41

Истината е ,

преди 2 години

...че докторите още от пръв поглед те слагат на "скенера", колко си платежоспособен! И ако не могат да изкарат нещо от тебе, върви и разчитай на внимание! Дори и санитарките ще те подминават;

40

Данакъплатец

преди 2 години

Дербезово още ,ли не е подала оставка?А директорът на болницата?

39

Забравяте

преди 2 години

И ЧЕ ТАЗИ ЖЕНА Е ЛЕКУВАНА ЯВНО НЕПРАВИЛНО ОТ ДЖИПИТО!!! ТАМ СЪЩО ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!!! МОЙ ПОЗНАТ НА 75 ГОД. СЪС СЪРДЕЧНА КЛАПА И ДИАБЕТ ОЗДРАВЯ ОТ КОВИДА И НЕ УМРЯ, ЗАЩОТО БЕШЕ ЛЕКУВАН ПРАВИЛНО!!!!!!!

38

Габи

преди 2 години

Хора бъдете будни граждани, докладвайте за всяка нередност по всякъв начин. Нека сведем глава и да благодарим, на жената загубила живота си по толкова трагичен и нелеп начин, защото ако наистина последват положителни промени в спешната помощ /дай боже/ тя ще е сложила началото на спасяването на много човешки животи. За мен тази жена вече е герой, а детенцето й желая да израсте като силен мъж и един ден като си я спомня да бъде горд!

37

Отговор

преди 2 години

На Ицко пак ЕС му е навлазъл надълбоко! Ицко, в ЕС такива неща няма, и ако това се случи, тежко им на докторите и на болницата ! Направо щеше я фалират от дела!

36

АСЕНА

преди 2 години

..да види КАК СЕ РЕАГИРА В СПЕШНИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ!!!

35

Реалист

преди 2 години

Нито ГЕРБ , нито който и да е може да постави формалностите пред опазването на живот! Ако е имало такова нещо, докторите е трябвало първи да протестират!Просто нашите и доктори, и администратори отдавна са претръпнали да не им пука за чудждите проблеми! Влезте в някоя община или администрация ,и ще видите, че е въпрос на чест да те изпратятах в шеста глуха!

34

До 41

преди 2 години

БОЛНИЦА И СПЕШНО ОТДЕЛЕНИЕ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Не, това е държавата, НЗОК - ще търсим всяка пропусната отметка, буква , подпис за да не платим за извършената дейност. Няма как болниците при това положение да не си връзват гащите, попълвайки всички бумаги с приоритет. Не знам сега на чий гроб плачите, като толкова години не ви интересува чиновническата безхаберност на всяко ниво!!!

32

НедоволенПотрибител

преди 2 години

До АнонименМного знаете. Лятото видяхме как човек умря в Дания на живо и го съживиха. Жената от месеци е била с оплаквания и са и предписвали хранителни добавки и разходки на чист въздух. Накрая след като и бърза помощ не се е отзовала на място беше кулминацията на българската перверзност.

31

Сандо

преди 2 години

Закон има, дали ще бъде следван е друга тема

30

Сандо

преди 2 години

Неоказване на медицинска помощЧл. 136. (1) Лице, което упражнява медицинска професия, след като бъде поканено, без уважителна причина не се притече на помощ на болен или на родилка, се наказва с лишаване от свобода до една година, с пробация или с глоба.

29

Анонимен

преди 2 години

Има системен проблем. Някой задавал ли си е въпроса какво се случва с правата на абсолютно всеки български гражданин, на който срокът на личната карта е изтекъл? Да уточня, че вие не сте нарушител. Вие сте се обълнал своевременно към съответната служба, която в течение на един месец се е ангажирала да ви направи нова лична карта. Говорим за дните между изтичането на срока на старата карта и получаването на новата. Ето през тези дни вие не можете абсолютно нищо. Напр банките не ви смятат за човек

28

Обективен

преди 2 години

Добре бе, умници! Не трябва ли да се провери по лична карта, коя аджеба е болната. Респ. по ел. досие , какви заболявания е имала отпреди. Как да се разбере дали е Ковид позитивна без тест в момента? Тези неща трябва да се проверят в началото, а това че някакъв сеирджия снимал, излезе най-важното свидетелство. "Мъжът" й пък повел и детето за калабалък по болници, не взел документи. Цяла седмица блял, в неделя се сетил. Не е само болницата виновна.

27

Анонимен

преди 2 години

Парите в касата се крадът от докторята като ноая пловдивска майнна дето плющеше стендове на здрави хора. Ето това е бг здравеопазването и докато не наречете нещата с истинските им имена и не излезете със сопите на улицата (Започване от Банкя) нищо няма да се промени. С блага дума НЕ СТАВА, ТОЯГАТА трябва да играе!! докторята в мнозинството си особено тия в София са престъпници И крадци.

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ХА ХА ХА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА Е БОЛНА.

25

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами къде е сега здравната министърка Сербезова, да обясни какво се е случило и кой ще понесе отговорност ... тя ще подаде ли оставка или просто ще се покрие, като всички останали мишки от правителството, които могат само да цвърчат с/у ГЕРБ ... ?!

24

Анонимен

преди 2 години

Човешкият живот по дифолт не струва НИЩО но когато попадне в ръце на гербави калинки или бг докторчета той тогава наистина девалвира до ОТРИЦАТЕЛНА стойност.

23

До 22

преди 2 години

Вижда се, че никой нищо не предприема за жената, дори и вече закарана със собствен транспорт. Не разбрах защо са отказали линейката от Спешната помощ

22

Анонимен

преди 2 години

Имаме си Национална здравноосигурителна каЦа, пълна с милиарди левове народни пари. В нея с две ръце, с ка и дор с г.з бъркат управители на болници - Генчо Начев, Асен Балтов, Костадин Ангелов, Любомир Спасов и още няколко дузини знайни и не толкоз знайни професори и доценти. Яко крадат, нямат никакви задръжки. И като стане някой сакатлък ще го отнесе жената от администрацията, медицинската сестра, санитарката или шофьорът от Бърза помощ. Кога ще разберете, че рибата се вмирисва от главата?!!!