107

Анонимен

преди 2 години

До Таня Интересно ми е, ти вибратора първо в гъзза ли го слагаш после *** или обратно?

106

Анонимен

преди 2 години

Асане, една чиккия прави 400 милиона сперматозоида. За тая година достатъчно. Догодина пак.

105

Анонимен

преди 2 години

Е то това се знаеше още със старта на ваксините. Само послушните ще имат право на бебета. Затова искат да бодат и децата.

104

Асан

преди 2 години

А кой ше ги пълни утробите :)))

103

з

преди 2 години

Хора по калъп.

102

Анонимен

преди 2 години

То и сега е така, май.

101

Анонимен

преди 2 години

Новината е потресаваща, но и коментарите не падат по-долу. Много расови неофашисти, да не повярва човек, че в България тече яростна съпротива срещу експерименталните ваксини.

100

Анонимен

преди 2 години

Това вече не е технологичен напредък. Това е тотална дехуманизация на човека и смърт на човешкото. Вече видяхме медицината във вреда на човека на какво е способна. Фантазиите на редица писатели са бледи и немощни пред възможностите на иновативните мизантропи!

99

Анонимен

преди 2 години

До Разумен Човек Както виждаш, човешкият вид е доминиращ и процъфтяващ. Защо мислите, че върви срещу природата? Природата доста добре решава кои екземпляри да ги бъде и кои не.

98

Ro

преди 2 години

Международните закони забранявали опитите с хора... хехехе, хохо, опити с хора се правят от много време насам, просто за пред плебса са "забранени". Тия, които имат пари, власт и интерес, правят такива извращения, че ни е бедна фантазията. С деца, възрастни, животни, всичко. Айде на некой друг тия... след някакво време ще бъде достъпно и за по-обикновените, но в много ограничени количества и за "наше добро", разбира се. :))

97

Анонимен

преди 2 години

Леле до каде стигнахме, и на изкуствен да немаш вера!

96

Анонимен

преди 2 години

До Разумен човек: Естественият подбор е естествен подбор, но това някой да решава кой има право да живее и кой не е много далеч от този механизъм. Хич не ми се оправдавайте, че уж сте за прилагането на някакви природни закони, защото от историята многократно е видно, че хората не трябва да бъдат оставени да измислят критериите. Те никога не са честни.

95

Разумен Човек

преди 2 години

До 96 и 97. Напълно нормално е да има подбор и селекция това си е част от природата само най-добрите видове оцеляват и се усъвършенства. В човешкото общество се ВЪРВИ СРЕЩУ ПРИРОДАТА. Напълно хуманно е и разумно на хора с наследствени болести и дефектни гени да не се позволява да имат потомство.

94

естествен интеУект

преди 2 години

Хайде разберете се най-после какво е бъдещето - роботи вместо хора, или производство на хора в заводи. Аман вече, човек не знае на коя прогноза да вярва хахахаха.

93

Анонимен

преди 2 години

До Разумен Човек ОК. приемаме, че лошите живеят само за едното ядене, пиене, тоалетна и секс. Те са лоши. кажи ти за какво живееш. За да коментираш колко са лоши и елементарни другите ли?

92

Анонимен

преди 2 години

89: Ти щото си от умните и красивите и затова такива слънца на вселената трябва да се размножават разбира се, ам'чи как. Другите, "негодните" не стават, но точно те пък ни учат на състрадание, приемане и разбиране. Непрекъснато има хора, които мечтаят една голяма част от останалите да бъдат като роботи и да им служат - кастрирани, безмозъчни и послушни, но природата си знае работата.

91

.

преди 2 години

До Анонимен 85 - не, Матрцата не е документален филм а Proof Of Concept филм...

90

Анонимен

преди 2 години

До 86Е ти си от извънземните, ходи раздавай правосъдие на своята планета. А и такива като теб ги знаем, хубав, задрав, умен и богат, а истината е, грозен, болен, глупав и завистлив

89

Анонимен

преди 2 години

Тук някакви полубогове си мислят, че могат да бъдат истински чистокръвни. Е, познайте какво, стерилните ви мозъци не проумяват, че без супа, сиреч разнообразие, нищо не се получава. Чудно ми е как някакви форумни чукундури говорят за ограничаване, кастрации, контрол. Единственото за което се сещам е, че искат да разпалят дискусията, е направихте го и с това не сте полезни на никой

88

ЗАБРАНА И КОНТРОЛ

преди 2 години

Дори и без високи технологии това е постижимо да има СТРОГ контрол кой може и кой не може да има деца.