете оранжериина пластмаса ГМО. Е това е друга бира. От моята градина съм си сложил домати и краставици в буркани щото през зимата в градината ми расте само сняяг. Напролет пак ще си насадя домати и краставици от сорта който ядяхте по бай Тошово време Домати с тънки ципи и сочни краставици пълни със семе и водни. А пък вие яжте ГМО-то Да вие сладко.

35

хм

преди 2 години

Вратните пържоли станаха по-евтини от краставиците.Да си ги ядат. Отполявали оранжериите на слама, ама тока бил скочил. И заради 10 крушки за осветлението ли вдигате цената на краставиците бре? Със 100%???

34

Българ

преди 2 години

Едно време кви цени имаше!

33

Анонимен

преди 2 години

В супера до нас бг краставици 7лв. за килограм,ай сиктир,да си ги ядът.

32

анонимен

преди 2 години

Напред с другаря Радев,към светлото бъдеще на комунизма. БКП--КПСС--вечна дружба. Ура другари за високите цени. И по-високи ще стават.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен".Започнаха да отпускат субсидии,за определени генно модифи култури" ....... Къде това? В ЕС са забранени и не може да има такива субсидии. ГМО-то е по-евтино по принцип, но за ГМО краставици не съм чувал. Не си заслужават първоначалните инвестиции по създаване на ГМО-сорт. А не е и позволено в Европа, както вече казах. Празни философии.

30

Пешев

преди 2 години

Държавата унищожи собствената си икономика, най-вече кадрите на ГЕРБ и ДПС. Комунизъма на бай Тошо още не е свършил и разрухата продължава с пълна сила. Кадрите на комсомола станаха бесепари, после от НДСВ, а след това от ГЕРБ. обаче са едни и същи умници и продажници.

29

Асо

преди 2 години

Който не му аресва, да оди на село да си гледа зеленчуци сам. Мисля и на 10лв. за килограм никой няма да тръгне...хаха

28

Убийствено критична

преди 2 години

До убийствено права:скачаЩи се пише!!!

27

Чичо

преди 2 години

Кое време е? Домати и краставици на лято !!! Едно време ги ПУСКАХА ! само в показния магазин по 3 лева,при 120 лева заплата!

26

Анонимен

преди 2 години

Това е спекулация с цената на краставиците - като, че ли досега са били български.

25

Анонимен

преди 2 години

Мога и без краставици.

24

убийствено права

преди 2 години

"Не искайте много.Не може да му платите цената." -- баба Ванга. ======= За скачаштите за богат живот е казано....

23

Анонимен

преди 2 години

Че кой ги яде сега, на туршия и кисело зеле зимата

22

Анонимен

преди 2 години

Абе гледам цените по хипермаркетите се въртят около пет лева за килограм краставици,явно те продават на загуба щом себестойноста на тоя производител е 5-5.30 за килограм!

21

коптор

преди 2 години

КРАСТАВИЦАТА-98 ПРОЦЕНТ ВОДА!

20

Как е протестъри ?

преди 2 години

Сега по добре ли живеете от преди година ? Нали искахте промяна.