106

Анонимен

преди 2 години

Ей, намери се една жена да покаже достойно поведение. Какво ще търсите в Македония бе, те ви плюят, вие пак търчите натам. А сетих се, изпълнявате заповедите от Брюксел и САЩ.

105

msm

преди 2 години

Пълно неуважение и погазване на паметта на Гоце Делчев - независима Македония не вписва в конституцията си българският етнос. Етнос, от който произлиза и самия Гоце Делчев! Срам, срам, срам!

104

САТАНАТА

преди 2 години

Нинова уби БСП в своята монотонна дейност за РСМ

103

Що

преди 2 години

*** рошло комунистическа,играеш си игрите.има видов ден.

102

Анонимен

преди 2 години

Нинова ще.получи медал за заслуга,като върне Бойко на власт.Скоро ще има избори това е вече ясно и на малките деца,но и още по-голяма криза.Тогава ще е по-лесно нашите европейски партньори да убедят България за Македония.

101

Анонимен

преди 2 години

Българите:1.Обвиняват Македонците,че са дело на Русия и за това ги мразят.Масово Българите са русофили.2.Обвиняват Македонците,че се харесват със Сърбите,а повечето Българи харесват Сърбия 3.Македонската църква искаше Българската да и бъде църква майка,Българката отказа,Българите наричат Македонците предатели и родоотстъпници4.Македонците искат да са заедно в ЕС с България,България не ги допуска и обвинява,че Македония е про-Руска държава.

100

Нормално за БСП

преди 2 години

Организираните македонци винаги са били терористи и престъпници. Не някой друг, а шпицкомандите на ВМРО избиха хиляди въстанали поради глад, болести и недоимък български работници и селяни през 23-та година. А върховистите са продължавали да избиват български комунисти и ремсисти до 44-та година. Само в Разлог убитите от ВМРО българи са над 100, както се вижда от имената на забравения паметник на Бельов баир.

99

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да приватизира, за чий хикс да ходи.

98

да бе

преди 2 години

До Анонимен// правила е и други добри неща, но елементарната простотия и злоба пречи на някои хора да видят и проумеят.

97

ОСТАВКА!

преди 2 години

Макетата се видеха с баш сватбаро, сега ще видат и кумо.

96

Анонимен

преди 2 години

Мисирката да се поклони първо на жертвите на нейната партия, после да се прави на наци.

95

Анонимен

преди 2 години

И това, ако не е доказателство за ВСЕЯДНОСТТА на ПП!!! Даже баба *** и дошло на акъла, че ще е "унизително за националното достойнство на България", ама всеядния НЕМА-ЛЕВО-НЕМА-ДЕСНО Лорел му дреме за някакви достойнства....важното е да ЗЕМЕ кеша!

94

гражданин

преди 2 години

А бе няма ли най-после някой да извика на висок глас, че канадският цар е гол?

93

Анонимен

преди 2 години

Еееййй,те това е най-умното нещо което тази буля е направила за последните 20 години....

92

Анонимен

преди 2 години

Днес Радев вече порица Киро че отишъл в Македония! Значи му се счита за шеф, и то си е така де! Пак имаме служебен кабинет, само дет нищо не може той!

91

Филип от Филипополис

преди 2 години

Решението на възникалата ситуация е много просто. Радев кани на "Дондуков" 1 борците за човешки права от УЧК (тези които залагаха бомби и правеха засади на полицаи в Тетовско и около Скопие) и да ги награди с медали "Стара планина" за заслуги към демокрацията на Балканите.

90

Анонимен

преди 2 години

Кат не харесвате евреи,европеисти,американисти, всякакви там либерали,що избирате Киро? *** за кой път се убеждавам че нашия народ не знае какво иска и какво прави!

89

За кво да ходи?

преди 2 години

От тая комисия не могат да паднат пари,кво да прай там?

88

Анонимен

преди 2 години

За пореден път югослужбите унизиха България! Лорер да представлява в Скопие Израел, а не България!

87

да беше

преди 2 години

реагирала така и на сгрешените пенсии. Трае си и казва, че не е така.