16

Анонимен

преди 2 години

за 10 години изселиха и измреха 800 000 граждани. Все още ги е шубе да ни позволят да имаме законно оръжие за само отбрана, били те само гладкоцевни дълги пушки! Възпирането на престъпността се извършва с оръжие! Има ли оръжие, има и много по-малко страдание! Искаме законите трябва да се променят!

15

Анонимен

преди 2 години

Стига говорили лъжи за Бай Тодор, който самия е влашки ... Само около Плевен заселва десетки *** фамилии от Гърция. От Румъния внася едни талигари в Сливенско. Цар Киро не е роден в България. Внесен от Югославия пак по времето на бай ви Тодор.

14

Влезнат

преди 2 години

Не е диалект, а неправилна парадигма, повлияна от формата на други глаголи, напр. да близна.

13

До 16

преди 2 години

Развъждаше си ги, че даже ги покани от други държави да дойдат! Ама ти си чети комсомолеца там и си мисли, че на комунопитеците им пука за теб! А след 1989 къде видя демократи бе? То всичко което се изреди от тогава до сега е пребоядисан *** със стърчаща червена книжка от джоба! Като започнеш от ромея Боко ханъм, личния чаршафомачкач на Бай Тошко и минеш през Страничката, Доганя и сие!

12

Анонимен

преди 2 години

Възпирането на престъпни деяния, особено криминални, като това се извършват ефективно с оръжие. Ако тоя човек, ако много други като него имаха огнестрелно оръжие, и би трябвало да имат правото без изришни изисквания, като граждани, да притежават оръжие! Трябва да се променят законите, така че да ти издават право на притежание, особено за гладкоцевни оръжия, без да трябва да караш курсове за лов! Искаме такива закони!

11

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Аз откога пиша, че трябва да има Катуница 2 и 3 и така до 20 ако трябва, за да научат инките трети закон на Нютон, че на всяко действие има противодействие и нищо не остава без последствие.От мен поне две коли с юнаци. Лошото е, че жандарите ще са там и ще ги пазят,а къде е родната милиция, когато тия *** са били слепия старец. Трябва преврат и военно положение с вечерен час.След 21ч всички вкъщи, а който го хванат навън една 24ка в кауша без обяснения.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 14Бай Тодор такива ги пращаше в Белене за рана на праситата!А демократите, кът тебе ги "интегрираха"

9

Мога ли да позная

преди 2 години

А на бас , че извършителите на убийството са римски граждани!

8

Анонимен

преди 2 години

Всяка комунистка партия дига помощите за да си развъжда башибозук за сметка на работещата рая! Затова работещите нямат право на детски! Защото за комунистите башибозука от ромей е по ценен от данъкоплатците! Ревете, че нацизма лош, ама после се жалвате, че ромейте безчинстват! Малко ви е! Всеки ден да ви обират ромей, може и да ви дойде акъла колко зло нещо е комунизма, ама ще е късно!

7

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо любимия ви бай Тошко по време на цоца развъждаше ромейте? След 1989 ромейте се превърнаха в крепост на комунопитеците, първо за БСП, после за младежкото БКП (гроб) и на всички разсейки на БКП като ДПС, Атака и тн.! Ето за това ги съдят, за да са башибозук и да смазват населението! Ромейте са башибозука на комунопитеците!

6

Някой си

преди 2 години

До АнонименЗащото не е политкоректно и не е интересно. Ако например жена бъде погледната накриво, или и бъде направена забележка, тогава вече става интересно: следват обвинения в сексуално посегателство и тормоз. Ако има циг...анин на който не бъде отпуснати помощи за нещо, веднага следват статии за расистки нападения и тормоз в България и всички медии ще тръбят за нарушени права на цига....ните. Но нали това е само някакъв българин в някакво си село, това не е интересна новина.

5

Анонимен

преди 2 години

Промяната идва! Не я ли виждате? Времената и порядките на 1990-те са тук- режим на тока, галопираща информация, бандитизъм и корумпарщина на абсолютно всички нива на администрацията! Все едно че на власт е Жан Виденов, а не Кирчо от Канада!

4

Анонимен

преди 2 години

До 4,,влезнат" е диалект от БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК.Дано си толкова стриктен и към чуждиците в езикът ни.

3

Анонимен

преди 2 години

Родата на Боко ханъм изгладня! Вече няма как да си гепят пари от европроекти, а за комунистите от младежкото БКП (гроб) е божие наказание да работят и затова почнаха като главната си мутроханъма да крадат каквото видят!

2

Анонимен

преди 2 години

Гербавите избирателчета пак са се развилняли, до отиде гешефт да каже, че това са културни особености на населяващи резервата и няма проблеми. Да пият по едно кафе и да им подари чорапи.

1

Влязат

преди 2 години

Няма дума ,,влезнат'' в българския език.