87

До 87

преди 2 години

ТАКА ТРЯБВА да БЪДЕ и е ПРАВИЛНО само здрави и полезни хора да имат потомство. Процедурата е напълно хуманна да си доживеят колкото им е отредено от природата тези непълноценни безполезни хора обаче ДА НЕ СЕ ДОПУСКА да имат потомство миизерници могат да създават само такива себеподобни. Кастрацията е напълно справедлива и необходима и практична.

86

Разумен Човек

преди 2 години

До 81 ИМА РАЗБИРА СЕ толкова елементарни хора, които просто живеят като животнии само за едното ядене, пиене, тоалетна и секс. Маса хора от низшите прослойки от обществата на различните държави това не са хора, а плъъхове и живеят като параазиити само болести, мизерия, мръстотия и престъпност сеят тези вредни и непълноценни хора. ПРОСТО трябва да БЪДАТ СТЕРИЛИЗИРАНИ тези индивиди от мъжки и женски пол.

85

Анонимен

преди 2 години

До 86 Това какво работиш няма никакво значение. Кажи с какво за кого си полезен. Не че някой ти е забранил да имаш потомство.

84

До 81

преди 2 години

Работя висококвалифициран труд имам отлични характеристики както физически така и интелектуални, също и подобаващ висок социален статус напълно здрав и нямам в рода си хора с генетично вродени болести. Ето това е пример за полезен човек с право да има потомство. Не може качество без селекция и подбор.

83

Анонимен

преди 2 години

Абе матрицата да не се окаже документален филм?

82

Анонимен

преди 2 години

До 82 примерно Стивън Хокинг качествени гени ли имаше или не? ЕЛЕМЕНТАРЕН си ти.

81

Анонимен

преди 2 години

Това е продължението на нео-техно-либерастията - първо превръщат сегашното население в немислеща биомаса, която не може/иска да се възпроизвежда (пеерастия/изр00дщина, принудителен стерилитет чрез експерименталните препарати), прехвърляне на възпитанието изцяло в ръцете на системата и след това директно производство на нужните им биороботи, които ще бъдат лишени от всякаква мисъл и удоволствие от "живота". Единствената им цел ще бъда да съществуват за нуждите на елита. Живеем в интересни времена

80

До 79

преди 2 години

ЕЛЕМЕНТАРНО дефиниция за усъвършенстване всяка нация има раса и генетичен фонд не пречи бялата раса да се усъвършенства и жълтата раса също. Принципите всеки път като избират най-качественото от своите раси и нации да има потомство. Дори без супер технологии е селекцията и подбора са естествени и водещи принципи и за цялата природа. Трябва само закон и строги мерки при създаването на потомство само хора с качествени гени да имат деца.

79

Анонимен

преди 2 години

До 80 Ти секс не правиш ли? Не пиеш? Не ядеш? За децата ти не се съмнявам, че са най-хубавите в твоите очи. Какво значи полезен/безполезен. Ти на кого и с какво си полезен примерно?

78

До 76

преди 2 години

Елементарно се ПРЕЦЕНЯ до колко един човек е физически здрав, за да работи, какви качества има физически и интелектуални характеристики, личностни качества и поведение в обществото. Безполезните хора хайлазуват не работят живеят, мърсуват не се интегрират, не се учат и не се приспособяват, не са полезни по никакъв начин с нищо на обществото, това са хора *** и престъпен контигент това БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ХОРА ВРЕДИТЕЛИ ядене, пиене, мърсуване, секс, на помощи и правят увредени деца подобия на тях

77

Анонимен

преди 2 години

До Бъдещето Евгеника Дай дефиниция на усъвършенстван. Според китайците - с дръпнати очи може би.

76

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш - след няколко години като стане ясно, че набодените не могат да имат деца и "науката" ще се окаже подготвена с ферми за ***.. такова де - биороботи... колко удобно. Всякакви съвпадения с реални препарати и събития са случайни.

75

Бъдещето Евгеника

преди 2 години

Не е ново, а добре забравено старо и то отричано. Това са принципите на Евгениката селекция / подбор на потомство САМО с качествен генетичен фонд. Не може така на произвол куцо сакато и болно да се плоди и да си предава дефектике и генетично заложените болести отвъд здравето селекцията и с помощта на Евгениката може да се подобряват и усъвършенстват бъдещите поколения напълно здрави, физически, без дефекти, усъвършенствани бъдещи поколения това е бъдещото Евгениката.

74

Анонимен

преди 2 години

До 75 Как преценяш, че ти си полезен и не си излишен? Дай обективен критерий.

73

До 72

преди 2 години

ИМА толкова МНОГО безполезни ХОРА индивиди, които са просто излишни нито качествен генетичен фонд нито работна маса просто безполезни консуматори. Пренаселена е Земята с много. Африка също умират от глад ОБАЧЕ ПРАВЯТ СЕКС и ПРАВЯТ деца, които да умират от глад. Кастрация на такива животни.

72

Анонимен

преди 2 години

Бебета от изкуствени утроби - аватари за неземен разум!

71

Док

преди 2 години

Щом тази новина достига до нас, значи някой одавна произвежда ботове и един бог знае за какво ще реши да ги използва, работници или по-лошо - войници.

70

Анонимен

преди 2 години

Мислят за бъдещето тук имаше статия как жените в Китай не искат да раждат, а все пак трябва да има хора да работят. След 30-40г. ще имат много възрастни кой ще се грижи и работи за тях.

69

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power А машината за какво ще служи?

68

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Човекът е излишен отдавна. Въпрос на време е да бъде заменен от машина.