21

Интернационал

преди 2 години

Нормалните у нас се считат за луди. Христо Ботев Всяко племе си заслужава съдбата.

20

Анонимен

преди 2 години

Едва ли забавянето за личната карта е променило нещо. Жената си е отивала. Закъсняли са с викането на линейката. Сега ще и направят аутопсия и ще се разбере повече, но най-вероятно жената не е можело да бъде спасена след пристигането й в спешното.

19

До16

преди 2 години

Ама,разбира се,че трябва да се изчака "решението"!!!!!!!Аз обаче отсега мога да ти кажа какво ще е то!Жената е докарана полужива със сърдечна недостатъчност!

18

Корупцията убива

преди 2 години

При Омбутсмана има входирана жалба за потулване на престъпления от ОПГ в Перник от всички институции но г-жа Ковачева явно е зависима от един пожарникар!

17

Гост

преди 2 години

Ада наречен България и българи. За това ги няма над 6 милиона, с деца и внуци. 1държава народ замина поредната България ЗАВИНАГИ. Генетичната подмяна е приключила.

16

До 9

преди 2 години

Написал си добре звучащи дивотии. Именно защото са спазвали правилата, жената се забави 6 минути на регистратурата. Не знам за какво отношение пишеш. Може би си видял някаква измислица по филмите и си въобразяваш, че всеки трябва да е изпълнил желанията ти още преди да си се сетил какво желаеш.

15

dakotabg

преди 2 години

Те,,братята шведи'',за това ви бият,вие не знаете,защо!

14

Анонимен

преди 2 години

Това за картата е вярно, но най-добре е да се изчака заключението на патоанатомите. Жената е карала ковид и била няколко дена много зле. Дали по нейно желание или заради близките е докарана късно в болницата, била е полумъртва. Трябва да се води разследване, да се установи кой къде е сбъркал, кой се езабавил, кой не си е свършил работата. Най-гадното е , че всичко е станало пред момченцето, което остана пълно сираче. Разследващите да установят нещата, а държава да помогне на детето.

13

рашка_чибурашка

преди 2 години

Ами нали кацароФците се намесиха драстично и революционно в управлението и организацията на болниците и назначиха там своите калинки, май всичко което се пръкна от Хунтата на фигуранта се оказа мъртво родено и сега берем горчивите им плодове ... самият кацароФ е разследван от прокуратурата за злоупротреби при закупуване на Ковид-тестовете, разследват и рашкоФ за недекларирани имоти, скоро на опашка при Гешев ще се наредят и другите радеви червенотиквеничета, затова толкоз вият с/у него ... !!!

12

Анонимен

преди 2 години

Дали си осигурен или не си все тая

11

Мишо

преди 2 години

Без лична карта нито приемат нито преглеждат. Ха сега ми кажете когато болният е критичен и близките му са в стрес дали е важна личната карта?

10

Анонимен

преди 2 години

То,че има Системен проблем в нашето здравеопазване е повече от ясно,вече над десет години България е на първо място в света по брой починали лица на 1000 човека население,тая пандемия просто затвърди всичко ТОВА-Здравеопазването във България е Тотално Деградирало!

9

баба мара

преди 2 години

системата е разбита от сдс иван костов и кохортата около него тука принципае печалбата а не човека покаже ли се човек на вратата веднага трябва да сеприхване и упъти къде наи бързо да отиде или му се осигурява инв количкастига с тези направления лични лекари и какви ли не измишлъотини документитесе уреждат при изписването елект рецепти са порнография няма лекарства

8

Хм

преди 2 години

Единият проблем е, че натискат Бърза помощ да ограничи приема на неосигурени. От друга страна БП е възможност за безплатно лечение, ако си неосигурен. И става леле мале...

7

Анонимен

преди 2 години

Управляващите, в нашите лечебни заведения, администрация, детски заведения отношението е такова. Не се правете, че сега го научавате и сте "потресени". Промяна трябва изцяло - лекарите трябва да си ъпдейтнат сериозно знанията и да започнат да четат, изискванията към персонал и администрация да е по - сериозен, да има правила, които да се СПАЗВАТ. Но ние от училище още си отглеждаме идиотчета и няма как да очакваме качествено обслужване. Читавите хора отдавна се изнесоха от БГ.

6

До 7

преди 2 години

Май не е точно така ако погледнем исторически)

5

Интернационал

преди 2 години

Племе което не се грижи за бедни, болни, бездомни, сираци, и безпомощни и изпаднали в беда хора е МЪРТВО ПЛЕМЕ!!! Природата чисти всичко от което нищо не става.

4

Анонимен

преди 2 години

Така е от как се помня. Ако не беше инцидента с жената от Враца, щеше да продължи безнаказано. Да бъдат дисциплинарно уволнени е най- малкото наказание. Съд и затвор за всички подобни случаи със стара дата!

3

тъй де

преди 2 години

Ааааа има, има.........в случая се доказа.

2

Алооо

преди 2 години

Тук в България когато някой загине се почва да се търси проблема. Ако всичко се правеше навреме и се следи процеса, а не само да лежат по министерствата и да не знаят какво се случва във външния свят, това нямаше да се случва. Като има само назначени калинки, а не хора, които цял живот са работили в тоя сектор, така ще е и ще продължава да е така.