67

Solar Power

преди 2 години

До Православен: Е кое да не стане ? Те вече нали родиха 2 бебета с премахнат специфичен ген така,че тези бебета не могат да се разболеят от спин. Това е официално .... а колко още се тестват секретно никой не знае ...

66

Анонимен

преди 2 години

"Целта им е премахване на необходимостта от бременност при майките"===Отвратително изявление, не знам що са психопат трябва да си, за да кажеш нещо подобно. Бременността е необходима и за майката и за детето. Заводи за производство на бебета, без майки (поредният цинизъм), AI бавачки? И към кого ще се привърже това дете, кой ще го възпитава и кой ще му бъде ролеви модел? AI? Накрая няма да има нужда не само от майки, но и от деца, че и от хора. Социалните последици ще са ужасни, край на човека

65

Анонимен

преди 2 години

Измислил го е китаецът. Как иначе да накараш "жени" като Корнелия нинова, Мая Манолова, Деса Радева, Лена Бориславова и прочие да раждат?

64

Жалки сте

преди 2 години

То не беше овцата Доли,то не беше корона вирус сега бебета от плазма.Който купи повече нещо от тая страна бел ден да не види.

63

Анонимен

преди 2 години

Сетих се за филма "Островът"...

62

Анонимен

преди 2 години

Ае, няма нужда...

61

Православен

преди 2 години

Това няма да стане

60

Киро

преди 2 години

Значи бачкане до откат, няма майчинство, няма болнични, робот ще гледа болното дете. Хората са собственост на държавата. Абе матрицата даже ми се вижда много хуманна.

59

ХА ХА ХА!!!!!

преди 2 години

Те бяха построили и Вавилонската Кула:-) А по едно друго време се и удавиха във вода. Има само един, Който казва какво ще става. И косъм от главата ви няма да падне, докато живеете сторед Неговите закони. Амин!

58

Анонимен

преди 2 години

Това не са ли конспирации бе ?

57

Анонимен

преди 2 години

Боже много простотия има по Света ...

56

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И ЕДНОГОДИШНИ ДЕЦА ЩЕ ПРОГОВОРЯТ С ГЛАСОВЕТЕ СИ, И НЕПРАЗНИ ЖЕНИ ЩЕ РАЖДАТ 3-4 МЕСЕЧНИ НЕДОНОСЧЕТА КОИТО ЩЕ ОСТАНАТ ЖИВИ И ЩЕ ЗАЯКНАТ. ТРЕТА КНИГА ЕЗДРА 6- 21283

55

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Вампири Таласъми, танцуват по налъми....

54

Ами то

преди 2 години

това няма да е за първи,а за пореден път.Елитът открива начин да създаде безропотни биороботи.Изтребва ненужното население и си заживява царски обслужван от биороботите.Ама нали от скука се чуди какво да прави,започва и да поевава и да се поевава с тези бироботи.След няколко поколения такива кръстоски биороботите вече стават до такава степен мислещи и разбиращи в какво положение са,че вдигат поредната революция и помитат шепата господари.Част от тях стават елит, а после пак всичко се повтаря.

53

Матей 5-13

преди 2 години

"Вие сте солта на земята. Но ако солта обезсолее, с какво ще се осоли? Тя вече за нищо не струва, освен да се изхвърли вън и да се тъпче от хората."

52

Анонимен

преди 2 години

Да, в главата на някой болен мозък!

51

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

И ЧАКАЙТЕ ДА СТАНАТ ХОРА

50

Анонимен

преди 2 години

Според Слава Севрюкова това десетилетие ще има такива катаклизми, че цели държави ще потънат. Май тези предсказания не са толкова страшни, колкото бъдещето, което ни очаква, ако не се случат катаклизмите...

49

Няма са плашите

преди 2 години

Човечеството винаги се е плашело от новостите, докато те не станат част от живота.

48

Трилионерите

преди 2 години

Искат да си произвеждат обслужващ персонал биороботи полухора. Да могат да си ги програмират генетично по зададени спецификации и параметри. Нисък ръст, ниско IQ, слаби емоции. Умни колкото да работят и достатъчно глупави да не си задават въпроси. Да могат да ги отглеждат бързо като бройлери. За няколко месеца с хормони на растежа. И разбира се най важното - със мъртвите да хранят живите. Като стигнат определена възраст ги правят на колбаси. Да не мислите че ще им дават пенсии!?